Geld lenen kost geld

Geld lenen voor extra financiële ruimte

Je laptop crasht, het schoolgeld moet worden betaald, de auto moet voor de apk of u moet nieuwe apparatuur voor uw keuken financieren. Dat gaat geld kosten op een ongelukkig moment. Voor die momenten is het prettig te beschikken over extra financiële ruimte.

Voordelige vorm voor extra financiële ruimte

Even rood staan om onverwachte uitgaven te betalen, dat kan. Je beschikt zo over extra financiële ruimte. Maar wist je dat geld lenen op deze manier heel duur is? Een Doorlopend Krediet is in dit geval veel voordeliger.

Doorlopend Krediet voor extra financiële ruimte

Bij een Doorlopend Krediet spreek je een kredietlimiet af en bepaal je vervolgens zelf wanneer je geld ervan opneemt en hoeveel je opneemt. Hierdoor heb je extra financiële ruimte op ieder moment dat jij het nodig hebt. Zolang je de financiële ruimte niet gebruikt en dus geen geld opneemt, betaal je er natuurlijk ook geen rente over.

Kenmerken Doorlopend Krediet

  • altijd een bedrag achter de hand
  • zelf bepalen wanneer je een bedrag opneemt
  • variabele rente
  • boetevrij extra aflossen
  • 1-2% van krediet maandelijks afbetalen van het ooit hoogst opgenomen saldo

Oplossingen geld lenen voor extra financiële ruimte

Vaak levert het oversluiten van bestaande leningen veel voordeel op. De voordeligste vorm van geld lenen kan alleen op basis van jouw persoonlijke situatie worden berekend. Neem contact op of dien een aanvraag in. Onze adviseurs rekenen uit of het voordeliger kan. Het oversluiten van een lening bij ons is altijd kosteloos.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Binnen de herroepingsperiode vond ik een beter aanbod. Er is professioneel en snel gehandeld om de ene lening te eindigen en over te stappen naar een andere. Ik heb bijna dagelijks of meerdere keren op een dag contact gehad en werd steeds vriendelijk en geduldig geholpen. Wij zijn heel blij!

Angelique Olree 5 dagen geleden
Trustpilot rating

Vriendelijke mensen aan de telefoon. Snelle offerte. Goede beantwoording van de vragen die we nog hadden. Het was allemaal heel betrouwbaar.

Elly Dumond 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen