Geld lenen kost geld

Geld lenen bij Directa

Vergelijk Directa met andere kredietverstrekkers en sluit de voordeligste lening af

vanaf

6,6%

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Directa lening

Geld bij Directa lenen kan snel en gemakkelijk want de aanvraag verloopt digitaal. Maar je keuzemogelijkheden zijn bij Directa maar klein. Ze bieden in feite slechts één rechttoe rechtaan lening of krediet, ongeacht jouw persoonlijke situatie en je leendoel. 

Ook bij Krediet.nl verloopt de aanvraag digitaal en dus snel. Maar je bent niet aangewezen op één kredietaanbieder. Wij vergelijken het aanbod van verschillende partijen met elkaar. Daaruit selecteren we voor jou een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet, wat maar het beste aansluit op jouw leendoel en jouw wensen. 

Voor je afsluit, spreken we alles goed met je door. We laten de voor- en nadelen van bepaalde keuzes zien en finetunen de lening totdat die nog beter bij je past. Aan advies en afsluiten zijn geen kosten verbonden.

Directa lening vergelijken

Directa biedt diverse leningen aan voor verschillende leendoelen. Vergelijken we deze leningen met andere kredietverstrekkers, dan valt al snel op dat je bij Directa vaak duurder uit bent en minder mogelijkheden hebt. Waar zitten de verschillen?

Rente Directa

De rente van een Persoonlijke Lening van Directa is afhankelijk van de hoogte van de lening. Bij een hoge lening valt de rente wat lager uit. Maar heb je de laagste rente met een Directa lening? Weet dat je bij Krediet.nl voor vrijwel elk leenbedrag op een lagere rente kunt rekenen dan bij Directa. Vergelijk zelf de rentes maar eens.

Productaanbod Directa

Je kunt bij Directa terecht voor een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet.

Persoonlijke Lening. Bij Directa kun je een Persoonlijke Lening afsluiten tot 60.000 euro vanaf 4,0% rente. Wil je een hoger bedrag of voordeliger lenen dan kom je automatisch uit bij een andere kredietverstrekker. Via Kredet.nl is het mogelijk om een lening af te sluiten tot 75.000 euro vanaf 6,5%.

Doorlopend Krediet. Bij Directa kun je een Doorlopend Krediet afsluiten tot 50.000 euro vanaf 4,6% rente. Wil je een hoger bedrag of voordeliger lenen dan kom je automatisch uit bij een andere kredietverstrekker. Via Kredet.nl is het mogelijk om een hoger bedrag af te sluiten vanaf 4,9%.

Groene lening. Directa heeft geen leningen voor specifieke leendoelen, dus ook niet voor verduurzaming. Wil je een lening voor energiebesparende maatregelen? Dan kun je beter aankloppen bij Krediet.nl. Wij bieden je een speciale groene lening met een lage rente en gunstige voorwaarden. 

Seniorenlening. Je kunt bij Directa tot je 68e een Persoonlijke Lening aanvragen. Een Doorlopend Krediet afsluiten kan tot je 64e. Senioren hebben dus minder mogelijkheden om bij Directa te lenen. Bij Kediet.nl kun je tot je 78e een Persoonlijke Lening afsluiten, bijvoorbeeld een speciale Seniorenlening.

Productkenmerken

Leenbedragen. Bij Directa kun je met een Persoonlijke Lening maximaal 60.000 euro lenen. Het maximale leenbedrag van een Directa Doorlopend Krediet is 50.000 euro. Krediet.nl heeft ruimere leenmogelijkheden, zelfs tot 150.000 euro. Het minimum bedrag van een Directa lening is 5.000 euro. Bij Krediet.nl kun je ook terecht voor een lagere leenbedrag.

Looptijd: Een Persoonlijke Lening van Directa moet je binnen 10 jaar hebben afgelost. Ga je je woning ingrijpend verbouwen en wil je een hoog bedrag lenen? Dan heb je met een looptijd van 10 jaar hoge kredietlasten. Wil je liever een looptijd van 15 jaar om de maandlasten niet te hoog op te laten lopen? Vraag dan naar je mogelijkheden bij Krediet.nl. 

Koop je iets met een beperkte gebruiksduur zoals een auto, een laptop of een scooter? Wij zorgen ervoor dat de looptijd van je lening korter is dan de gebruiksduur van je aanschaf.

Boetevrij extra aflossen: Net als bij Krediet.nl kun je bij Directa boetevrij extra aflossen.

Geld lenen via Krediet.nl

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Krediet.nl wanneer je een lening wilt afsluiten tegen de laagst mogelijke rente en de beste voorwaarden. Wij zorgen ervoor altijd voor dat je lening verantwoord is en aansluit op jouw situatie. Je wordt altijd vooraf persoonlijk geadviseerd en we leggen je precies uit wat je kunt verwachten aan kosten.

Vraag vrijlijvend een offerte aan bij ons aan om te bekijken wat je mogelijkheden zijn.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Lening aanvragen, hoe werkt het?

De beste lening vinden die haarfijn aansluit op jouw situatie en tegen een lage rente, dat is best lastig. Wij helpen je daarbij. Onze adviseurs geven je altijd kosteloos een persoonlijk advies.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Meer informatie over Directa lening

Hoeveel kan ik bij Directa lenen?

Bij Directa kun je een Persoonlijke Lening afsluiten tussen 5.000 en 60.000 euro, ongeacht waar je het geld voor gebruikt. Een Doorlopend Krediet is minimaal 5.000, maximaal 50.000 euro. Wil je meer lenen of juist minder? Dan kun je beter aankloppen bij Krediet.nl. 

Rente Directa lening

De rente die je bij Directa betaalt, is afhankelijk van je leenbedrag. Maar dat is lang niet altijd de laagste rente. Wil je niet te veel betalen? Dan moet je een kredietverstrekker vinden die voor jouw leenbedrag de laagste rente rekent. Krediet.nl weet waar je het voordeligst uit bent. 

Voordelen van geld lenen via Krediet.nl

Rente check

Krediet.nl doet regelmatig een rentecheck. We gaan dan na of en waar de rente gedaald is. In bepaalde gevallen laten we het je weten als jouw rente omlaag kan. 

Je hoeft overigens niet op een seintje van ons te wachten. Wij vergelijken voortdurend de leningen en rentes van onze kredietaanbieders. Je hoeft maar een offerte aan te vragen en we checken of je voordeliger uit bent met een andere lening. 

Leenbedrag verhogen

Wil je het leenbedrag van je huidige persoonlijke lening verhogen? Als je daarvoor bij Krediet.nl aanklopt, gaan we opnieuw kijken waar je met dat nieuwe leenbedrag het voordeligst uit bent. Bij Directa kun je alleen je bestaande lening verhogen. Je mist dan een kans om goedkoper te lenen.

Lening oversluiten

Ooit heb je een lening afgesloten tegen een bepaalde rente. Maar dan zie je dat bepaalde kredietverstrekkers voor hetzelfde leenbedrag een lagere rente rekenen. Als je een Directa lening hebt, gaat Directa een overstap voor jou niet in orde maken. Krediet.nl wel. Het maakt niet uit waar je huidige lening loopt. Als je bij een van onze kredietverstrekkers beter af bent, sluiten wij je lening over.

Offerte digitaal ondertekenen 

Bij Krediet.nl kun je je offerte online digitaal ondertekenen via iDIN, een dienst van de Nederlandse banken waarmee je kunt identificeren. De afhandeling verloopt dan sneller. Directa gebruikt deze dienst niet.

Eigen adviseur

Verantwoord lenen staat voorop als je geld leent bij Krediet.nl. Daarom krijg je een persoonlijke adviseur die eerst alle ins en outs van de lening met je bespreekt. Zo weet je zeker dat de kosten en de voorwaarden goed passen bij jouw situatie.  Ga je bij Directa lenen, dan word je niet geadviseerd. Heb je dan wel de juiste keuze gemaakt?

Ook na het afsluiten van je lening kun je contact opnemen met jouw adviseur bij Krediet.nl als je vragen of wensen hebt. Hij of zij kent jouw situatie al, weet welke lening je hebt en ziet daarom snel oplossingen voor je.

Directa lening aanvragen

Via Krediet.nl kun je niet bij Directa lenen. Maar dat is geen probleem want wij doen zaken met veel andere kredietverstrekkers. Daarom vinden we ongetwijfeld een lening die beter of in ieder geval net zo goed is als een Directa lening.

Wil je dat iemand voor jouw een lening zoekt met de laagst mogelijke rente en voorwaarden die passen bij je wensen? En wil je zonder extra kosten persoonlijk geadviseerd worden voor je de lening afsluit? Daar ben je bij Krediet.nl aan het juiste adres.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Binnen de herroepingsperiode vond ik een beter aanbod. Er is professioneel en snel gehandeld om de ene lening te eindigen en over te stappen naar een andere. Ik heb bijna dagelijks of meerdere keren op een dag contact gehad en werd steeds vriendelijk en geduldig geholpen. Wij zijn heel blij!

Angelique Olree 5 dagen geleden
Trustpilot rating

Vriendelijke mensen aan de telefoon. Snelle offerte. Goede beantwoording van de vragen die we nog hadden. Het was allemaal heel betrouwbaar.

Elly Dumond 10 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen