Let op! geld lenen kost geld

Meer tevredenheid in Nederland over financiën

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

11 december 2015

In vergelijking met 2013 zijn meer Nederlanders tevreden over hun financiële situatie. 71% gaf in 2014 aan tevreden te zijn, een jaar eerder was dat nog 68%.

Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Mensen hebben ook minder zorgen over hun financiële toekomst, blijkt uit onderzoek.

Zorgen over financiën

Gemiddeld maakt 30% van de Nederlandser zich vaak zorgen over hoe hij of zij er in de toekomst financieel voor staat. Wel is er veel verschil tussen bevolkingsgroepen. Bijna de helft van de alleenstaande ouders ziet de financiële toekomst somber in. Ook maakt deze groep zich meer dan gemiddeld zorgen over het verliezen van hun baan.

Geldzorgen door inkomen

Volgens het CBS hebben de geldzorgen van mensen natuurlijk te maken met hun inkomen. Maar ook gecorrigeerd voor veel of weinig verdienen, blijken alleenstaande ouders negatief gestemd. Maar ook mensen met een hoog inkomen hebben zorgen. In deze groep maakt 45% zich zorgen over de toekomst. Samenwonenden hebben de minste zorgen. Een kleine 28% geeft aan zich vaak zorgen te maken.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.