Geld lenen kost geld

BKR overzicht via Post.nl bij aanvragen lening

14 november 2014

Je gaat een lening of krediet afsluiten en wilt vooraf weten welke gegevens het Bureau Krediet Registratie (BKR) van jou heeft geregistreerd. Sinds kort kun je je BKR overzicht online opvragen en afhalen bij een Postkantoor bij jou in de buurt.

Het BKR is een onafhankelijke stichting die een overzicht bijhoudt van elk in Nederland afgesloten krediet en iedere lening. Op basis van hun overzicht kan de krediet waardigheid van mensen beoordeeld worden bij een lening aanvraag. Zo probeert het BKR te voorkomen dat mensen met hun nieuwe lening financieel teveel hooi op hun vork nemen.

BKR krediet gegevens online aanvragen

Op verschillende manieren kun je je BKR gegevens aanvragen. Daar is sinds kort de mogelijkheid bijgekomen je gegevens online aan te vragen en te laten bezorgen op een Postkantoor bij jou in de buurt.

Zelf lening overzicht ophalen

Bij je online aanvraag geef je aan je overzicht op te willen halen bij het Postkantoor. Na afhandeling van je aanvraag ligt je overzicht daar binnen een paar dagen voor je klaar. Zo kun je je gegevens ophalen op het moment dat jij wil en kun je verder met de aanvraag van je lening of krediet. Bovendien ben je goedkoper uit dan wanneer je het overzicht thuis laat bezorgen!

logo-BKR

Gratis inzage BKR – registratie in 2019

15 mei 2019
abundance-bank-bank-notes-259249

Nederlandse consument heeft 30 miljard aan leningen openstaan

15 februari 2019
doorlopend krediet

Let op met leningen vergelijken

4 februari 2019

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,9% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen