Geld lenen kost geld

Kan ik een auto financieren zonder rente?

Een auto financieren tegen 0% rente is niet meer mogelijk. Met ingang van 1 september 2016 mogen autodealers geen leningen zonder rente meer aanbieden. Deze leningen bleken niet gratis zoals wel werd gesuggereerd. Autodealers bieden nu leningen aan met hogere rentes. De autodealer blijft eigenaar van de auto totdat jij het volledige aankoopbedrag hebt afbetaald. Dit is een vorm van kopen op afbetaling. Het kan ook zijn dat je een auto least. Dan betaal je maandelijks een bedrag voor deze auto, de auto wordt niet je eigendom.

Wil je direct eigenaar worden van een auto tegen een lage rente, dan kun je een lening afsluiten. Je kiest voor een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet. Vervolgens betaal je in maandelijkse termijnen de lening af tegen lage rentes. Kies voor een looptijd van de lening die niet langer is dan de economische levensduur van een auto. Anders ben je nog aan het afbetalen terwijl de auto is afgeschreven.

Geld lenen kost geld; over het leenbedrag betaal je de bank een vergoeding in de vorm van rente. Financieringen zonder rente mogen niet worden aangeboden.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

776 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ik ben goed geholpen door krediet. Nl,sneller en simpel.

Heer Gurcan , mevrouw Gurcan 12 dagen geleden
Trustpilot rating

Wederom erg behulpzaam in het zoeken naar de juiste oplossing. En uiteindelijk ook de perfecte oplossing gevonden voor mijn situatie

Rob 17 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen