Geld lenen kost geld

Moet ik vooraf kosten betalen voor een lening?

Als je (online) geld leent bij Krediet.nl, betaal je geen kosten vooraf.  Het is eenvoudigweg verboden om kosten in rekening te brengen voor bemiddeling, afsluiten of oversluiten van een lening. Moet je bij een kredietaanbieder vooraf een vergoeding betalen? Ga hier dan niet mee akkoord,

Voor een advies over verzekeringen (bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering of werkloosheidsverzekering) mag een adviseur wel kosten in rekening brengen. De adviseur moet je daar vooraf van op de hoogte stellen. En je moet toestemming geven voor het afsluiten van de verzekering.

Ook Krediet.nl adviseert over verzekeringen om je lening te beschermen. Maar anders dan andere partijen brengen wij hiervoor geen kosten in rekening. Je betaalt alleen de verzekeringspremies. 

Als je een lening afsluit bij Krediet.nl zijn dus de rente en aflossing die enige kosten die je hebt. Je betaalt die kosten aan het eind van iedere maand zolang je lening loopt. Heb je ook een verzekering afgesloten? Dan betaal je daarvoor alleen de verzekeringspremies. Voor het advies zelf worden geen kosten berekend.

Verder lezen?

Deze vraag is gerelateerd aan de volgende pagina's:

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1314 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Aanvraag duurde aardig lang maar alles goed en makkelijk verlopen met duidelijke aanwijzingen

Ties Blaauw 4 dagen geleden
Trustpilot rating

Heel fijn contact, snel bereikbaar en duidelijke uitleg. Alles netjes en snel geregeld!

Jan Bogerd 26 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen