Geld lenen kost geld

Kan ik mijn persoonlijke lening en hypotheek samenvoegen?

Kan ik altijd mijn persoonlijke lening en hypotheek samenvoegen? In principe kan dit maar het is afhankelijk van een aantal factoren:

  •        De hoogte van je inkomen (je moet voldoende geld hebben om de maandelijkse kosten te betalen van de gezamenlijke lening)
  •        De hoogte van de hypotheek (het hypotheekbedrag moet in verhouding staan tot de waarde van het huis)
  •        De waarde van het huis
  •        Het wel of niet meewerken van de bank, waar de hypotheek loopt

Als je het maximale hypotheekbedrag hebt afgesloten of er zit geen overwaarde op je huis dan is het samenvoegen van de persoonlijke lening en hypotheek niet mogelijk. Zit er voldoende overwaarde op de woning of bezit je over voldoende eigen geld dan is samenvoegen wel een mogelijkheid. In het scenario van eigen geld kun je er ook voor kiezen om dit te gebruiken om in te lossen op de lening zodat het schuldbedrag lager wordt.

Onze adviseur kan samen met jou bekijken of in jouw situatie het samenvoegen van je persoonlijke lening en hypotheek mogelijk is. Je krijgt persoonlijk advies. Samenvoegen heeft namelijk ook nadelen.

Verder lezen?

Deze vraag is gerelateerd aan de volgende pagina's:

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen