Geld lenen kost geld

Moneyou verdwijnt uit Nederland. Stap over naar een andere geldverstrekker

Moneyou stopt

14 augustus 2020

De internetbank Moneyou gaat verdwijnen. De dochter van ABN AMRO bouwt alle activiteiten in Nederland en Duitsland af, met uitzondering van de hypotheken. Heb jij een lening bij Moneyou? Dan kun je nu misschien beter overstappen naar een andere kredietverstrekker. Neem daarvoor contact met ons op.

Moneyou begon in 2001 als online hypotheeklabel van ABN AMRO. Later werden ook online spaarrekeningen en leningen aangeboden. Nu valt het doek voor Moneyou. Het hypotheeklabel blijft nog wel actief als onderdeel van ABN AMRO en voor hypotheekklanten verandert er dus niets. Maar de spaarproducten en de leningen stoppen. Moneyou neemt nu al geen nieuwe klanten meer aan. De verwachting is dat de dienstverlening in 2021 volledig is afgebouwd. 

Je lening oversluiten via Krediet.nl

Als jij een lening hebt bij Moneyou krijg je vanaf oktober individueel informatie over wat je kunt verwachten en wat je kunt doen. Je kunt dat moment afwachten óf je kunt nu zelf al de regie nemen. Waarom zou je niet overstappen naar een andere kredietverstrekker? Bij Krediet.nl heb je de keuze uit verschillende geldverstrekkers die allemaal hun eigen speciale leenproducten hebben. Als je contact met ons opneemt, gaan wij na wat je mogelijkheden zijn en hoeveel je erop vooruit gaat met je nieuwe lening.

Lagere rente, betere voorwaarden en hoger leenbedrag

Heb je de Moneyou-lening afgesloten toen de rente hoger was? Dan is de kans groot dat je nu kunt profiteren van een lagere rente. Ook zoeken we uit of er een lening is met voorwaarden die beter passen bij je wensen. Verder kunnen we nagaan of je het leenbedrag kunt verhogen en wat je dan in totaal aan kosten kwijt bent. Je zult nog aangenaam verrast worden. Wel zo mooi dat je dan die nieuwe auto kunt kopen of die verbouwing kunt realiseren.

Persoonlijk advies

Als je overstapt, krijg je van ons altijd eerst persoonlijk advies. Dat advies is kosteloos en verplicht je nergens toe. Wij brengen in kaart wat je wensen zijn en welke lening daarbij past en verantwoord is. Wacht niet op een bericht van Moneyou, maar vraag direct een offerte aan of bel ons op 0318 – 88 88 88 voor meer informatie. Ook als je ergens anders een andere lening hebt waarover je niet tevreden bent, ben je welkom bij Krediet.nl. Online afsluiten is heel gemakkelijk en wij regelen alles voor je zonder daar kosten voor in rekening te brengen.

Maximale rente omlaag naar 10 procent

Maximale kredietvergoeding per 10 augustus naar 10%

3 augustus 2020
Nationale Nederlanden stopt met Doorlopend Krediet

Nationale-Nederlanden stopt met Doorlopend Krediet

29 juni 2020
AFM private lease moet verantwoord zijn

AFM: ook private lease moet verantwoord zijn

28 mei 2020

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen