Let op! geld lenen kost geld

Blijf rentetarieven vergelijken en bespaar geld!

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

18 maart 2016

De gemiddelde rente die consumenten betalen voor hun lening is in 2015 gedaald. Toch betalen veel mensen nog altijd teveel als ze geld lenen. Dat blijkt uit onderzoek van een leningen-vergelijkingssite.

Na jaren stilstand voor de rentetarieven voor lenen daalde de rente in 2015. Consumenten hadden vorig jaar een persoonlijke lening of doorlopend krediet tegen een gemiddelde rente van 7%. Daarmee waren ze aan het lenen tegen een één procent lagere rente dan in 2014.

Lagere rente lenen

Toch is deze lagere rente niet te vergelijk met de gehalveerde rentetarieven voor hypotheken en geld sparen. Zo zijn er de afgelopen jaren meer aanbieders van hypotheken bijgekomen. Hierdoor verlagen ook de banken hun rentetarieven. Wat betreft de persoonlijke lening en het doorlopend krediet ontbreekt deze noodzaak. De grote banken zijn nog altijd goed zijn voor 80% van de leenmarkt.

Lenen bij de bank

Daarbij zijn klanten over het algemeen best tevreden met hun bank. Voor het afsluiten van een persoonlijke lening of doorlopend krediet kijken ze vaak dan ook niet verder. Terwijl rentetarieven vergelijken je veel geld kan besparen. Zeker als je ook online geld lenen in overweging neemt.

Online geld lenen

Online aanbieders van leningen zijn vaak gespecialiseerd in leningen. Ook kunnen ze je lening aanvraag volledig digitaal afhandelen. Deze werkwijze levert een kostenbesparing op die je terug ziet in een lagere rente. Bijvoorbeeld voor een persoonlijke lening, die je afsluit tegen de lage rente vanaf 4,6%. Een doorlopend krediet afsluiten kan zelfs al vanaf de lage rente van 4,4%.

Lening oversluiten met oversluitservice

Rentetarieven vergelijken is zeker de moeite waard. Voor het afsluiten van een nieuwe lening, maar ook bij je lening oversluiten. Op onze site kun je meteen berekenen of jij ook goedkoper kunt lenen. Kan je lening of krediet voordeliger? Dan regelen wij de rest. Dankzij onze oversluitservice is je lening oversluiten snel en eenvoudig geregeld.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.