Geld lenen kost geld

Consument heeft moeite met jargon bij hypotheek afsluiten

2 september 2014

Ruim 40% van de Nederlanders met een hypotheek heeft moeite met hypotheektermen. Dat blijkt uit onderzoek van De Hypotheker.

Het minst bekende woord met betrekking tot het afsluiten van een hypotheek bleek ‘bereidstellingsprovisie’. 25% van de ondervraagden wist niet wat dit betekent. 55% had zelfs helemaal nog nooit van deze term gehoord.

Meer moeilijke hypotheek woorden

De hypotheek bemiddelaar ondervroeg duizend mensen die een hypotheek hebben of het komende jaar een hypotheek af willen sluiten. Naast ‘bereidstellingsprovisie’ waren ook ‘splitsingsakte’ (voor 38% onbekend) en ‘bijleenregeling’ (32%) onbekende hypotheek termen.

Krediet.nl gelooft: lenen is maatwerk

Wat voor een hypotheek geldt, geldt ook voor een lening. Er is heel veel mogelijk wat leningen betreft. Voor ieders persoonlijke situatie is er een meest geschikte lening. Maar hoe vind je die lening? Advies over geldlenen is dan ook voor iedereen.

De beste lening voor jou!

Krediet.nl is specialist binnen de kredietverstrekking. Onze kredietadviseurs laten zich continu informeren. Zo ben je verzekerd van de beste lening, weet je precies wat de risico’s zijn en betaal je de gunstigste rente. Vraag nu een offerte aan!

logo-BKR

Gratis inzage BKR – registratie in 2019

15 mei 2019
abundance-bank-bank-notes-259249

Nederlandse consument heeft 30 miljard aan leningen openstaan

15 februari 2019
doorlopend krediet

Let op met leningen vergelijken

4 februari 2019

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,9% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen