Geld lenen kost geld

Nationale Nederlanden waardevol voor Krediet.nl

2 februari 2015

Ruim een half jaar geleden besloot Nationale Nederlanden leningen te gaan verstrekken. Krediet.nl was een van de eerste tussenpersonen die de producten van Nationale Nederlanden mocht aanbieden. Ik was daar erg blij mee, want op deze manier kunnen we nog beter een passende oplossing vinden voor onze klanten.

Lening Nationale Nederlanden

Opstartproblemen horen er helaas altijd bij, maar deze zijn door Nationale Nederlanden uitstekend en voortvarend opgelost. Dit heeft geresulteerd in een volwaardige financieringsmaatschappij, waar wij zeer content mee zijn.

Andere financieringsmaatschappijen zoals onder andere Interbank, DEFAM en De Nederlandse Voorschotbank worden hierdoor scherp gehouden, wat weer goed is voor onze klanten. Wij bieden dus vol vertrouwen onze klanten een lening aan bij Nationale Nederlanden. 

Nationale Nederlanden en Krediet.nl

Wat ik als tussenpersoon ook erg prettig vind, is dat Nationale Nederlanden de rol van Krediet.nl als tussenpersoon zeer waardeert. De ondersteuning en informatievoorziening zijn altijd prima op orde.

Ook heeft Nationale Nederlanden aangegeven een goede toekomstvisie te hebben. Nieuwe klantgerichte producten staan op de planning en het proces verloopt steeds soepeler. Zo profiteren onze klanten ervan dat de markt van Consumptief Krediet steeds professioneler wordt. 

Doorlopend krediet en persoonlijke lening

Ik heb er alle vertrouwen in dat Nationale Nederlanden als kredietverstrekker een volwaardige rol blijft vervullen in de markt voor doorlopend krediet en persoonlijke leningen. En dat de samenwerking tussen Krediet.nl en Nationale Nederlanden op een zeer hoog niveau zal blijven. Op naar een mooie toekomst!

Geschreven door:
  • René Koopman
  • Directeur
Kun jij nog een doorlopend krediet afsluiten
Kun jij nog een Doorlopend Krediet afsluiten? 24 maart 2021 | Danny Lindeman
Leennormen verder aangescherpt per 1 april
Nieuwe leennormen per 1 april 2021 22 maart 2021 | Danny Lindeman
Lender en spender
Lender & Spender is met verlaagde rente nu goedkoopste in de markt 2 maart 2021 | Danny Lindeman

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

776 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ik ben goed geholpen door krediet. Nl,sneller en simpel.

Heer Gurcan , mevrouw Gurcan 12 dagen geleden
Trustpilot rating

Wederom erg behulpzaam in het zoeken naar de juiste oplossing. En uiteindelijk ook de perfecte oplossing gevonden voor mijn situatie

Rob 16 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen