Geld lenen kost geld

Ervaringen DEFAM Premium lening positief

20 december 2014

Op 1 september werd DEFAM Premium geïntroduceerd. Krediet.nl was exclusief geselecteerd als Premium-partner. Mooi voor ons, maar vooral goed nieuws voor onze klanten.

Lening tegen extra aantrekkelijke rente

In de maanden sinds de introductie van DEFAM Premium hebben we ervaren wat het betekent Premium-partner van DEFAM te zijn. Dankzij de efficiënte samenwerking tussen DEFAM en Krediet.nl kunnen we onze klanten een snellere afhandeling van hun lening aanvraag bieden en een extra aantrekkelijke rente. Reken maar dat je het verschil merkt!

Ervaringen DEFAM Premium positief

Nu, drie maanden later, is DEFAM Premium nog steeds goed nieuws. De eerste ervaringen waren uiterst positief. Waarom? Vooral omdat we onze klanten beter van dienst kunnen zijn.

Met DEFAM Premium loopt het proces van het verwerken van een lening aanvraag nog beter dan voorheen. Daarnaast hebben we meer (commerciële) mogelijkheden. We kunnen meer maatwerk leveren, precies zoals we dat graag doen.

Lagere rente, snelle afhandeling lening aanvraag

Je begrijpt, bij Krediet.nl zijn we tevreden met DEFAM Premium. We zijn blij dat DEFAM de stap heeft genomen tot de invoering van DEFAM Premium. Door nog beter en intensiever samen te werken zijn we allebei in staat de kosten te verlagen.

Dit vertaalt zich uiteindelijk in een lagere rente voor de klant en een betere, snellere afhandeling van de aanvraag van een lening. Mooi voor ons, nog beter voor onze klanten!

Verdere verbetering in de toekomst

Voor nu is dit een prachtig resultaat. Maar bij Krediet.nl zitten we zeker niet stil. We blijven altijd streven aan onze eigen hoge eisen te voldoen, en liever doen we het nog beter!

Wij hopen dan ook dat DEFAM zich verder blijft ontwikkelen en samen met de Premium-intermediairs blijft zoeken naar het verder verbeteren van het proces. Dan kunnen we in de toekomst onze klanten nog beter van dienst zijn!

Geschreven door:
  • René Koopman
  • Directeur
Optimisme over geld lenen groeit
Optimisme over geld lenen groeit 8 april 2024 | Danny Lindeman
Zonnepanelen kopen, ja of nee
Zonnepanelen kopen, ja of nee? 1 april 2024 | Danny Lindeman
Minder betalingsachterstanden op kredieten 2023
Minder betalingsachterstanden op kredieten. Of toch niet..? 12 maart 2024 | Danny Lindeman

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1321 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Super vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg en snel geregeld zonder gedoe.

Xxx 21 uur geleden
Trustpilot rating

Goed geholpen en hele snelle afhandeling ! Dank daarvoor

Klant 2 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen