Geld lenen kost geld

Hoe werkt het?

Je kunt natuurlijk zelf een lening afsluiten. Maar hoe weet je zeker dat je de laagste rente gevonden hebt? Lenen is maatwerk! Daarom loont het altijd om advies in te winnen bij een specialist. Bij Krediet.nl helpen we je graag om voordelig én verantwoord te lenen.

Offerteformulier invullen

Via onze website kun je eenvoudig een aanvraag doen. Zodra wij je aanvraag ontvangen, zullen wij deze in behandeling nemen. Er zal een toetsing plaatsvinden bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Ondertussen ontvang jij van ons een mail met een link naar de Mijn Krediet omgeving waarin je alvast veilig je loonstroken kunt uploaden voor een nauwkeurige aanvraag. Wij gaan voor je op zoek naar de meest voordelige en best passende financiering en nemen contact met je op voor een adviesgesprek. Binnen 24 uur ontvang je van ons een offerte per mail of per post. Als je liever telefonisch contact hebt, kun je ons natuurlijk ook bellen: 0318-88 88 88.

Offerte aanvragen

Inventarisatie wensen lening

Naar aanleiding van je aanvraag nemen wij contact met je op om jouw wensen door te nemen en eventuele aanvullende gegevens met je te bespreken. Wij willen namelijk de aanvraag zo compleet en goed mogelijk indienen bij de bank(en), zodat je een zo laag mogelijke rente krijgt. Ook willen wij dat de lening natuurlijk zo goed mogelijk past bij je wensen en doelstellingen.

Offertes beoordelen

Wij gaan voor jou de offerte(s) aanvragen. Door onze uitstekende relatie met onze samenwerkende banken ontvangen wij binnen een uur de offerte. Van alle voorstellen die wij van de banken ontvangen maken wij vast een voorselectie aan de hand van je wensen en doelstellingen.

Adviesgesprek

Voordat wij de offerte voor de lening voor je klaarzetten in je Mijn Krediet omgeving, nemen we contact met je op om de financieringsmogelijkheden toe te lichten. Tijdens dit gesprek bespreken we ook de risico’s en de mogelijkheden om risico’s af te dekken.

Documenten opsturen

In je Mijn Krediet omgeving kun je de offerte bekijken, downloaden en ondertekenen. Er is daar ook al voor je aangegeven welke benodigde stukken wij graag van je ontvangen. Je kunt alle stukken direct uploaden in deze omgeving. Je moet daarbij denken aan zaken als een kopie van je legitimatiebewijs, een kopie van je loonstrook en een uitdraai van mutaties internetbankieren. Je kunt alle stukken uploaden in deze beveiligde online omgeving, of eventueel scannen en mailen, zodat wij direct met je offerte aan de slag kunnen.

Controle benodigde documenten

Nadat wij de stukken hebben ontvangen, controleren wij of alles compleet is en voldoet aan de eisen van de bank. Missen we nog iets, dan nemen we contact met je op. Zodra alles compleet is, mailen wij het complete dossier naar de bank voor de uitbetaling van het krediet. Zij controleren de aanvraag aan de hand van je gegevens. Als alles goed bevonden wordt, geven zij een definitief akkoord. Het streven van de bank is om binnen 1 werkdag het definitieve akkoord af te geven.

Uitbetaling

Zodra de bank jouw dossier definitief akkoord bevonden heeft, wordt het door jou gewenste bedrag direct overgemaakt. Dat betekent dat het normaal gesproken binnen enkele uren op je rekening wordt bijgeschreven.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Mijn vrouw heeft hier gevraagd om een lening ruim onder de 10.000 euro. Zij is volledig werkzaam als docent, en ik ben gepensioneerd. Dus krijgen we GEEN lening omdat ik over de 70 ben. Afgeschreven dus te oud. Terwijl onze inkomsten goed zijn, en we die lening terug kunnen betalen. Hoe gek kan het gaan.

Joop Coenraads 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Goed service

Sen 12 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen