Geld lenen kost geld

Geld lenen bij ASN Bank

Vergelijk ASN Bank met andere kredietverstrekkers en sluit de voordeligste lening af

vanaf

6,6%

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Lening van ASN Bank

ASN Bank staat in Nederland bekend als duurzame bank. Voor jou misschien een reden om bij ASN een lening af te sluiten. Maar geld lenen bij ASN Bank kan helemaal niet. Zoek je een verantwoorde lening, neem dan contact op met Krediet.nl. Wij brengen je wensen in kaart en zoeken een kredietverstrekker die bij je past.

De enige mogelijkheid om geld te lenen bij ASN Bank is een creditcard, waarmee je tot 5.000 euro uitgaven kunt doen. Nu is een creditcard soms best handig, maar ook duur. Bovendien is een creditcard van ASN Bank ongeschikt voor veel leendoelen, bijvoorbeeld als je een auto wilt kopen of je huis wilt verbouwen. Helaas kun je daarvoor geen lening afsluiten bij ASN Bank.

Geld lenen via Krediet.nl

Klop bij Krediet.nl aan als je wilt weten waar je de lening afsluit met de laagst mogelijke rente en de voorwaarden die het best passen bij jouw wensen en mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat je lening verantwoord is en binnen je budget past. Je wordt altijd vooraf persoonlijk geadviseerd en we leggen je precies uit wat je kunt verwachten aan kosten.

Vraag vrijlijvend een offerte aan bij ons aan om te bekijken wat je mogelijkheden zijn.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Lening aanvragen, hoe werkt het?

De beste lening vinden die haarfijn aansluit op jouw situatie en tegen een lage rente, dat is best lastig. Wij helpen je daarbij. Onze adviseurs geven je altijd kosteloos een persoonlijk advies.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Meer informatie over lenen via Krediet.nl

Voordelen van geld lenen via Krediet.nl

Krediet.nl. is een echte specialist op het gebied van consumptief krediet. Of je nu een klein bedrag zoekt voor de aanschaf van een e-bike of plannen hebt voor een ingrijpende verbouwing van tienduizenden euro’s, je kunt bij ons terecht. Wij zoeken een passende Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet.

Dit zijn de voordelen van geld lenen bij Krediet.nl:

Keuzemogelijkheden
Krediet.nl leent zelf geen geld uit, maar bemiddelt voor verschillende kredietverstrekkers in Nederland. Wij kunnen daardoor uit een groot aanbod de lening selecteren die past bij jouw leendoel. Een lage rente en prima voorwaarden zijn de criteria waarop wij onze keuze maken.

Laagste rente
Je vraagt je lening bij Krediet.nl online aan. Onze kredietverstrekkers besparen daardoor op hun kosten en vertalen dat weer in een lagere rente. Voordeel voor jou dus. Verder heeft iedere kredietverstrekker zijn eigen rentetarieven bij verschillende leenbedragen. Wie de laagste rente biedt, is dus een kwestie van uitzoeken. Dat doen wij graag voor jou.

Snelle afwikkeling
Dat jouw aanvraag digitaal verwerkt wordt, heeft als voordeel dat de afhandeling snel verloopt. Wij hebben binnen een uur een offerte die we met je bespreken. Jij uploadt de benodigde documenten en ondertekent digitaal. Zo kun je vaak al binnen twee dagen over je geld beschikken.

Rentecheck
Of je nu bij ons of ergens anders een lening hebt afgesloten, je kunt altijd zelf bij ons de rente vergelijken of ons vragen om een rentecheck. Dan gaan wij na of je goed zit met je lening of dat je ergens anders voordeliger uit bent. Wij doen zelf ook actief rentechecks. In bepaalde gevallen laten we je weten dat je kunt overstappen naar een voordeligere lening.

Leenbedrag verhogen
Misschien heb je een lening en wil je het bedrag verhogen. Klop dan niet zomaar aan bij je huidige kredietverstrekker. Het kan best zijn dat je ergens anders goedkoper uit bent als je je leenbedrag verhoogt. Laat ons dat voor je uitzoeken. Kun je overstappen? Dan regelen wij dat kosteloos voor jou.

Lening oversluiten
Blijf niet onnodig vastzitten aan je huidige Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet. Wij gaan kosteloos voor je na hoe je kunt besparen op je maandlasten en/of je totale kosten. Je wordt persoonlijk geadviseerd en we verzorgen de overstap. Daarvoor brengen we geen kosten in rekening

Eigen adviseur
Een lening afsluiten is een belangrijke financiële beslising. Ga daarom niet zelf op zoek naar een krediet, maar laat je adviseren. Bij Krediet.nl heb je je eigen adviseur die jou helpt een lening af te sluiten. 

Je adviseur zorgt ervoor dat je verantwoord geld leent. Hij selecteert de voordeligste lening die past bij jouw leendoel, bespreekt hoe je kosten eruitzien en regelt alles tot in de puntjes. En hij blijft ook na het afsluiten jouw aanspreekpunt. Je mag altijd contact met hem opnemen als je wensen of vragen hebt.

ASN Bank lening aanvragen

Krediet.nl bemiddelt niet voor ASN Bank. Je kunt bij ons dus geen lening afsluiten bij ASN Bank. Wij kunnen je wel helpen als je openstaat voor leningen van andere kredietverstrekkers. Kijk je liever verder en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Krediet.nl? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen