Geld lenen kost geld

Geld lenen bij Knab

Vergelijk Knab met andere kredietverstrekkers en sluit de voordeligste lening af

vanaf

6,5%

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Lening van Knab

Bij Knab kun je een betaal-, spaar- en beleggingsrekening openen en hypotheekadvies krijgen. Maar geld lenen bij Knab kan niet. Voor een lening kun je beter aankloppen bij Krediet.nl. Wij zijn niet gebonden aan één bank maar doen zaken met verschillende kredietverstrekkers. Vraag een offerte aan en ervaar zelf wat we je te bieden hebben.

Je kunt bij Knab rood staan tot een limiet tussen € 250 en € 50.000. Maar rood staan is alleen mogelijk als je voldoende saldo hebt op een andere Knab-rekening. Bovendien mag de roodstand bij Knab niet langer dan een maand duren. Een echt krediet biedt Knab dus niet. Als je een lening zoekt voor een bepaalde uitgave, kun je terecht bij Krediet.nl.

Productaanbod Knab

Het productaanbod van Knab bestaat zoals hierboven al uitgelegd alleen uit een roodstand op je bankrekening. Voor een Persoonlijke Lening en Doorlopend Krediet kun je niet bij Knab terecht.

Heb je geld nodig voor een grotere uitgave kan je bij Knab niet het benodigde bedrag lenen. Gelukkig zijn er diverse andere kredietverstrekkers waar Krediet.nl voor bemiddelt en je dus wel terecht kunt.

Geld lenen via Krediet.nl

Klop bij Krediet.nl aan als je wilt weten waar je de lening afsluit met de laagst mogelijke rente en de voorwaarden die het best passen bij jouw wensen en mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat je lening verantwoord is en binnen je budget past. Je wordt altijd vooraf persoonlijk geadviseerd en we leggen je precies uit wat je kunt verwachten aan kosten.

Vraag vrijlijvend een offerte aan bij ons aan om te bekijken wat je mogelijkheden zijn.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Lening aanvragen, hoe werkt het?

De beste lening vinden die haarfijn aansluit op jouw situatie en tegen een lage rente, dat is best lastig. Wij helpen je daarbij. Onze adviseurs geven je altijd kosteloos een persoonlijk advies.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Meer informatie over lenen via Krediet.nl

Voordelen van geld lenen via Krediet.nl

Professioneel advies, lage kosten en verantwoord en veilig lenen. Dat zijn de kernbegrippen bij Krediet.nl. En er zijn meer voordelen als je via ons een lening afsluit:

Keuzemogelijkheden
Bij Krediet.nl heb je niet één bank met een paar leenmogelijkheden, maar de belangrijkste Nederlandse kredietverstrekkers bij elkaar met een groot aanbod aan persoonlijke leningen en doorlopende kredieten. Die ruime mogelijkheid om te kiezen maakt Krediet.nl tot dé partij waar je aanklopt als je een lening op maat wilt.

Laagste rente
Waar kun jij goedkoop geld lenen? Dat hangt af van verschillende factoren zoals je leendoel, je leenbedrag, de voorwaarden en de looptijd. Als wij weten wat jij wilt, gaan wij op zoek naar de kredietverstrekker die jou de goedkoopste lening kan bieden.

Omdat de aanvraag voor leningen bij Krediet.nl digitaal verwerkt worden, besparen onze kredietverstrekkers op gebouwen en personeel. Door die lagere kosten en kunnen ze jou een lagere rente bieden. 

Snelle afwikkeling
Een aanvraag voor een lening verloopt bij Krediet.nl digitaal en dus snel. Wij hebben binnen een uur een offerte die we met je kunnen bespreken. En jij kunt eenvoudig de benodigde documenten uploaden in een beveiligde omgeving. Je lening kan dan al binnen twee dagen na aanvraag op je rekening staan.

Rente check
Wij checken regelmatig hoe de rentes bij verschillende aanbieders zich ontwikkelen. In bepaalde gevallen attenderen we je op een goedkopere lening. Wil je nu al weten of je huidige lening goedkoper kan? Vergelijk dan de rente eens of neem contact met ons op. We gaan dan na of je ergens anders voordeliger uit bent. De overstap regelen we kosteloos voor je.

Leenbedrag verhogen
Krediet.nl is ook de ideale partner als je je leenbedrag wilt verhogen. Wij kijken dan niet alleen naar de mogelijkheden bij je huidige kredietverstrekker, maar onderzoeken weer breed het totale aanbod aan leningen. Daaruit selecteren wij een voordelige lening die het beste past bij jou wensen.

Lening oversluiten
Misschien heb je ergens anders een Persoonlijke Lening afgesloten of een Doorlopend Krediet. Bij ons kun je kosteloos laten nagaan of je bij een van onze kredietverstrekkers goedkoper en beter uit bent. Wij rekenen uit hoeveel je kunt besparen op je maandlasten en verzorgen de overstap voor je.

Eigen adviseur
Geld lenen moet altijd verantwoord en veilig gebeuren. Omdat wij zeker willen weten dat je de lening hebt die bij je past, heb je bij Krediet.nl je eigen persoonlijke adviseur. Hij bespreekt alle ins en outs van de lening met je, laat je heldere berekeningen zien en sluit de lening kosteloos voor je af.

Je adviseur blijft ook daarna jouw aanspreekpunt. Bij vragen of speciale wensen kun je altijd weer contact met hem opnemen.

Knab lening aanvragen

Krediet.nl bemiddelt niet voor Knab leningen. Je kunt bij ons dus geen lening afsluiten bij Knab. Wij kunnen je wel helpen als je openstaat voor leningen van andere kredietverstrekkers. Kijk je liever verder en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Krediet.nl? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Mijn vrouw heeft hier gevraagd om een lening ruim onder de 10.000 euro. Zij is volledig werkzaam als docent, en ik ben gepensioneerd. Dus krijgen we GEEN lening omdat ik over de 70 ben. Afgeschreven dus te oud. Terwijl onze inkomsten goed zijn, en we die lening terug kunnen betalen. Hoe gek kan het gaan.

Joop Coenraads 4 dagen geleden
Trustpilot rating

Goed service

Sen 12 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen