Geld lenen kost geld

Geld lenen voor woningverbetering

Als je denkt aan geld lenen voor woningverbetering, dan is de eerste ingeving vaak een tweede hypotheek. Toch is dat in heel veel gevallen niet de voordeligste lening voor woningverbetering.

Verantwoord geld lenen voor woningverbetering

Met een tweede hypotheek kan de hypotheeklast boven de marktwaarde uitkomen. Dan kom je in een hogere risicoklasse waardoor je meer rente gaat betalen. Krediet.nl heeft uitstekende alternatieven om geld te lenen voor woningverbetering.

Persoonlijke Lening voor woningverbetering

Voor de aanschaf van bijvoorbeeld een keuken heb je eenmalig een bedrag nodig. Je kunt dat geld lenen via een Persoonlijke Lening. Je hebt dan zekerheid over de maandelijkse aflossing en een vaste looptijd. De rente die je betaalt voor woningverbetering is fiscaal aftrekbaar.

WOZ-krediet / huiseigenaar Persoonlijke Lening voor woningverbetering

De lening specifiek voor woningeigenaren heet huiseigenaar Persoonlijke Lening (voorheen WOZ-krediet). Je kunt dan geld lenen tegen een aantrekkelijk rentetarief omdat het huis als extra zekerheid geldt. Bij een huiseigenaar Persoonlijke Lening is de rente fiscaal aftrekbaar als je de lening inzet voor woningverbetering.

Advies bij geld lenen voor woningverbetering

Bezint eer ge begint! Wat geldt voor de start van de verbouwing, geldt zeker ook voor het afsluiten van een lening. Laat je goed informeren voor je geld gaat lenen voor woningverbetering. Wij vertellen je meer over de mogelijkheden die passen bij je persoonlijke situatie.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

776 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ik ben goed geholpen door krediet. Nl,sneller en simpel.

Heer Gurcan , mevrouw Gurcan 12 dagen geleden
Trustpilot rating

Wederom erg behulpzaam in het zoeken naar de juiste oplossing. En uiteindelijk ook de perfecte oplossing gevonden voor mijn situatie

Rob 17 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen