Geld lenen kost geld

Geld lenen voor een dakkapel

Vergelijk, vind en sluit de voordeligste lening af

vanaf

6,6%

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Dakkapel financieren

Met een dakkapel tover je die ongezellige rommelzolder om tot een mooie, grote extra kamer. Om in te werken, voor je hobby of als er kind op komst is. De financiering van de dakkapel regel je natuurlijk bij Krediet.nl. Binnen 24 uur heb je een offerte en je wordt persoonlijk geadviseerd. Aanvraag en advies zijn kosteloos en verplichten je tot niets.

Een dakkapel verhoogt je woongenot en levert je ook financieel veel op.

  • Meer ruimte in huis: Een thuiswerkplek, een kamer voor je puberzoon, een logeervertrek of een ruimte voor je fitnessapparaten. Hoeveel redenen heb je nodig om je zolder te verbouwen?

  • Rente fiscaal aftrekbaar: Als je geld leent voor een dakkapel is de rente die je betaalt fiscaal aftrekbaar. Een lekker belastingvoordeel dus. Reken dan nog eens uit hoeveel de investering je uiteindelijk gaat kosten.

  • Woning meer waard: Uit onderzoek is gebleken dat meer ruimte creëren de beste investering in je huis is met het oog op waardevermeerdering. De kosten van de dakkapel verdien je dus grotendeels terug als je je huis gaat verkopen.

Geld lenen voor een dakkapel, hoe werkt het?

De beste lening vinden die haarfijn aansluit op jouw situatie en tegen een lage rente, dat is best lastig. Wij helpen je daarbij. Onze adviseurs geven je altijd kosteloos een persoonlijk advies.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Welke lening voor een dakkapel?

Welke lening voor een dakkapel gunstig is voor jou, bespreek je met een deskundige adviseur van Krediet.nl. Want geld lenen is altijd maatwerk. Bij ons heb je de keuze uit verschillende kredietverstrekkers. Wij vinden daarom altijd een lening met de laagste rente die wat betreft looptijd en voorwaarden bij jou passen.

Dakkapel financieren met een Persoonlijke Lening

Heb je al een dakkapel uitgezocht en weet je hoeveel je daaraan kwijt bent? Dan weet je ook hoeveel je wilt lenen. Met een Persoonlijke Lening staat dat bedrag binnen een paar dagen op je rekening. De rente en de looptijd staan vast, dus je weet wanneer je klaar bent met aflossen. Wil je tussendoor extra aflossen? Dan kan altijd kosteloos.

Kies je voor een Persoonlijke Lening als financiering van de dakkapel, dan heb je als bijkomend voordeel dat de rente fiscaal aftrekbaar is.

Actuele rentetarieven Persoonlijke Lening

Lening voor dakkapel: voordeliger en sneller dan hypotheek

De rente op een hypotheek is vaak lager dan die op een lening. Kun je dan niet beter je hypotheek verhogen dan een lening afsluiten voor je dakkapel? Nee. Het financiële voordeel van de lagere rente verdwijnt vaak omdat je bij de hypotheek ook nog notaris-, advies- en taxatiekosten hebt. Ook is de looptijd langer, waardoor je in totaal meer rente betaalt.

Een andere reden om te kiezen voor een lening is dat de afhandeling veel sneller gaat. Met een lening voor een dakkapel kun je al binnen een paar dagen over je geld beschikken. Je dakkapel financieren via je hypotheek kan wel 4 tot 6 weken duren.

Dakkapel kopen op afbetaling

Zie je een aanbod om een dakkapel te kopen op afbetaling? Dat lijkt misschien handig, maar denk eerst even na. Bij een koop op afbetaling betaal je meestal de wettelijk maximale rente van 9,9%. Bij een Persoonlijke Lening voor een dakkapel is de rente een stuk lager. Maar daar blijft het niet bij.

Als je geld leent voor een dakkapel, is de rente fiscaal aftrekbaar. Maar het moet dan wel gaan om een lening die je stapsgewijs binnen een bepaalde tijd aflost, zoals een Persoonlijke Lening. Bij koop op afbetaling is er geen sprake van een Persoonlijke Lening. Je kunt de rente dus niet aftrekken.

Kopen op afbetaling is dus dubbel ongunstig: je betaalt een hogere rente en de rente is niet aftrekbaar. Vraag ons liever naar een goede lening voor een dakkapel.

Dakkapel financieren via Krediet.nl

Ben je op zoek naar de beste lening voor een dakkapel? Vraag dan een offerte aan bij Krediet.nl. Wij zoeken uit welke kredietverstrekker jou het meest te bieden heeft en je ontvangt binnen 24 uur ons voorstel. Vervolgens bellen we jou persoonlijk om de financiering te bespreken. Daar zijn geen kosten aan verbonden en je besluit zelf of je de lening afsluit. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Binnen de herroepingsperiode vond ik een beter aanbod. Er is professioneel en snel gehandeld om de ene lening te eindigen en over te stappen naar een andere. Ik heb bijna dagelijks of meerdere keren op een dag contact gehad en werd steeds vriendelijk en geduldig geholpen. Wij zijn heel blij!

Angelique Olree 5 dagen geleden
Trustpilot rating

Vriendelijke mensen aan de telefoon. Snelle offerte. Goede beantwoording van de vragen die we nog hadden. Het was allemaal heel betrouwbaar.

Elly Dumond 10 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen