Let op! geld lenen kost geld

Consument heeft moeite met jargon bij hypotheek afsluiten

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

2 september 2014

Ruim 40% van de Nederlanders met een hypotheek heeft moeite met hypotheektermen. Dat blijkt uit onderzoek van De Hypotheker.

Het minst bekende woord met betrekking tot het afsluiten van een hypotheek bleek ‘bereidstellingsprovisie’. 25% van de ondervraagden wist niet wat dit betekent. 55% had zelfs helemaal nog nooit van deze term gehoord.

Meer moeilijke hypotheek woorden

De hypotheek bemiddelaar ondervroeg duizend mensen die een hypotheek hebben of het komende jaar een hypotheek af willen sluiten. Naast ‘bereidstellingsprovisie’ waren ook ‘splitsingsakte’ (voor 38% onbekend) en ‘bijleenregeling’ (32%) onbekende hypotheek termen.

Krediet.nl gelooft: lenen is maatwerk

Wat voor een hypotheek geldt, geldt ook voor een lening. Er is heel veel mogelijk wat leningen betreft. Voor ieders persoonlijke situatie is er een meest geschikte lening. Maar hoe vind je die lening? Advies over geldlenen is dan ook voor iedereen.

De beste lening voor jou!

Krediet.nl is specialist binnen de kredietverstrekking. Onze kredietadviseurs laten zich continu informeren. Zo ben je verzekerd van de beste lening, weet je precies wat de risico’s zijn en betaal je de gunstigste rente. Vraag nu een offerte aan!


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.