Geld lenen kost geld

Geld lenen om de belasting te betalen

Niemand zit erop te wachten: het betalen van belasting. En wie kent het niet? Dat je onverwacht een flink bedrag moet terugbetalen. Je kunt ervoor kiezen om hierdoor rood te staan op je rekening, maar dat is erg duur. Geld lenen om de belasting te betalen is in zo’n geval een voordeligere optie.

Verantwoord geld lenen voor betalen belasting

Lenen om de belasting te betalen. Leuker kunnen we het niet maken, wel verantwoord en veel voordeliger dan rood staan. Rood staan is een vorm van geld lenen met een rente tot wel 15%. Een dure manier om de belasting te betalen. Verstandiger is om je financiële situatie te laten bekijken door onze kredietspecialisten en uit te zoeken of je geld kunt lenen.

Om geld te lenen voor het betalen van de belasting kijken onze kredietspecialisten naar:

  • je huidige leningen
  • de mogelijkheden om een bestaande lening te verhogen
  • de mogelijkheden voor een nieuwe lening
  • de mogelijkheden voor het samenvoegen van leningen

Door dit transparante onderzoek valt veel geld te besparen.

Een keer uitstel aanvragen bij de belastingdienst kan, maar het is vooral zaak de aanslag van de belasting snel te betalen. Onze adviseurs kijken hoe je geld kunt lenen voor de belasting en ze kijken hoe je deze lening zo snel mogelijk kunt aflossen. Vraag een offerte aan en wij helpen je graag verder.

Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1308 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

We hadden enorme pech, extra grote uitgaves waarvoor we geen geld hadden. Een aanvraag ingediend en binnen 3 uur was het geregeld. Ontzettend vriendelijk geholpen, meedenkend en erg klantgericht. Een aanrader!

Ilse 7 dagen geleden
Trustpilot rating

Super klantvriendelijk, denken allemaal met je mee, erg behulpzaam als je er niet uit komt. Alles wat je vraagt helpen ze je mee zowel telefonisch als via de mail. Ik ben zeer tevreden en raad krediet.nl zeker aan.

J.Timmers 10 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen