Let op! geld lenen kost geld

Klachten over lenen nu ook via online klachtenloket

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

11 augustus 2015

Mijn Kifid is het nieuwe online klachtenloket van het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. Met klachten over geld lenen, leningen en andere financiële producten kon je natuurlijk al terecht bij het Kifid. Vanaf nu kun je je klacht dus ook online indienen.

De nieuwe online service sluit het Kifid aan bij de Europese richtlijn voor alternatieve geschillen beslechting (ADR).

Indienen klachten over lenen

Behalve het klachten indienen wordt ook de afhandeling online geregeld. In een beschermde omgeving vul je een online klachtenformulier in over bijvoorbeeld problemen met je lening. Hier kun je ook meteen de benodigde stukken uploaden. Dankzij Mijn Kifid is een klacht over lenen en dergelijke indienen vanaf nu sneller en efficiënter, zowel voor de consument als voor het klachteninstituut.

Online klacht indienen

Behalve het online indienen van klachten is de website Kifid.nl nog verder verbeterd. Vanaf nu kun je bijvoorbeeld met een sneltest checken of je klacht over lenen behandelbaar is bij het Kifid. Het klachteninstituut stelt namelijk onder andere als voorwaarde dat een consument eerst moet proberen zelf het geschil met de financiële dienstverlener op te lossen.

Verantwoord geld lenen

Geschillen proberen we bij Krediet.nl natuurlijk te allen tijde te voorkomen. Maar mocht je toch een klacht over je lening hebben, dan kun je terugvallen op het Kifid. Krediet.nl is aangesloten bij dit onafhankelijk en onpartijdige klachteninstituut. Ook dat hoort bij verantwoord geld lenen.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.