Geld lenen kost geld

Online extra geld lenen

Als je extra geld nodig hebt, kun je daarvoor een lening afsluiten. Je hebt bijvoorbeeld een onverwachte grote uitgave of je wilt extra geld achter de hand hebben. Je sluit bij ons online een lening af om extra geld te lenen. Jouw persoonlijke situatie bepaalt welke leenvorm en welk leenbedrag het best passen. Wij zorgen dat jij een verantwoorde lening, in de vorm van een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet, afsluit voor extra geld.

Verantwoord extra lenen

Een verantwoorde lening afsluiten betekent een lening afsluiten die past bij jouw persoonlijke situatie en financiële draagkracht. Heb je de keuze gemaakt tussen een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet en weet je de hoogte van je leenbedrag? Dan kun je zelf online een lening afsluiten en nadat wij alles hebben geregeld beschik je over extra geld. Je huidige lening oversluiten en extra lenen is ook een mogelijkheid bij ons. Wil je eerst meer informatie of twijfel je welke lening het best is voor jou? Onze gespecialiseerde adviseurs helpen je graag zodat jij een verantwoorde lening afsluit voor extra geld.

Twee leenvormen

Je kunt kiezen uit twee leenvormen om extra geld te lenen: een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet. Welke lening je ook kiest, je sluit ze bij ons online af tegen een lage rente en gunstige voorwaarden.

Persoonlijke Lening

Met een Persoonlijke Lening leen je tegen een vaste rente gedurende een vaste looptijd. Hiermee staan de maandlasten ook vast. Je leent het bedrag dat je nodig hebt en de bank keert dat eenmalig volledig aan je uit zodat je beschikking hebt over extra geld.

De looptijd van de lening is tussen de 12 en 120 maanden. Onder bepaalde voorwaarden kan je een grote lening aanvragen waarbij een looptijd van 180 maanden mogelijk is. Onze financieel adviseurs kunnen meer informatie geven.

Hoe langer de looptijd van de lening, hoe lager je rentetarief. Je bent echter wel langer aan het aflossen. Aan het eind van de looptijd van een Persoonlijke Lening is de lening volledig afgelost. Wil je tussentijds extra aflossen zodat je eerder de volledige lening hebt afbetaald? Dat kan kosteloos, met uitzondering van een Persoonlijke Lening met een looptijd van 180 maanden.

Lagere rente voor huiseigenaren

Heb je een koophuis en sluit je een Persoonlijke Lening af om extra geld te lenen? Je profiteert dan van een lagere rente. Een koopwoning geeft de bank extra zekerheid en de bank stelt hier een rentevoordeel voor jou tegenover.

Doorlopend Krediet voor extra geld

Wil je geen vaste rente en looptijd, dan past een Doorlopend Krediet beter bij jou. Het rentetarief en de looptijd zijn variabel. Deze leenvorm is flexibel van karakter, in tegenstelling tot een Persoonlijke Lening die door de vaste rente en looptijd zekerheid biedt.

Bij een Doorlopend Krediet wordt het leenbedrag niet eenmalig uitgekeerd; jij bepaalt zelf wanneer en hoeveel je opneemt tot aan de maximale kredietlimiet. Heb je een opgenomen bedrag afgelost maar heb je dat (extra) geld nodig? Dan kun je dat bedrag opnieuw opnemen. Tussentijdse extra aflossingen kun je kosteloos doen. Je lost maandelijks 1 tot 2% van de kredietlimiet af. Je hebt ook de mogelijkheid om 1% te gaan betalen over het hoogst ooit opgenomen saldo. Als je bijvoorbeeld een kredietlimiet van € 25.000 hebt afgesproken en € 10.000 daarvan hebt opgenomen, dan betaal in dat geval € 100 als maandtermijn. Het rente bedrag binnen het maandtermijn is berekend over het opgenomen saldo.

Online lening afsluiten voor extra geld

Vraag via ons aanvraagformulier een offerte aan om extra geld te lenen. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat met een lage rente en gunstige voorwaarden. Je betaalt geen afsluit- en advieskosten.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1314 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Aanvraag duurde aardig lang maar alles goed en makkelijk verlopen met duidelijke aanwijzingen

Ties Blaauw 5 dagen geleden
Trustpilot rating

Heel fijn contact, snel bereikbaar en duidelijke uitleg. Alles netjes en snel geregeld!

Jan Bogerd 25 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen