Geld lenen kost geld

Keuken financieren

Verantwoord geld lenen voor een nieuwe keuken

Je keuken is toe aan vervanging en je hebt al bij verschillende keukenboeren rondgekeken. Heb je niet genoeg geld om je droom te verwezenlijken, kies dan voor een verantwoorde lening bij Krediet.nl. De lening is verantwoord omdat wij altijd eerst een advies op maat geven. Op basis van een persoonlijk gesprek en jouw financiële mogelijkheden, bepalen wij met welke lening jij het beste uit bent.

Persoonlijk advies
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
9.6 op Trustpilot

Voordelen Persoonlijke Lening voor een keuken

Met een Persoonlijke Lening leen je precies het bedrag dat je nodig hebt voor de aanschaf van je keuken. De leenvorm kent belangrijke voordelen en is daarom de meest gekozen lening voor een keuken. Logisch want:

 • De rente is fiscaal aftrekbaar omdat je het geld gebruikt voor woningverbetering.
 • De rente staat vast, dus geen onverwachte stijging van je kosten.
 • Je betaalt elke maand een vast bedrag aan rente en aflossing.
 • De looptijd staat vast. Je weet wanneer je lening is afgelost.
 • Versneld aflossen kan en is boetevrij

Rentetarieven Persoonlijke Lening

De kosten van een Persoonlijke Lening zijn gebaseerd op je persoonlijke situatie. De vaste rentes voor een Persoonlijke Lening van Krediet.nl zijn:

 • Bij een Persoonlijke Lening is de minimale looptijd 6 maanden en de maximale looptijd 120 maanden.
 • De minimale rente is 3,5% en de maximale wettelijke rente is 14%.
 • Er zijn geen bijkomende kosten.

Voordelen Doorlopend Krediet voor een keuken

Een Doorlopend Krediet is een flexibele lening omdat je steeds opnieuw geld kunt opnemen. Bovendien staan de rente en de looptijd niet vast. Je weet daarom vooraf niet precies wat je kosten zijn en wanneer je klaar bent met aflossen. Wel spreek je een vast bedrag af dat maandelijks van je bankrekening wordt afgeschreven.

Dit zijn de voordelen van een Doorlopend Krediet:

 • Tot een bepaald kredietlimiet mag je zoveel geld opnemen als je wilt en wanneer het jou uitkomt. Dat is prettig als je niet precies weet hoeveel de verbouwing gaat kosten.
 • Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag.
 • Je betaalt een vast bedrag per maand aan rente en aflossing.
 • Afgeloste bedragen kun je opnieuw opnemen. Handig als je naast een nieuwe keuken ook andere klusjes wilt aanpakken in huis.
 • Altijd boetevrij extra aflossen zoveel en zo vaak als je wilt.

Let op: De rente van een Doorlopend Krediet is niet aftrekbaar. De rente op een lening is namelijk alleen aftrekbaar als je het geld gebruikt voor de aanschaf of verbetering van je woning én als je de lening stapsgewijs gedurende een bepaalde looptijd aflost. Dat is niet het geval bij een Doorlopend Krediet.

Rentetarieven Doorlopend Krediet

De kosten van een Doorlopend Krediet zijn afhankelijk van de hoogte van de kredietlimiet. De maandelijkse aflossing van het Doorlopend Krediet is een percentage van de kredietlimiet, 1 tot 2%.

 • Bij een Doorlopend Krediet is de minimale looptijd 1 maand. De maximale looptijd is afhankelijk van de rente, extra aflossingen en extra opnames.
 • De minimale rente is 4,5% en de maximale wettelijke rente is 14%.
 • Er zijn geen bijkomende kosten.

Hypotheek

Als je een huis koopt, mag je hypotheek niet hoger zijn dan de woningwaarde. Je kunt met je hypotheeklening dus alleen de koopsom voldoen en niet ook nog een nieuwe keuken financieren.

Ben je al huizenbezitter en heeft je woning overwaarde, dan is het onder voorwaarden wel mogelijk je hypotheek te verhogen of een tweede hypotheek af te sluiten. Maar dat neemt de nodige tijd en er zijn kosten aan verbonden, zoals afsluitkosten, taxatiekosten en notariskosten. Deze kunnen oplopen tot wel € 2.500. Ook kan het zijn dat er over het volledige hypotheekbedrag een hogere hypotheekrente berekend wordt.

Lening of hypotheek?

Vaak is een lening goedkoper dan je hypotheek verhogen of een tweede hypotheek afsluiten. De rente op een lening is doorgaans wel wat hoger dan de hypotheekrente. Maar omdat de looptijd veel korter is, ben je met een lening in totaal minder kwijt aan rentekosten. Als je minder dan € 25.000 nodig hebt voor een nieuwe keuken is geld lenen meestal een betere optie. Ook is het niet nodig dat je een hypotheek afsluit om de rente af te kunnen trekken. Als je het geld gebruikt voor een verbouwing is de rente van een Persoonlijke Lening namelijk ook fiscaal aftrekbaar.

Lening of hypotheek? Laat je altijd goed adviseren en vergelijk de verschillende mogelijkheden.

Keuken kopen op afbetaling: let op!

Veel keukenverkopers bieden de mogelijkheid om de keuken op afbetaling te kopen. Je keuken wordt dan geleverd en je betaalt achteraf in termijnen. Deze vorm van geld lenen heeft een aantal grote nadelen:

 • De rente kan oplopen tot het wettelijk toegestane maximum van 14%.
 • De rente is niet fiscaal aftrekbaar.
 • Gunstige voorwaarden lopen op een bepaald moment af.
 • Hoge boetes mogelijk bij betalingsachterstand.

 

Voordelen van geld lenen bij Krediet.nl

Betrouwbare kredietverstrekkers

Was je van plan om naar je bank te gaan voor een lening? Er zijn in Nederland veel meer kredietverstrekkers waar je vaak voordeliger en tegen betere voorwaarden kunt lenen. Krediet.nl doet zaken met verschillende betrouwbare kredietverstrekkers, zodat we uit een breed aanbod de meest geschikte lening voor jou kunnen kiezen.

Persoonlijk advies

Een nieuwe keuken financieren doe je maar zelden. De lening die je afsluit moet dus echt verantwoord zijn. We bellen je daarom altijd vooraf voor een persoonlijk adviesgesprek. Hier zijn geen kosten aan verbonden. We bespreken met jou hoeveel geld je kunt lenen en welke leenvorm het beste aansluit op jouw wensen en mogelijkheden. Ook checken we de gegevens die je ons gestuurd hebt. Vervolgens zoeken we de lening die het beste past bij jouw financiële en persoonlijke situatie en je ontvangt van ons een vrijblijvende offerte. Ga je daarmee akkoord, dan weet je zeker dat je een verantwoorde lening afsluit. Heb je na het afsluiten van je lening nog vragen? Ook dan staan onze kredietspecialisten voor je klaar.

Aantrekkelijke rente

Wij hebben een actueel overzicht van wat de verschillende kredietverstrekkers te bieden hebben en volgen hun wijzigingen op de voet. Zo vinden we ook voor het financieren van je keuken altijd een lening met een lage rente en gunstige voorwaarden.

Geen afsluit- en advieskosten

Voor ons advies en het afsluiten van de lening betaal je bij ons niets. Geen verborgen of onverwachte kosten dus. Wel krijg je vooraf precies te horen hoe je lening precies in elkaar zit, wat je maandlasten zijn en hoeveel je in totaal voor de lening betaalt.

Vraag een verantwoorde lening aan

Wil je geld lenen voor nieuwe keuken? Wij helpen je graag aan een verantwoorde lening voor je keuken. Dien eenvoudig online een aanvraag in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

740 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Goed geregeld

Victor van Heijnsbergen 4 dagen geleden
Trustpilot rating

Ging prima en snel.

W heins-zegers 7 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen