Let op! geld lenen kost geld

Nederlander minder zuinig

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

10 oktober 2014

Minder Nederlanders hebben afgelopen jaar de hand op de knip gehouden. Dat blijkt uit een peiling van onderzoeksbureau Ipsos in opdracht van de NOS.

67% van de duizend ondervraagden gaf aan bewust minder uitgegeven te hebben. Een jaar eerder was dit nog 86%. Etentjes, kleding en vakanties waren de belangrijkste kostenposten waarop mensen bezuinigden.

Extra geld nodig

Toch zei nog 14% van de mensen geld tekort te komen aan het einde van de maand. Werk is hierbij een grote zorg. 10% van de ondervraagden gaf aan geen werk meer te hebben vanwege de crisis, een op de zes vreest nog altijd voor zijn baan.

Doorlopend krediet goedkoper dan roodstaan

Door de mogelijkheid van roodstaan op je lopende rekening beschikt iedereen over extra financiële ruimte. Maar wist je dat je over het bedrag dat je in het rood staat een hoge rente betaalt? Extra financiële ruimte via een doorlopend krediet heb je tegen een veel lagere rente en is dus veel goedkoper.

Lees meer op onze site of vraag een offerte aan.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.