Let op! geld lenen kost geld

Online extra geld lenen

Als je extra geld nodig het kun je daarvoor een lening afsluiten. Je hebt bijvoorbeeld een onverwachte grote uitgave of je wilt extra geld achter de hand hebben. Je sluit bij ons online een lening af om extra geld te lenen. Jouw persoonlijke situatie bepaalt welke leenvorm en welk leenbedrag het beste past zodat jij een verantwoorde lening, in de vorm van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet, afsluit voor extra geld.

Onze specialist:

Rene Koopman

René Koopman

Directeur

Specialisme: klantbelang, het verbeteren van de service

Verantwoord extra lenen

Een verantwoorde lening afsluiten betekent een lening afsluiten die past bij jouw persoonlijke situatie en financiële draagkracht. Heb je de keuze gemaakt tussen een persoonlijke lening of een doorlopend krediet en weet je de hoogte van je leenbedrag? Dan kun je zelf online een lening afsluiten en nadat wij alles hebben geregeld beschik je over extra geld. Wil je eerst meer informatie of twijfel je welke lening het beste is voor jou? Onze gespecialiseerde adviseur helpt je graag zodat jij een verantwoorde lening afsluit voor extra geld.

Twee leenvormen

Je kunt kiezen uit twee leenvorm om extra geld te lenen: een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Welke lening je ook kiest, je sluit ze bij ons online af tegen een lage rente en gunstige voorwaarden.

Persoonlijke lening

Met een persoonlijke lening leen je tegen een vaste rente gedurende een vaste looptijd. Hiermee staan de maandlasten ook vast. Je leent het bedrag wat je nodig hebt en de bank keert dat eenmalig volledig aan je uit zodat je beschikking hebt over extra geld.

De looptijd van de lening is tussen de zes en 180 maanden. De looptijd van 180 maanden wordt alleen onder bepaalde voorwaarden aangeboden. Onze financieel adviseur kan meer informatie geven.

Hoe langer de looptijd van de lening hoe lager je rentetarief maar je bent langer aan het aflossen. Aan het eind van de looptijd van een persoonlijke lening is de lening volledig afgelost. Wil je tussentijds extra aflossen zodat je eerder de volledige lening hebt afbetaald? Dat kan kosteloos met uitzondering van een persoonlijke lening met een looptijd van 180 maanden. Hiervoor zijn de kosten 1%.

Lagere rente voor huiseigenaren

Heb je een koophuis en sluit je een persoonlijke lening af om extra geld te lenen? Je profiteert van een lagere rente. Een koopwoning geeft de bank extra zekerheid en de bank stelt hier een rentevoordeel voor jou tegenover.

Doorlopend krediet voor extra geld

Wil je geen vaste rente en looptijd dan past een doorlopend krediet beter bij jou. Het rentetarief en de looptijd zijn variabel. Deze leenvorm is flexibel van karakter in tegenstelling tot een persoonlijke lening die door de vaste rente en looptijd zekerheid biedt.

Het leenbedrag wordt niet eenmalig uitgekeerd; jij bepaalt zelf wanneer en hoeveel je opneemt tot aan het maximale kredietlimiet. Heb je een opgenomen bedrag afgelost maar heb je dat (extra) geld nodig? Dan kun je dat bedrag opnieuw opnemen. Tussentijdse extra aflossingen kun je kosteloos doen. Je heeft ook de mogelijkheid om 1% te gaan betalen over het hoogst opgenomen saldo. Het doorlopend krediet bedrag is bijvoorbeeld €25.000 en u neemt €10.000 op dan is uw maandlast €100.

Online lening afsluiten voor extra geld

Vraag via ons aanvraagformulier een offerte aan om extra geld te lenen. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat met een lage rente en gunstige voorwaarden. Je betaalt geen afsluit- en advieskosten.

Wat kun je lenen?


Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Betrouwbaar gevonden door:

Erkend Hypotheekadviseur
NVF: Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs en -bemiddelaars
Kifid het financiële klachteninstituut
College bescherming persoonsgegevens

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.