Geld lenen kost geld

Nationale Nederlanden Lening

Nationale Nederlanden is een bekende en grote financieel dienstverlener in Nederland met een lange staat van dienst. Bij deze vertrouwde partij kun je uitstekend terecht voor een lening als je bijvoorbeeld een auto wilt kopen of je huis wilt verbouwen. Ruime leenmogelijkheden, een aantrekkelijke rente en altijd boetevrij kunnen aflossen, zijn de pluspunten van een Nationale Nederlanden Lening.

Persoonlijk advies
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
9.8 op Trustpilot

Daarom kies je voor een Nationale Nederlanden Lening

Verantwoord en veilig lenen staat bij Nationale Nederlanden voorop. Een telefonisch adviesgesprek vormt daarom een vast onderdeel van de aanvraag. We bespreken dan met jou welke lening en welk leenbedrag passen bij jouw bestedingsdoel en bij je persoonlijke en financiële situatie. Alle voor- en nadelen zetten we op een rij zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Om een NN lening aan te vragen, hoef je niet naar een bankkantoor te komen. De aanvraag verloopt digitaal en kan daardoor vlot afgehandeld worden. Is alles helemaal akkoord en staat het licht op groen, dan kun je binnen 2 dagen over het geld beschikken. Geld lenen bij Nationale Nederlanden

Een lening van Nationale Nederlanden in 4 stappen

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Nationale Nederlanden Lening die bij je past

De reden om geld te lenen, verschilt van persoon tot persoon. Daarom kun je bij Nationale Nederlanden kiezen uit verschillende leenvormen. Een Persoonlijke Lening wanneer je een vast bedrag nodig hebt voor een specifieke uitgave. Of een Doorlopend Krediet wanneer je een tijd over meer financiële armslag wilt beschikken.

Nationale Nederlanden Persoonlijke Lening

Met een Nationale Nederlanden Persoonlijke Lening leen je een vast bedrag voor een vaste periode, tegen een vaste rente en betaal je iedere maand een vast bedrag aan rente en aflossing. Door al die vastigheid weet je van tevoren waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

De rente is gebaseerd op je leenbedrag en je persoonlijke en financiële situatie. En je kunt je NN lening op elk moment kosteloos extra aflossen. Het maandbedrag verandert dan niet, maar je lening van Nationale Nederlanden is wel sneller afbetaald.

Offerte aanvragen Meer over Persoonlijke Lening

Eigenschappen Persoonlijke Lening Nationale Nederlanden
  • Eenmalig een vast bedrag lenen
  • Minimum leenbedrag € 5.000,- en maximum € 75.000,-
  • Vaste looptijd
  • Vast bedrag voor rente en aflossing
  • Boetevrij extra aflossen

Nationale Nederlanden Doorlopend Krediet

Met een Doorlopend Krediet van Nationale Nederlanden kun je de eerste drie jaar onbeperkt geld opnemen tot de afgesproken kredietlimiet. Na die drie jaar gaat de limiet iedere maand met een vast bedrag omlaag. Zo wordt je maximale opnameruimte kleiner en de looptijd korter. De maximale looptijd van het Nationale Nederlanden Doorlopend Krediet is 15 jaar.

Voor je Nationale Nederlanden Doorlopend Krediet betaal je een vast maandbedrag, bestaande uit een rentedeel en een aflossingsdeel. De rente is variabel. De looptijd is afhankelijk van de rente en van het bedrag dat je hebt opgenomen en staat dus niet vast. Wel kun je de looptijd van je NN lening verkorten door extra af te lossen. Daar zijn geen kosten aan verbonden. 

Offerte aanvragen Meer over Doorlopend Krediet

Eigenschappen Doorlopend Krediet Nationale Nederlanden
  • Op elk gewenst moment geld opnemen tot kredietlimiet
  • Kredietlimiet tussen € 2.500,- en € 50.000,-
  • Maximale looptijd van 15 jaar
  • Altijd boetevrij extra aflossen
  • Vast maandbedrag, 1,5% van het kredietlimiet

Nationale Nederlanden rente

Wat je aan rente betaalt voor een lening bij Nationale Nederlanden hangt voornamelijk af van je leenbedrag en de looptijd van de lening. Vuistregel is dat de Nationale Nederlanden rente lager uitvalt bij een hoog leenbedrag en bij een lange looptijd. Daarnaast bepaalt ook jouw persoonlijke en financiële situatie hoe hoog je Nationale Nederlanden rente wordt. 

Onze kredietadviseurs zoeken precies uit welk rentetarief in jouw situatie van toepassing is. Je hoort dan ook hoe hoog je maandlasten worden en wat je in totaal kwijt bent aan een NN Persoonlijke Lening.

Kun je een Nationale Nederlanden Lening afsluiten?

Nationale Nederlanden waakt ervoor dat je niet in de financiële problemen komt door je lening. Geld bij NN lenen, gebeurt daarom altijd met de nodige zorgvuldigheid. Of je nu een NN Persoonlijke Lening afsluit of een NN Doorlopend Krediet, wij vragen naar je financiën, je persoonlijke omstandigheden en je bestedingsdoel. Op basis daarvan gaan we voor jou op zoek.

We zijn altijd eerlijk als we van oordeel zijn dat een lening in jouw geval niet mogelijk is. Daarbij baseren we ons op de leennormen van de Vereniging Financieringsmaatschappijen Nederland (VFN).

Geld lenen en Nationale Nederlanden BKR toets

Als je een lening wilt afsluiten bij Nationale Nederlanden, moeten wij verplicht een toetsing doen bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Het BKR registreert alle in Nederland verstrekte leningen en de bijbehorende bedragen. Ook registreert het BKR hoe je in het verleden met leningen bent omgegaan. Op basis van onder meer deze BKR-informatie kunnen wij besluiten om je geen lening te verstrekken. Meer informatie vind je op bkr.nl.

Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1206 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Er werden duidelijk instructies gegeven hoe de aanvraag in zijn werk gaat. Verder was er een proactieve houding van de medewerkers wat het tot een nog prettiger gesprek deed voldoen.

Klant 4 dagen geleden
Trustpilot rating

M I 5 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 5,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen