Geld lenen kost geld

Geld lenen bij Bondora

Vergelijk Bondora met andere kredietverstrekkers en sluit de voordeligste lening af.

vanaf

6,6%

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Lening van Bondora

Bondora is een platform dat in 2008 is opgericht in Estland en in vijf landen opereert, waaronder Nederland. Op dat platform lenen particulieren betrekkelijk kleine bedragen uit aan anderen en daar ontvangen ze rente over. Maar is die oplossing ook aantrekkelijk voor wie het geld leent? Vergelijk liever bij Krediet.nl of je bij ons voordeliger uit kunt zijn en vraag een offerte aan.

Geld lenen via Krediet.nl

Bij Bondora kun je bedragen lenen van 1.000 euro tot maximaal 7.000 euro. Het is niet zo dat zij de voordeligste en best passende lening van een specifieke geldverstrekker voor je zoeken. Je leent geld van een particulier. Het is maar de vraag of je dan het beste uit bent. Je wordt niet geadviseerd en weet dus niet zeker of je de juiste keuze hebt gemaakt. Vergelijk daarom het Bondora-aanbod altijd met de leningen die wij aanbieden.

Bij Krediet.nl gaan we voor jou wel op zoek naar de voordeligste lening met de beste voorwaarden. Wij doen zaken met een aantal betrouwbare kredietaanbieders in Nederland die bekend staan om hun lage rente. Je wordt bij ons bovendien persoonlijk geadviseerd en weet daarom precies wat je kunt verwachten.

Wil je meer lenen dan 7.000 euro, dan kun je bij Bondora niet terecht, terwijl je bij Krediet.nl tot 75.000 euro kunt lenen of 150.000 euro als je samen leent.

Lening aanvragen, hoe werkt het?

De beste lening vinden die haarfijn aansluit op jouw situatie en tegen een lage rente, dat is best lastig. Wij helpen je daarbij. Onze adviseurs geven je altijd kosteloos een persoonlijk advies.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Meer informatie over geld lenen bij Bondora

Voordelen van geld lenen via Krediet.nl

Ben je op zoek naar een passende en voordelige lening bij een betrouwbare kredietaanbieder? Dan ben je bij Krediet.nl. op het juiste adres. Wat zijn precies de voordelen als je via ons een lening afsluit?

Keuzemogelijkheden

Krediet.nl is zelf geen bank, maar werkt samen met verschillende kredietverstrekkers die elk hun eigen voorwaarden en rentetarieven hebben. Daarom kunnen we kiezen uit een groot aanbod aan kredieten en vinden we altijd de lening die het beste past bij jouw wensen, jouw mogelijkheden en jouw leendoel.

Laagste rente

De kredietverstrekkers waar wij mee samenwerken handelen de aanvraag digitaal af. Dat spaart gebouwen en personeelskosten uit en daardoor gaan de rentetarieven omlaag. Wie jou de laagste rente biedt? Dat zoeken we graag voor je uit. Binnen een dag heb je een mooie offerte in je mailbox en heb je duidelijkheid over je kosten.

Snelle afwikkeling

Doordat je online geld leent, verloopt de afhandeling razendsnel. Documenten uploaden, persoonlijke en financiële gegevens aanleveren, je contract ondertekenen, het kan allemaal eenvoudig en snel digitaal. De bank kan ook al gauw akkoord gaan en je lening kan daarom binnen twee dagen op je rekening staan.

Rente check

Als je geld leent, betaal je natuurlijk het liefst een zo laag mogelijke rente. Dat vinden wij bij Krediet.nl ook belangrijk. We doen daarom voortdurend rentechecks om te bepalen welke aanbieder de laagste rente biedt en waar jij het voordeligst uit bent. Ook als je al een lening hebt afgesloten, kun je met die informatie je voordeel doen omdat je altijd kunt overstappen. 

Je kunt ons altijd vragen of we speciaal voor jou een rentecheck kunnen doen. We vergelijken dan je huidige lening met het actuele aanbod. Wil je liever zelf de rente vergelijken? Dat kan. Lijkt een overstap voor jou voordelig uit te pakken? Vraag dan een offerte aan.

Leenbedrag verhogen

Soms heb je een lening lopen, maar blijk je nog extra geld nodig te hebben. Dan kunnen wij je leenbedrag verhogen. We bekijken dan opnieuw hoe je het voordeligst uit bent. Soms kun je voor het totale bedrag een lening krijgen met een lagere rente. Maar het kan ook goedkoper zijn om twee leningen te combineren. Wij zoeken uit welke oplossing voor jou gunstig is.

Lening oversluiten

Je kunt bij Krediet.nl je persoonlijke lening oversluiten als we een beter aanbod voor je hebben. Maar ook als je een doorlopend krediet hebt met een hoge rente of verschillende dure, kleine kredieten, kun je je maandlasten verlagen. We zetten je doorlopend krediet om naar een persoonlijke lening of we kunnen je losse leningen en kredieten samenvoegen in één lening met een lagere rente. Voor het oversluiten brengen we niets in rekening.

Eigen adviseur

Of je nu een groot of een klein bedrag leent, je wilt dat je lening loopt bij een betrouwbare kredietverstrekker, goed bij je past en zo voordelig mogelijk is. Daarom heb je bij Krediet.nl een eigen persoonlijke adviseur die de voorwaarden en de kosten met je bespreekt en met wie je altijd contact op kunt nemen, ook na het afsluiten van je lening.

Bondora lening aanvragen

Krediet.nl bemiddelt niet voor Bondora. Je kunt bij ons dus geen Bondoralening afsluiten. Maar wil je weten wat andere kredietverstrekkers je te bieden hebben, dan helpen we je graag. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Informatie gecontroleerd door kredietspecialist

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Danny Lindeman, expert en specialist op het gebied van geld lenen. Als directeur van Krediet.nl en Senior Kredietspecialist heeft Danny meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van geld lenen en verschijnt hij ook regelmatig met artikelen in de media. Zoals onder andere bij Metro en Nieuws.nl.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen