Geld lenen kost geld

Lening voor woningverbetering

Als huizenbezitter maak je plannen om je woning te verbeteren. En als je wensen gerealiseerd zijn, maak je weer nieuwe plannen. Het resultaat? Meer woongenot, een hogere woningwaarde en een lagere energierekening. Wil je een lening afsluiten voor woning verbetering? Vraag dan een offerte aan bij Krediet.nl.

vanaf

6,6%

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Woning verbeteren

Een nieuwe inboedel, energiebesparende maatregelen, een eenvoudige verbouwing of een complete renovatie. Je kunt altijd je woning verder verbeteren. Maar daar heb je wel geld voor nodig. Krediet.nl zoekt uit welke lening het beste past bij jouw plannen.

Als je nu een offerte aanvraagt, krijg je binnen 24 uur een voorstel. We bespreken deze persoonlijk met je en leggen uit waarom we dit voor jou de meest geschikte lening voor woningverbetering vinden. Ga je akkoord en geeft de kredietverstrekker groen licht? Dan kan het geld al binnen 24 uur na aanvraag op je rekening staan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom een lening voor een woningverbetering afsluiten?
  • Lager rentetarief voor huiseigenaren
  • Rente fiscaal aftrekbaar bij Persoonlijke Lening
  • Korte looptijd, snel van je lening af
  • Leenbedrag snel op je rekening
  • Boetevrij aflossen zoveel je wilt

Lening aanvragen voor woningverbetering, hoe werkt het?

Als je een lening wilt afsluiten, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Woningverbetering financieren met een persoonlijk leenadvies biedt uitkomst. Én het bespaart ook geld. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten zo precies de juiste lening voor jou te vinden.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Voordelen van een lening voor woningverbetering

Als huiseigenaar heb je bij veel kredietverstrekkers een streepje voor en kun je daarom een lagere rente krijgen op je lening. Sluit je een Persoonlijke Lening af voor woning verbetering, dan is bovendien de rente in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar is. Daardoor vallen de kosten voor woningverbetering nog lager uit.

Hoe kun je je woning verbeteren?

Je woning verbeteren kan op verschillende manieren. Als je een huis koopt, wil je een keuken en een badkamer aanschaffen die passen bij jouw persoonlijke smaak. Als je gezinsuitbreiding krijgt, is het prettig om meer ruimte te creëren met een dakkapel of een aanbouw. En als je gaat voor lagere energielasten, ga je voor zonnepanelen of woningisolatie.

Lening voor woningverbetering is voordelig

Misschien denk je dat je voor woningverbetering beter een tweede hypotheek kunt afsluiten of je huidige hypotheek kunt verhogen. De rente op je hypotheek is immers lager. Toch is de hypotheekoplossing lang niet altijd het voordeligst. Hoe zit dat?

Als je woningverbetering realiseert met een hogere hypotheek, krijg je te maken met notaris-, advies- en taxatiekosten. Dat maakt deze oplossing duurder. Bovendien heb je met een hypotheek een lange looptijd, waardoor je in totaal veel geld kwijt bent aan rentekosten. Sluit je een lening af voor woningverbetering dan vermijd je die kosten.

Om te beginnen betaal je met een lening niet voor advies, hoef je geen taxatierapport in te leveren en is een gang naar de notaris niet nodig. Je kunt bovendien een korte looptijd kiezen waardoor de totale rentekosten lager uitvallen dan met hypotheek. Zie je kans om versneld af te lossen, dan kan dat boetevrij met een Persoonlijke Lening. Met een hypotheek is dat vaak maar beperkt mogelijk. 

En ten slotte: als je geld leent voor woningverbetering, staat het benodigde bedrag al binnen een paar dagen op je rekening. Bij een hypotheek moet je vaak 4 tot 6 weken wachten voor alles rond is.

Welke lening voor woningverbetering?

Om woningverbetering te financieren, kun je kiezen uit twee soorten leningen: 

Persoonlijke Lening. Je leent een bedrag ineens waarmee je de kosten voor de woningverbetering betaalt. Vooraf spreek je af binnen hoeveel maanden je de lening aflost en je betaalt daarvoor de hele looptijd hetzelfde maandbedrag. Extra aflossen mag altijd zonder dat je een boete hoeft te betalen. Je looptijd wordt dan korter.

Een Persoonlijke Lening is vaak de beste keuze om woningverbetering te financieren. Want anders dan bij een Doorlopend Krediet is de rente meestal fiscaal aftrekbaar. Dat scheelt flink in de kosten.

Doorlopend Krediet. Bij deze leenvorm krijg je een kredietlimiet: een maximum bedrag dat je op mag nemen. Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Het maandbedrag aan rente en aflossing staat ook vast. Maar de rente is variabel en kan dus stijgen of dalen. En je mag afgeloste bedragen opnieuw opnemen. Door die flexibiliteit wordt het onzeker wanneer je het krediet hebt afgelost.

Anders dan met een Persoonlijke Lening is de rente op een Doorlopend Krediet nooit fiscaal aftrekbaar. Dus ook niet als je het geld gebruikt voor woningverbetering. Soms kan een Doorlopend Krediet toch een goede keuze zijn. Bijvoorbeeld als je extra geld achter de hand wilt hebben omdat je niet zeker bent over je kosten.

Lening voor woning verbetering aanvragen bij Krediet.nl

Je wilt je woning verbeteren en daarvoor een lening afsluiten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Krediet.nl. De kredietverstrekkers waar wij mee samenwerken staan uitstekend aangeschreven, zowel voor hun betrouwbaarheid als vanwege hun lage rente. 

Een lening voor woningverbetering moet verantwoord zijn en passen bij jouw wensen en mogelijkheden. Daarom adviseren wij je altijd persoonlijk en leggen we precies uit wat de voorwaarden zijn en wat je kunt verwachten aan kosten. Voor dat advies en voor het afsluiten van de lening, betaal je niets.

We werken snel. Binnen 24 uur is de offerte bij je binnen. Je aangeleverde gegevens kunnen binnen een paar dagen gecontroleerd zijn zodat de bank akkoord kan gaan. Dan wordt het geld direct op je rekening gestort.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen