Geld lenen kost geld

Geld lenen met een tijdelijk contract

2 oktober 2014

Direct jouw maximale lening berekenen

Een kredietadviseur is natuurlijk veel met financiële zaken bezig. Maar naast de berekeningen en het regelwerk bestaat mijn werk ook uit klantcontact.

Juist dat contact met klanten levert de mooiste momenten van mijn werkweek op. Met name de momenten dat iemand zich realiseert dat zijn of haar wens binnen handbereik is.

Geld lenen voor een auto

Zo had ik afgelopen week een gesprek met Patricia en Tim. De auto waarin Tim iedere dag naar zijn werk rijdt, moet dringend worden vervangen. Ook omdat ze met inmiddels drie kinderen wel toe zijn aan een groter model auto.

Verantwoord geld lenen

Na enige tijd wikken en wegen, want geld lenen voor een auto doe je niet zomaar, hadden ze besloten zich verder te laten informeren. Zo kwamen ze voor een persoonlijke advies terecht bij Krediet.nl.

Want er was nog een hindernis: zowel Patricia als Tim heeft een prima inkomen, maar beiden werken op basis van een tijdelijk contract. Geld lenen met een tijdelijk contract wordt nu eenmaal anders beoordeeld dan wanneer je geld wilt lenen met een vast arbeidscontract.

DEFAM Premium: extra aantrekkelijke rente

Wat Patricia en Tim nog niet wisten, is dat wij bij Krediet.nl sinds kort Premium-partner zijn van DEFAM. Dat betekent sowieso dat wij als Krediet.nl onze klanten een lening bij DEFAM kunnen aanbieden tegen een extra aantrekkelijke rente.

Geld lenen met een tijdelijk contract

Daarbij lanceerde DEFAM op 1 september jongstleden Het Nieuwe DEFAM. Met Het Nieuwe DEFAM werd het aanbod van leningen aangevuld met een Huiseigenaar Persoonlijke Lening en een Huiseigenaar Doorlopend Krediet. Maar ook bracht Het Nieuwe DEFAM meer leenmogelijkheden voor mensen met een tijdelijk contract.

Wijzigingen geld lenen met een tijdelijk contact

Vanaf nu geldt bij DEFAM dat voor mensen met een halfjaarcontract 70% van het inkomen wordt meegerekend bij het beoordelen van de aanvraag voor een lening. Ook bij mensen met een uitzendkracht overeenkomst Fase B wordt 70% van het inkomen meegenomen.

Heb je een tijdelijk contract, een koopwoning en ben je ouder dan 30? Dan kan zelfs je volledige inkomen meegenomen worden bij de beoordeling van je aanvraag voor een lening.

Nieuwe auto dankzij een lening

Als ik ze dit vertel, valt bij Patricia en Tim een last van de schouders. Ineens blijkt die nieuwe auto binnen handbereik. Tim heeft zijn oog al laten vallen op een stationcar en wil op de weg naar huis meteen langs de autodealer. Hun enthousiasme bezorgt mij een glimlach voor de rest van de dag.

Persoonlijk advies bij je lening

Elke situatie bij iedere leningaanvraag is uniek. Wij als kredietadviseurs van Krediet.nl denken graag met je mee over wat voor je persoonlijke situatie en je specifieke leenwens de beste lening is. Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een voorstel.

ECB verlaagt de rente. Wordt geld lenen weer goedkoper?
ECB verlaagt de rente. Wordt geld lenen weer goedkoper? 17 juni 2024 | Natasja Schipper
Waarom is mijn krediet afgewezen?
Waarom is mijn krediet afgewezen? 5 juni 2024 | Rene Pieper
Elektrische auto leasen is vaak onaantrekkelijk
Elektrische auto leasen is vaak onaantrekkelijk 3 juni 2024 | Natasja Schipper

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Binnen de herroepingsperiode vond ik een beter aanbod. Er is professioneel en snel gehandeld om de ene lening te eindigen en over te stappen naar een andere. Ik heb bijna dagelijks of meerdere keren op een dag contact gehad en werd steeds vriendelijk en geduldig geholpen. Wij zijn heel blij!

Angelique Olree 5 dagen geleden
Trustpilot rating

Vriendelijke mensen aan de telefoon. Snelle offerte. Goede beantwoording van de vragen die we nog hadden. Het was allemaal heel betrouwbaar.

Elly Dumond 10 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen