Let op! geld lenen kost geld

Bij lage rente spaargeld kiezen consumenten voor aflossen en ‘sok’

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

30 juni 2015

De rente op spaargeld blijft dalen. Ook de hoogste rente van online bank Knab is onlangs verlaagd. Bij grote banken als Rabobank en ING was de spaarrente al onder de 1 procent terecht gekomen. Nog altijd is er het risico van een negatieve rente op de spaarrekening.

Daarom vroeg consumentenplatform Wegwijs consumenten wat ze met hun geld gaan doen als de spaarrente inderdaad onder de nul komt te staan.

Extra aflossen hypotheek lening

Maar weinig van de ondervraagden zou niets ondernemen. Ook maakt slecht een beperkt deel van de gelegenheid gebruik hun geld uit te geven. Ruim een derde kiest bij een negatieve rente namelijk voor het extra aflossen van hun hypotheek lening. Daarnaast is een ongeveer even grote groep van plan hun geld van de bank te halen en thuis te bewaren in de spreekwoordelijke ‘oude sok’. Een risicovolle keuze, aangezien brand of diefstal het verlies van al het spaargeld kunnen betekenen.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.