Let op! geld lenen kost geld

Steeds vaker lening voor auto in België

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

2 februari 2016

Een lening afsluiten voor een nieuwe auto. In België gebeurt het steeds vaker. Bij sommige autoverkopers kiezen zelfs twee van de drie kopers voor een lening voor hun nieuwe auto.

Dat rapporteert het Vlaamse nieuwsmedium VRT. Als verklaring voor het populairder worden van geld lenen voor een auto wordt de lage rente genoemd.

Lenen voor auto

Ook toe aan een nieuwe auto? Of je nu kiest voor een gloednieuwe auto of voor een tweedehands exemplaar, een auto is een flinke uitgave. Het liefst spaar je daar natuurlijk voor. Maar mocht je toch nog  geld te kort komen, dan kan een lening uitkomst bieden.

Persoonlijke lening voor auto

Vaak is bij het geld lenen voor een nieuwe auto de persoonlijke lening de eerste keuze. Een persoonlijke lening is namelijk zeer geschikt als je precies weet hoeveel geld je nodig hebt. Ook kun je de looptijd van je persoonlijke lening eenvoudig aanpassen aan de verwachte levensduur van je nieuwe auto. En dankzij de combinatie van vast bedrag, vaste looptijd en lenen tegen een vaste rente weet je met een persoonlijke lening precies wanneer je weer schuldenvrij bent.

Doorlopend krediet als lening voor auto

Ook een doorlopend krediet kan gebruikt worden om je nieuwe auto te financieren. Een doorlopend krediet is een flexibelere lening. Je kunt wanneer jij wilt geld opnemen van je krediet, tot een afgesproken maximum. Het doorlopend krediet extra aflossen als je even wat meer geld beschikbaar hebt, kan kosteloos. En mocht dat nodig zijn, kun je het afgeloste bedrag altijd weer opnieuw opnemen.

Offerte lening aanvragen

Ook lenen voor een nieuwe auto? Onze kredietadviseurs denken graag met je mee welke lening het beste past bij jouw persoonlijke situatie. Vraag hier een offerte aan.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.