Let op! geld lenen kost geld

Online geld lenen voor schulden en rekeningen betalen

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

26 januari 2016

Geld lenen kost geld. Dat doe je dan ook nooit zomaar. Zeker niet als je wilt lenen voor schulden of het betalen van openstaande rekeningen. Terwijl dat wel een alternatief kan zijn voor openstaande schulden waar je een hoge rente over betaalt.

Denk daarom eens na over het afsluiten van een lening. Geld lenen online regelen is eenvoudig en snel. En zeker nu de rente zo laag staat, kan het je veel geld besparen.

Online lening aanvragen

Met de mogelijkheid geld lenen online af te handelen, is een lening aanvragen toegankelijker geworden. Je hoeft geen vrij meer te nemen om bij je bank langs te gaan. Ook zijn de aanvraagprocedures overzichtelijker geworden. Een lening aanvragen gaat helemaal digitaal en doe je op een moment dat het jou uitkomt.

Lenen voor schulden

Door de grotere toegankelijkheid is lenen normaler geworden. Lenen voor een nieuwe auto, maar ook geld lenen voor schulden. De rente die je voor een lening betaalt, is vaak lager dan de rente op openstaande rekeningen. Bij een creditcard schuld kan de rente bijvoorbeeld oplopen tot 14%. Lenen tegen een lagere rente kan u dan veel geld besparen.

Lagere rente door lagere kosten

Misschien vraag je je af of geld lenen online veilig is. Iedere lening aanbieder moet zich aan de wet- en regelgeving voor lenen houden. Dat geldt dus ook voor online aanbieders. Ook gaat geld lenen online vaak om kleinere leningen. De risico’s zijn hierdoor kleiner. Groot bijkomend voordeel: online aanbieders kunnen goedkoper werken. Ze besparen bijvoorbeeld op kantoorkosten door je volledige lening aanvraag online af te handelen. Dat zie je terug in een lagere rente.

Verantwoord geld lenen

Voor iedereen is verantwoord geld lenen van belang. Maar misschien geldt dit wel extra voor mensen die lenen voor schulden. Let daarom op de volgende punten voor je een lening aanvraagt:

-          Heeft je aanbieder een AFM vergunning? Een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten betekent dat je kredietverstrekker zich aan de regels houdt en jouw belang voor ogen heeft.

-          Hoe beoordelen anderen een kredietverstrekker? Om een goed beeld te krijgen kun je kijken naar ervaring van andere klanten.

-          Aan welke voorwaarden moet je voldoen als je lening eenmaal loopt? Zorg dat je goed op de hoogte bent en lees de voorwaarden bij je lening vooraf goed door.

-          Past de lening bij jouw persoonlijke situatie? Sluit niet direct de eerste lening af die je tegenkomt. Neem de tijd om rente en voorwaarden van verschillende leningen te vergelijken.

-          Hoeveel ga je lenen? Leen niet meer dan je nodig hebt. Een klein bedrag lenen kan ook.

Online offerte lening aanvragen

Misschien heb je nog je twijfels. Geld lenen voor schulden klinkt als het ene gat met het andere dichten. Blijf dus ook altijd kritisch. Laat je informeren door een specialist. De kredietadviseur van Krediet.nl vertellen je graag meer over de mogelijkheden die passen bij je persoonlijke situatie. Vraag hier een gratis offerte aan.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.