Let op! geld lenen kost geld

Veel Nederlanders scherp op rood staan

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

18 oktober 2014

Nederlanders hebben hun geldzaken dit jaar iets beter onder controle dan vorig jaar. Dat meldt het platform Wijzer in geldzaken.

Het platform ondervroeg voor de Monitor financieel gedrag 2014 ruim duizend mensen tussen de achttien en tachtig jaar. In vergelijking met een jaar eerder stonden zij het afgelopen jaar minder vaak rood en ontvingen ze minder betalingsherinneringen.

Krediet

Uit de Monitor blijkt ook dat Nederlanders over het algemeen goed opletten bij het uitgeven van geld. De meesten sparen en meer dan driekwart houdt rekening met de toekomst bij het nemen van financiële beslissingen. Drie op de vijf heeft een spaarpotje voor de korte termijn achter de hand.

Geld lenen goedkoper dan rood staan

Ook blijven Nederlanders bij de aanschaf van financiële producten aanbieders met elkaar vergelijken. Scherp zijn op de financiën kan zeker lonen. Zo is rood staan een dure vorm van geldlenen. Een doorlopend krediet biedt extra financiële ruimte tegen een veel lagere rente.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.