Geld lenen kost geld

Lening DEFAM nu vanaf 3,4%. Scherpste rente in Nederland

Defam verlaagt rente

6 juli 2021

DEFAM heeft per 5 juli 2021 de rente verlaagd op persoonlijke leningen met een looptijd van 12 t/m 120 maanden. Voor bedragen boven €50.000,–. is een lening af te sluiten vanaf 3,4%. Daarmee behoort DEFAM tot de aanbieders met de scherpste rente in Nederland. 

DEFAM staat al bekend als een van de voordeligste kredietverstrekkers in Nederland. En nu is geld lenen bij DEFAM nog goedkoper geworden. Want voor de persoonlijke lening met een looptijd van 12 t/m 120 maanden zijn de tarieven verder omlaag gegaan. De rentedaling pakt het gunstigst uit voor leenbedragen boven €50.000,–. Die zijn af te sluiten vanaf 3,4%. De exacte rente hangt af van je persoonlijke gegevens en kan dus iets hoger uitvallen. 

DEFAM Lening voor verbouwing

Met een dusdanig laag rentetarief is geld lenen voor een verbouwing wel heel aantrekkelijk geworden. Bedenk dat de rente op een verbouwingslening ook nog eens fiscaal aftrekbaar is, waardoor de kosten verder dalen. In veel gevallen is een verbouwing beter te financieren met een lening dan met een hypotheek, ook als de hypotheekrente lager is. Met een hypotheek heb je namelijk extra kosten want je betaalt ook voor een taxatie, de notaris en het adviesgesprek. De looptijd van een hypotheek is bovendien lang en al die jaren blijf je rente betalen. Zo kun je in totaal meer kwijt zijn als je een verbouwing financiert met een hypotheek. 

Wil je weten wat voor jou de meest voordelige manier is om een verbouwing te betalen? Vraag de adviseurs van Krediet.nl gerust om een berekening.

Voor uiteenlopende leendoelen

Uiteraard zijn er meer leendoelen waarvoor je met een DEFAM lening het voordeligst uit bent. Een een auto financieren, een bruiloft of een recreatiewoning zijn prima te financieren met een lening van DEFAM, zeker met de huidige lage rente. Vraag een offerte aan bij Krediet.nl en je krijgt binnen 24 uur een voorstel met een heldere berekening. We bellen je altijd om de lening te bespreken en eventueel aan te passen aan je wensen. Als je akkoord gaat, sluiten we direct voor je af en staat het geld snel op je rekening. Voor advies en administratie brengen we niets in rekening.

Geschreven door:
  • Danny Lindeman
  • Senior Kredietspecialist
Maximale rente gaat per 1 januari 2024 naar 15 procent
Maximale rente gaat per 1 januari naar 15% 4 december 2023 | Danny Lindeman
Minder consumptieve leningen en minder betalingsachterstanden
Minder consumptieve leningen en minder betalingsachterstanden 20 november 2023 | Danny Lindeman
Senioren kunnen wel lenen bij kredietnl
Bij Krediet.nl kunnen senioren wél geld lenen 31 oktober 2023 | Danny Lindeman

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1287 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Een heel goed advies en mensen die met je meedenken. En altijd een snelle reactie.

Ton 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Zeer vlotte service, vriendelijk contact en snel geregeld.

Jo Mols 3 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen