Geld lenen kost geld

Geld lenen voor zwembad

’s Ochtends voor het werk een paar baantjes trekken in je eigen zwembad. Of daar verkoeling zoeken op een lange, warme dag. Veel huizenbezitters dromen daarvan. Je kunt de aanleg van een zwembad financieren met een lening die je afsluit bij Krediet.nl. Vraag een offerte aan en zie wat er mogelijk is.

vanaf

6,6%

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Waarom lenen voor een zwembad?

Een zwembad in je tuin is een prima investering. Het levert veel woongenot op en verhoogt de waarde van je huis. Daarom is het een goed idee om een lening voor een zwembad af te sluiten. Want deze voordelen kun je verwachten:

Zwemmen is gezond. Je verbrandt calorieën, versterkt je spieren, gewrichten en botten, maar belast je gewrichten niet. Verder ontspant zwemmen: je kunt een zware werkdag lekker van je af laten glijden. En bedenk hoe heerlijk je slaapt na het baantjestrekken. Heb je geen tijd of zin om regelmatig naar het openbare zwembad te gaan? Dan is een zwembad in je tuin een uitkomst.

Een eigen zwembad achter je huis biedt daarnaast volop mogelijkheden voor plezierige momenten. Je kinderen kunnen er samen met vriendjes spelen, ravotten en spelletjes doen. Ook verjaardagen, barbecues en zomerfeesten worden nog leuker als je die rondom het zwembad houdt. 

En nu we steeds vaker extreem hete zomers kunnen verwachten, is een zwembad in je tuin dé manier om verkoeling te zoeken. Tot ’s avonds laat kun je genieten van een frisse duik. Thuis blijven is een genot. Je hebt geen buitenlandse reisbestemming meer nodig voor een perfect vakantiegevoel. 

Wil je je zwembad financieren met een lening? Omdat het deel uitmaakt van je onroerend goed, wordt een zwembadlening gezien als een investering in woningverbetering. De rente van de lening is dan fiscaal aftrekbaar.

Lening aanvragen voor zwembad, hoe werkt het?

Als je een lening wilt afsluiten, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Geld lenen voor je zwembad met een persoonlijk leenadvies biedt uitkomst. Én het bespaart ook geld. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten zo precies de juiste lening voor jou te vinden.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Hoeveel kan je lenen voor een zwembad?

Wat kost een zwembad in je tuin? Dat is helemaal afhankelijk van wat je wilt. De afmetingen van het zwembad, de materialen en de afwerking bepalen al voor een groot deel de kosten. Maar ook de extra’s in de vorm van verlichting, een trap, een tegenstroommachine of een overkapping beïnvloeden de prijs sterk. En natuurlijk maakt het uit wie het werk doet: jij zelf of een professional.

Leg je zelf een klein badje aan om je even in onder te dompelen? Dan heb je misschien al genoeg aan 5.000 euro. Kun je een groter bad zelf aanleggen? Dan ben je tussen de 10.000 en 20.000 euro kwijt. Misschien laat je de aanleg liever over aan vaklui. Dan betaal je voor een eenvoudig zwembad tussen 25.000 en 35.000 euro. Ga je voor groot en luxe? Dan loopt de prijs op tot 50.000 euro of meer. 

Een zwembad in de tuin heeft ook gevolgen voor je tuinaanleg. Als je die ingrijpend wilt veranderen, heb je meer geld nodig. Houd daar rekening mee als je een lening voor een zwembad afsluit. Misschien wil je dan toch liever een wat hoger leenbedrag.

Voordat je plannen maakt, kun je het best eerst nagaan hoeveel je kunt lenen. Het leenbedrag plus eventueel spaargeld laten dan zien in welke prijsklasse jouw zwembad kan vallen. Voor een goed beeld van je totale kosten vraag je om heldere offertes, zowel voor het zwembad zelf als voor de zwembadlening.

Welke soort leningen zijn hiervoor geschikt?

Welke lening voor een zwembad is het meest geschikt? Een persoonlijke lening voor een zwembad maakt de aanleg al heel snel mogelijk. Je krijgt het benodigde geld op je rekening gestort en kunt afspraken maken met het bedrijf dat voor jou aan het werk gaat. Soms kun je al binnen een week het water in.

Maar er zijn meer redenen waarom juist een persoonlijke lening zo geschikt is om je zwembad te financieren. Je hebt zekerheid over je kosten omdat de rente en de looptijd vaststaan. Je maandlasten en je totale kosten zijn daardoor bekend voordat je de zwembadlening afsluit. Je kunt in hoge mate de looptijd zelf kiezen en daarmee de hoogte van je maandtermijn beïnvloeden.

Je kunt tussentijds extra aflossen op een persoonlijke lening. Daarvoor betaal je tegenwoordig geen boete meer. Door de extra aflossingen wordt je looptijd korter. Dat betekent dat je eerder klaar bent met aflossen en dat de totale kosten lager uitvallen. Verder kun je de rente van de lening voor je zwembad aftrekken bij je belastingaangifte. Je krijgt dan belastinggeld terug.

Waar moet je op letten?

Voordat je kiest voor een zwembad in je tuin, zijn er enkele zaken waar je op moet letten. 

Bij het kiezen van een zwembad heb je heel veel opties. Ga eerst na welke voor jou persoonlijk belangrijk zijn en wat er wel en niet bij jouw woning past. Omdat het om een complexe klus gaat, zijn de kosten ook ingewikkeld. Maak daarom eerst een realistische begroting om een helder financieel plaatje te krijgen.

Het nieuwe zwembad maakt ingrepen in de tuin noodzakelijk. Bedenk wat de gevolgen zijn voor je tuin en wat je wilt doen met het groene gedeelte. Ga je veel veranderen, dan neem je die kosten ook mee in je begroting. Wil je het zwembad duurzaam verwarmen? Dat kan met een warmtepomp, zonnecollectoren of zonnepanelen. 

Als je zwembad eenmaal is aangelegd, krijg je te maken met jaarlijks onderhoud. Houd rekening met deze terugkerende kosten bijvoorbeeld voor chemicaliën om het water schoon te houden, het verwarmen van het zwembad, en eventuele reparatiekosten. Hoe hoog die onderhoudskosten zijn, hangt onder meer af van de grootte en de mate waarin het zwembad gebruikt wordt.

De specialisten van Krediet.nl helpen je graag!

Welke lening voor een zwembad jij afsluit, zoeken we voor je uit bij Krediet.nl. We kunnen kiezen uit verschillende geldverstrekkers die leningen met lage rentes aanbieden. Je kunt online een offerte aanvragen en vult dan alvast wat basisgegevens in, zodat wij op zoek kunnen gaan naar de beste manier om je zwembad te financieren.

We komen binnen 24 uur na je aanvraag met een voorstel en nemen persoonlijk contact met je op om dat door te spreken. Zo weet je wat je van de lening kunt verwachten en wat je kosten zijn. Ook wijzen we op mogelijkheden om je kosten zelf verder omlaag te brengen. 

Informatie gecontroleerd door kredietspecialist

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Gerbert van de Bovenkamp. Gerbert vindt het leuk als hij een puzzel moet leggen om een klant goed te adviseren. Het klantbelang staat altijd voorop, ook als dat betekent dat een hypotheek een betere oplossing is dan een lening bij Krediet.nl. Naast zijn advieswerk houdt Gerben zich bezig met controle, het verbeteren van processen en de zorgplicht.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen