Let op! geld lenen kost geld

Laag BTW-tarief woning verbouwen verlengd

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

23 september 2014

Het lage btw-tarief van 6% op de arbeidskosten bij het renoveren of verbouwen van je huis blijft langer geldig. In plaats van tot het einde van dit jaar kun je tot 1 juli 2015 profiteren van dit aantrekkelijke btw-tarief.

Het tijdelijk lagere btw-tarief is ingesteld als crisismaatregel. Het kabinet heeft nu met de ondersteunende oppositiepartijen afgesproken de tariefverlaging langer door te laten lopen. Zo hebben huiseigenaren nu meer tijd om hun woningen te verbouwen of energiezuiniger te maken.

Bezuinigen met een lening?

Enige tijd geleden schreef kredietadviseur Mark Beumer in zijn blog nog over dit btw-tarief. Hij rekende het voor: 1000 euro aan arbeidsloon kost je volgend jaar 140 euro meer dan dit jaar. Dankzij de aangekondigde verlening van de tariefverlaging kun je dus tot 1 juli 2015 nog gebruik maken van deze aantrekkelijke regeling.

Lees de blog van kredietadviseur Mark Beumer over geld lenen voor het isoleren van je huis: “Bezuinigen met een lening? Met het isoleren van je huis bespaar je direct!” 


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.