Geld lenen kost geld

Kan ik mijn persoonlijke lening en hypotheek samenvoegen?

Kan ik altijd mijn persoonlijke lening en hypotheek samenvoegen? In principe kan dit maar het is afhankelijk van een aantal factoren:

  •        De hoogte van je inkomen (je moet voldoende geld hebben om de maandelijkse kosten te betalen van de gezamenlijke lening)
  •        De hoogte van de hypotheek (het hypotheekbedrag moet in verhouding staan tot de waarde van het huis)
  •        De waarde van het huis
  •        Het wel of niet meewerken van de bank, waar de hypotheek loopt

Als je het maximale hypotheekbedrag hebt afgesloten of er zit geen overwaarde op je huis dan is het samenvoegen van de persoonlijke lening en hypotheek niet mogelijk. Zit er voldoende overwaarde op de woning of bezit je over voldoende eigen geld dan is samenvoegen wel een mogelijkheid. In het scenario van eigen geld kun je er ook voor kiezen om dit te gebruiken om in te lossen op de lening zodat het schuldbedrag lager wordt.

Onze adviseur kan samen met jou bekijken of in jouw situatie het samenvoegen van je persoonlijke lening en hypotheek mogelijk is. Je krijgt persoonlijk advies. Samenvoegen heeft namelijk ook nadelen.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

958 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ik ben door het proces heen goed begeleid. Dhr Lindeman is heel behulpzaam en denkt mee.

Angela Tavares 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Wat is het toch fijn, als je het echt niet meer weet. Omdat je eigen bank niet mee werkt ,omdat je afgekeurd bent. Of je daar om vraagt in dit leven. En zware lekkage heb in je huis. Dat je dan de man van krediet aan de lijn hebt. En je rustig maakt. Alles netjes uitlegt met je mee denkt ,en ook dat ik aangaf me printer heeft het ook nog begeven , online kon tekenen. Heb het contact met krediet.nl als heel fijn ervaren en ook vertrouwen in hun deskundigheid. Bedankt voor alles Danny

Desiree 2 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen