Let op! geld lenen kost geld

Hoe werkt het?

Je kunt natuurlijk zelf een lening afsluiten. Maar hoe weet je zeker dat je de laagste rente gevonden hebt? Lenen is maatwerk! Daarom loont het advies in te winnen bij een specialist. Bij Krediet.nl helpen we je graag voordelig én verantwoord te lenen. 

Onze specialist:

Mark Beumer

Mark Beumer

Kredietadviseur

Specialisme: het verlagen van maandlasten, restschuld

Offerteformulier invullen

Via krediet.nl kun je eenvoudig een aanvraag doen. Zodra wij je aanvraag ontvangen, zullen wij deze in behandeling nemen en op zoek gaan naar de meest voordelige en passende oplossing. Binnen 24 uur ontvang je van ons een offerte per mail of per post. Als je liever telefonisch contact hebt, kun je ons natuurlijk ook bellen.

Inventarisatie wensen lening

Als uit de aanvraag blijkt dat wij nog aanvullende gegevens nodig hebben, dan nemen wij per telefoon of per mail contact op. Wij willen namelijk de aanvraag zo compleet en goed mogelijk indienen bij de bank(en), zodat je een zo laag mogelijke rente krijgt. Ook willen wij dat de lening natuurlijk zo goed mogelijk past bij je wensen en doelstellingen.

Offertes beoordelen

Wij gaan voor jou de offerte(s) aanvragen. Door onze uitstekende relatie met onze samenwerkende banken ontvangen wij binnen een uur de offerte. Wij controleren of de offerte goed uitgebracht is. 

Adviesgesprek

Voordat wij de offerte voor de lening naar je mailen of versturen per post nemen wij contact met je op om de offerte toe te lichten. Tijdens dit gesprek bespreken we ook de risico’s en de mogelijkheden om risico’s af te dekken.

Documenten opsturen

Bij onze offerte zit ook een controlelijst met alle benodigde stukken die wij graag van je ontvangen. Je moet daarbij denken aan zaken als een kopie van je legitimatiebewijs, een kopie van je loonstrook en een uitdraai van mutaties internetbankieren. Je kunt alle stukken per post sturen, maar ook scannen en mailen zodat wij direct met je offerte aan de slag kunnen.

Controle benodigde documenten

Nadat wij de stukken hebben ontvangen, controleren wij of alles compleet is. Zodra dat het geval is, mailen wij het complete dossier naar de bank voor de uitbetaling van het krediet. Zij doen wat laatste controles. Als alles goed bevonden wordt, geven zij een definitief akkoord. Het streven van de bank is om binnen 1 werkdag het definitieve akkoord af te geven.

Uitbetaling

Zodra de bank jouw dossier definitief akkoord bevonden heeft, wordt het door jou gewenste bedrag direct overgemaakt. Dat betekent dat het normaal gesproken binnen enkele uren op je rekening wordt bijgeschreven. De bank gaat ook de eventuele aflossingen verzorgen. Dat scheelt je een hoop tijd en moeite.

Wat kun je lenen?


Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Betrouwbaar gevonden door:

Erkend Hypotheekadviseur
NVF: Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs en -bemiddelaars
Kifid het financiële klachteninstituut
College bescherming persoonsgegevens

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.