Geld lenen kost geld

Moet ik vooraf kosten betalen voor een lening?

Moet je vooraf kosten betalen voor een lening? Het antwoord op deze vraag is kort: nee.

Als je (online) geld wilt lenen hoef je geen kosten vooraf te betalen. Je sluit bij ons een persoonlijke lening, doorlopend krediet of huiseigenaar persoonlijke lening af en wij zorgen ervoor dat de bank jouw leenbedrag uitkeert. Je betaalt geen afsluit- of advieskosten. De kosten die jij betaalt zijn de kosten aan rente en aflossing. Deze maandlasten betaal je aan het eind van iedere maand gedurende de looptijd van de lening.

Een adviseur of kredietbemiddelaar mag geen kosten berekenen voor het afsluiten van een persoonlijke lening of doorlopend krediet. De adviseur wordt betaald door de bank die de lening aan jou uitkeert in de vorm van een doorlopende provisie.

Voor het afsluiten van een verzekering, als bescherming voor je lening, mag de adviseur wel een bedrag van maximaal €500 in rekening brengen. Dat bedrag is door de NVF, Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs, bepaald. De adviseur moet vooraf communiceren hoeveel kosten in rekening worden gebracht voor het advies en heeft uw toestemming nodig.

Krediet.nl heeft besloten helemaal geen kosten in rekening te brengen in geval van een verzekering. Hierin onderscheiden wij ons van andere partijen. U betaalt voor een verzekering alleen de netto premie en geen advieskosten. Wij ontvangen geen provisie. U kunt kiezen uit drie verzekeringen: een overlijdensrisicoverzekering, een arbeidsongeschiktheidsverzekering en een werkloosheidsverzekering.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1189 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Zo enorm persoonlijk, zeker Danny was een enorme steun!!!

Liesbeth De ridder 4 dagen geleden
Trustpilot rating

Berend Veldhuis 10 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 4,7% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen