Let op! geld lenen kost geld

BKR overzicht via Post.nl bij aanvragen lening

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

14 november 2014

Je gaat een lening of krediet afsluiten en wilt vooraf weten welke gegevens het Bureau Krediet Registratie (BKR) van jou heeft geregistreerd. Sinds kort kun je je BKR overzicht online opvragen en afhalen bij een Postkantoor bij jou in de buurt.

Het BKR is een onafhankelijke stichting die een overzicht bijhoudt van elk in Nederland afgesloten krediet en iedere lening. Op basis van hun overzicht kan de krediet waardigheid van mensen beoordeeld worden bij een lening aanvraag. Zo probeert het BKR te voorkomen dat mensen met hun nieuwe lening financieel teveel hooi op hun vork nemen.

BKR krediet gegevens online aanvragen

Op verschillende manieren kun je je BKR gegevens aanvragen. Daar is sinds kort de mogelijkheid bijgekomen je gegevens online aan te vragen en te laten bezorgen op een Postkantoor bij jou in de buurt.

Zelf lening overzicht ophalen

Bij je online aanvraag geef je aan je overzicht op te willen halen bij het Postkantoor. Na afhandeling van je aanvraag ligt je overzicht daar binnen een paar dagen voor je klaar. Zo kun je je gegevens ophalen op het moment dat jij wil en kun je verder met de aanvraag van je lening of krediet. Bovendien ben je goedkoper uit dan wanneer je het overzicht thuis laat bezorgen!


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.