Geld lenen kost geld

Nationale Nederlanden Lening

Nationale Nederlanden is een bekende en grote financieel dienstverlener in Nederland met een lange staat van dienst. Bij deze vertrouwde partij kon je altijd uitstekend terecht voor een lening als je bijvoorbeeld een auto wilt kopen of je huis wilt verbouwen. Maar sinds 8 maart 2023 biedt Nationale-Nederlanden geen consumptieve kredieten meer aan.

Persoonlijk advies
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
4.9 op Trustpilot

Nationale Nederlanden Lening die bij je past

De reden om geld te lenen, verschilt van persoon tot persoon. Daarom kon je bij Nationale Nederlanden kiezen uit verschillende leenvormen. Een persoonlijke lening wanneer je een vast bedrag nodig had voor een specifieke uitgave. Of een doorlopend krediet wanneer je een tijd over meer financiële armslag wilde beschikken.

Nationale Nederlanden Persoonlijke Lening

Heb je nog een Nationale Nederlanden persoonlijke lening? Dan heb je een vast bedrag geleend voor een vaste periode, tegen een vaste rente. Die lening loopt gewoon door, ook nu Nationale-Nederlanden gestopt is met consumptieve kredieten. En je betaalt dus tot het eind van de looptijd gewoon iedere maand een vast bedrag aan rente en aflossing. 

Het is niet meer mogelijk om het leenbedrag van je Nationale-Nederlanden lening te verhogen. Als je extra geld wilt lenen, vraag ons dan om advies. Wil je de NN-lening versneld aflossen? Dat kan wel en dat is bovendien boetevrij. Het maandbedrag verandert dan niet, maar de looptijd wordt korter.

Meer over Persoonlijke Lening

Eigenschappen Persoonlijke Lening Nationale Nederlanden
  • Eenmalig een vast bedrag lenen
  • Minimum leenbedrag € 5.000,- en maximum € 75.000,-
  • Vaste looptijd
  • Vast bedrag voor rente en aflossing
  • Boetevrij extra aflossen

Nationale Nederlanden Doorlopend Krediet

Al sinds enkele jaren kun je geen doorlopend krediet meer afsluiten bij Nationale Nederlanden. Heb je nog een doorlopend krediet? Dan kon je de eerste drie jaar onbeperkt geld opnemen tot de afgesproken kredietlimiet. Daarna gaat de limiet iedere maand met een vast bedrag omlaag. Zo wordt je maximale opnameruimte kleiner.

Als je nog een Nationale Nederlanden doorlopend krediet hebt, dan betaal je een vast maandbedrag, bestaande uit een rentedeel en een aflossingsdeel. De rente is variabel. De looptijd is afhankelijk van de rente en van het bedrag dat je hebt opgenomen, maar is maximale 15 jaar. Je kunt de looptijd wel verkorten door boetevrij extra af te lossen.

Meer over Doorlopend Krediet

Eigenschappen Doorlopend Krediet Nationale Nederlanden
  • Op elk gewenst moment geld opnemen tot kredietlimiet
  • Kredietlimiet tussen € 2.500,- en € 50.000,-
  • Maximale looptijd van 15 jaar
  • Altijd boetevrij extra aflossen
  • Vast maandbedrag, 1,5% van het kredietlimiet

Een lening via Krediet.nl in 4 stappen

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Nationale Nederlanden rente

Wat je aan rente betaalt voor een lening bij Nationale Nederlanden hangt voornamelijk af van je leenbedrag en de looptijd van de lening. Vuistregel is dat de Nationale Nederlanden rente lager uitvalt bij een hoog leenbedrag en bij een lange looptijd. Daarnaast bepaalt ook jouw persoonlijke en financiële situatie hoe hoog je Nationale Nederlanden rente wordt.

Kun je een Nationale Nederlanden Lening afsluiten?

Nee, helaas is Nationale-Nederlanden gestopt met het aanbieden van consumptief krediet. Heb je nog een NN persoonlijke lening of een NN doorlopend krediet? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Je hoeft de lening niet in een keer af te lossen, maar volgt voor de aflossing gewoon de afgesproken looptijd.

Heb je vragen over je huidige krediet bij Nationale Nederlanden? Neem dan contact met ons op. Het kan ook zijn dat je liever wilt overstappen naar een andere kredietvestrekker. Dan adviseren wij je of dat voordelig voor jou uitpakt. Als wij mooie mogelijkheden zien, zoeken we weer een lening met een lage rente voor je. Vraag dan een offerte aan.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1314 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Aanvraag duurde aardig lang maar alles goed en makkelijk verlopen met duidelijke aanwijzingen

Ties Blaauw 4 dagen geleden
Trustpilot rating

Heel fijn contact, snel bereikbaar en duidelijke uitleg. Alles netjes en snel geregeld!

Jan Bogerd 25 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen