Geld lenen kost geld

Keuken financieren

Vergelijk, vind en sluit de voordeligste lening af

vanaf

6,6%

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Keuken financieren

Je keuken is toe aan vervanging en je hebt al bij verschillende keukenboeren rondgekeken. Heb je niet genoeg geld om je droom te verwezenlijken, kies dan voor een verantwoorde lening bij Krediet.nl. Vraag een offerte aan en je weet binnen 24 uur wat er mogelijk is. In een persoonlijk advies lichten we toe waarom ons voorstel voor jou passend is.

Waarom een lening voor een keuken?

 • Lager rentetarief voor jou als huiseigenaar
 • Rente fiscaal aftrekbaar met Persoonlijke Lening
 • Boetevrij extra aflossen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Persoonlijke Lening voor een keuken
 • Vaste rente vanaf 6,6%
 • Vaste maandlasten
 • Vaste looptijd
 • Boetevrij extra aflossen

Geld lenen voor een keuken voordelig

Een nieuwe keuken schaf je vooral aan om je woongenot te verhogen. Dat is de belangrijkste winst. Maar wist je dat er ook financiële voordelen zitten aan een lening voor een keuken?  

 • Voordeliger lenen. Als huizenbezitter kom je bij veel kredietverstrekkers in aanmerking voor een lening met een lagere rente. De investering in je keuken kan daardoor voordeliger uitpakken.

 • Belastingvoordeel. Als je een Persoonlijke Lening afsluit voor een nieuwe keuken, is de rente die je betaalt fiscaal aftrekbaar. Een mooi belastingvoordeel die de keukenaanschaf nog aantrekkelijker maakt.

 • Sneller verkocht. Een goed onderhouden woning is voor veel huizenkopers aantrekkelijker dan een huis waar van alles aan moet gebeuren.  Met een goede keuken en badkamer is een woning vaak sneller verkocht.

Lening aanvragen voor een keuken, hoe werkt het?

De beste lening vinden die haarfijn aansluit op jouw situatie en tegen een lage rente, dat is best lastig. Wij helpen je daarbij. Onze adviseurs geven je altijd kosteloos een persoonlijk advies.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Welke lening voor keuken?

Wil je geld lenen voor een keuken, dan kun je kiezen uit twee mogelijkheden: een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet. Wat in jouw situatie de beste keuze is, hangt af van jouw persoonlijke wensen en de omstandigheden van de verbouwing. Dat bespreken we met jou. We verstrekken dus nooit een krediet zonder voorafgaand persoonlijke advies.

Persoonlijke Lening voor een keuken

Het gros van de consumenten kiest een Persoonlijke Lening voor de financiering van een keuken. Een Persoonlijke Lening heeft als grote voordeel dat je de rente mag aftrekken omdat je het geld besteedt aan woningverbetering. Verder weet je van tevoren hoeveel je per maand betaalt en wanneer je lening is afgelost. En je kunt tussendoor extra aflossen zonder kosten. 

Keuken financieren met Doorlopend Krediet

Met een Doorlopend Krediet spreek je vooraf een kredietlimiet af. Tot dat bedrag mag je zo vaak en zo veel geld opnemen als je wilt. Die flexibiliteit is handig als je wat extra financiële ruimte wilt, bijvoorbeeld omdat je niet zeker bent over de kosten van je verbouwing. 

De rente van een Doorlopend Krediet is variabel en je mag afgeloste bedragen opnieuw opnemen. Daardoor weet je vooraf niet wanneer je lening is afgelost en hoe hoog je totale kosten zijn. Een ander nadeel van een Doorlopend Krediet is dat de rente niet fiscaal aftrekbaar is, ook al gebruik je het geld voor woningverbetering.

Actuele rentetarieven Persoonlijke Lening en Doorlopend Krediet

 • Bij een Persoonlijke Lening is de minimale looptijd 6 maanden en de maximale looptijd 120 maanden.
 • Bij een Doorlopend Krediet is de minimale looptijd 1 maand. De maximale looptijd is afhankelijk van de rente, extra aflossingen en extra opnames.
 • De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 9,9%.
 • Er zijn geen bijkomende kosten.

Lening of hypotheek voor een keuken?

Vaak is een lening goedkoper dan je hypotheek verhogen of een tweede hypotheek afsluiten. De rente op een lening is doorgaans wel wat hoger dan de hypotheekrente. Maar omdat de looptijd veel korter is, ben je met een lening in totaal minder kwijt aan rentekosten.

Als je minder dan € 25.000 nodig hebt voor een nieuwe keuken is geld lenen meestal een betere optie.

Ook is het niet nodig dat je een hypotheek afsluit om de rente af te kunnen trekken. Als je het geld gebruikt voor een verbouwing is de rente van een Persoonlijke Lening namelijk ook fiscaal aftrekbaar.

Keuken kopen op afbetaling: let op!

Veel keukenverkopers bieden de mogelijkheid om de keuken op afbetaling te kopen. Je keuken wordt dan geleverd en je betaalt achteraf in termijnen. Deze vorm van geld lenen heeft een aantal grote nadelen:

 • De rente kan oplopen tot het wettelijk toegestane maximum van 9,9%.
 • De rente is niet fiscaal aftrekbaar.
 • Gunstige voorwaarden lopen op een bepaald moment af.
 • Hoge boetes mogelijk bij betalingsachterstand.

Keuken lening aanvragen bij Krediet.nl

Geld lenen voor een nieuwe keuken? Vraag de adviseurs van Krediet.nl met welke lening jij je plannen het beste realiseert. Wij doen zaken met verschillende kredietverstrekkers en beschikken over een uitgebreid overzicht van leningen met de beste voorwaarden en de laagste rentes. Vraag een offerte aan. Je krijgt binnen 24 uur bericht en we adviseren je daarna nog persoonlijk om er zeker van te zijn dat je verantwoord leent. Je betaalt geen advies- of afsluitkosten. 

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 3 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen