Let op! geld lenen kost geld

Geld lenen met een tijdelijk contract

2 oktober 2014 door Matthijs de Bruijn

Direct jouw maximale lening berekenen

Een kredietadviseur is natuurlijk veel met financiële zaken bezig. Maar naast de berekeningen en het regelwerk bestaat mijn werk ook uit klantcontact.

Juist dat contact met klanten levert de mooiste momenten van mijn werkweek op. Met name de momenten dat iemand zich realiseert dat zijn of haar wens binnen handbereik is.

Geld lenen voor een auto

Zo had ik afgelopen week een gesprek met Patricia en Tim. De auto waarin Tim iedere dag naar zijn werk rijdt, moet dringend worden vervangen. Ook omdat ze met inmiddels drie kinderen wel toe zijn aan een groter model auto.

Verantwoord geld lenen

Na enige tijd wikken en wegen, want geld lenen voor een auto doe je niet zomaar, hadden ze besloten zich verder te laten informeren. Zo kwamen ze voor een persoonlijke advies terecht bij Krediet.nl.

Want er was nog een hindernis: zowel Patricia als Tim heeft een prima inkomen, maar beiden werken op basis van een tijdelijk contract. Geld lenen met een tijdelijk contract wordt nu eenmaal anders beoordeeld dan wanneer je geld wilt lenen met een vast arbeidscontract.

DEFAM Premium: extra aantrekkelijke rente

Wat Patricia en Tim nog niet wisten, is dat wij bij Krediet.nl sinds kort Premium-partner zijn van DEFAM. Dat betekent sowieso dat wij als Krediet.nl onze klanten een lening bij DEFAM kunnen aanbieden tegen een extra aantrekkelijke rente.

Geld lenen met een tijdelijk contract

Daarbij lanceerde DEFAM op 1 september jongstleden Het Nieuwe DEFAM. Met Het Nieuwe DEFAM werd het aanbod van leningen aangevuld met een Huiseigenaar Persoonlijke Lening en een Huiseigenaar Doorlopend Krediet. Maar ook bracht Het Nieuwe DEFAM meer leenmogelijkheden voor mensen met een tijdelijk contract.

Wijzigingen geld lenen met een tijdelijk contact

Vanaf nu geldt bij DEFAM dat voor mensen met een halfjaarcontract 70% van het inkomen wordt meegerekend bij het beoordelen van de aanvraag voor een lening. Ook bij mensen met een uitzendkracht overeenkomst Fase B wordt 70% van het inkomen meegenomen.

Heb je een tijdelijk contract, een koopwoning en ben je ouder dan 30? Dan kan zelfs je volledige inkomen meegenomen worden bij de beoordeling van je aanvraag voor een lening.

Nieuwe auto dankzij een lening

Als ik ze dit vertel, valt bij Patricia en Tim een last van de schouders. Ineens blijkt die nieuwe auto binnen handbereik. Tim heeft zijn oog al laten vallen op een stationcar en wil op de weg naar huis meteen langs de autodealer. Hun enthousiasme bezorgt mij een glimlach voor de rest van de dag.

Persoonlijk advies bij je lening

Elke situatie bij iedere leningaanvraag is uniek. Wij als kredietadviseurs van Krediet.nl denken graag met je mee over wat voor je persoonlijke situatie en je specifieke leenwens de beste lening is. Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een voorstel.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze post.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.