Geld lenen kost geld

Informatie omtrent betalingsregelingen in verband met het Corona virus

Wanneer je tijdelijk niet aan de betalingsverplichtingen kunt voldoen door de coronacrisis bieden verschillende banken een oplossing. Je kunt in dat geval contact met ons opnemen zodat we dit met de bank kunnen afstemmen.

Betaalpauze en andere financiële regelingen

Wanneer je in de problemen dreigt te komen en je niet kan voldoen aan je betalingsverplichtingen doordat je bent getroffen door de coronacrisis, vragen wij je om contact met ons op te nemen zodat we dit met de betreffende bank kunnen afstemmen.

Je kunt ons telefonisch bereiken op 0318 - 88 88 88 op maandag tot en met donderdag van 09.00 uur tot 21.00 uur, vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.

Hieronder vind je per bank de tot nu toe beschikbare informatie omtrent regelingen:

DEFAM en DEFAM Greenloans:
Het aanvragen van een betaalpauze bij DEFAM is inmiddels niet meer mogelijk.
Veelgestelde vragen: Alle veelgestelde vragen rondom de betaalpauze.

Nationale Nederlanden:
Informatie en contact: Betalingsproblemen en je lening.

Interbank:
Informatie en contact: Vragen over uw lening en het Corona virus

BNP Paribas:
Voor klanten die als gevolg van de coronacrisis in betalingsproblemen komen, biedt BNP Paribas een betaalpauze van maximaal drie maanden aan. In deze periode worden de maandbedragen (die bestaan uit rente en aflossing) niet bij je geïncasseerd. Door de betaalpauze verlengen zij de looptijd van de lening met drie maanden. Na de betaalpauze hervatten ze de incasso van het gebruikelijke maandbedrag. De totale kredietsom blijft dus ongewijzigd. Voor het aanvragen van deze regeling kun je telefonisch contact opnemen met de klantenservice van BNP Paribas via 088 - 655 61 60 of via e-mail op  service@mijnlening.bnpparibas-pf.nl.

Qander:
Qander hanteert een individuele aanpak waarbij zij kijken naar een maatwerkoplossing. Qander is tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer: 073 -64 625 30.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen