Let op! geld lenen kost geld

Nationale Nederlanden waardevol voor Krediet.nl

2 februari 2015 door René Koopman

Ruim een half jaar geleden besloot Nationale Nederlanden leningen te gaan verstrekken. Krediet.nl was een van de eerste tussenpersonen die de producten van Nationale Nederlanden mocht aanbieden. Ik was daar erg blij mee, want op deze manier kunnen we nog beter een passende oplossing vinden voor onze klanten.

Lening Nationale Nederlanden

Opstartproblemen horen er helaas altijd bij, maar deze zijn door Nationale Nederlanden uitstekend en voortvarend opgelost. Dit heeft geresulteerd in een volwaardige financieringsmaatschappij, waar wij zeer content mee zijn.

Andere financieringsmaatschappijen zoals onder andere Interbank, DEFAM en De Nederlandse Voorschotbank worden hierdoor scherp gehouden, wat weer goed is voor onze klanten. Wij bieden dus vol vertrouwen onze klanten een lening aan bij Nationale Nederlanden. 

Nationale Nederlanden en Krediet.nl

Wat ik als tussenpersoon ook erg prettig vind, is dat Nationale Nederlanden de rol van Krediet.nl als tussenpersoon zeer waardeert. De ondersteuning en informatievoorziening zijn altijd prima op orde.

Ook heeft Nationale Nederlanden aangegeven een goede toekomstvisie te hebben. Nieuwe klantgerichte producten staan op de planning en het proces verloopt steeds soepeler. Zo profiteren onze klanten ervan dat de markt van Consumptief Krediet steeds professioneler wordt. 

Doorlopend krediet en persoonlijke lening

Ik heb er alle vertrouwen in dat Nationale Nederlanden als kredietverstrekker een volwaardige rol blijft vervullen in de markt voor doorlopend krediet en persoonlijke leningen. En dat de samenwerking tussen Krediet.nl en Nationale Nederlanden op een zeer hoog niveau zal blijven. Op naar een mooie toekomst!


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze post.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.