Geld lenen kost geld

Geld lenen bij Santander

Vergelijk Santander met andere kredietverstrekkers en sluit de voordeligste lening af

vanaf

6,5%

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Lening van Santander

Santander heeft als belangrijkste activiteiten consumptieve kredieten en autofinancieringen. Maar kijk je goed naar hun aanbod, dan zie je dat je bij Krediet.nl al gauw beter af bent. Je kunt bij ons veel voordeliger geld lenen én je wordt vooraf goed geadviseerd, zodat je weet dat je verantwoord leent. Vraag een offerte aan en je hoort binnen 24 uur van ons.

Omdat Santander zich profileert als specialist in leningen en kredieten, zou je verwachten dat je daar een goede lening kunt afsluiten. Maar eerlijk gezegd is de kans is groot dat je bij Krediet.nl veel goedkoper geld kunt lenen en tegen betere voorwaarden. 

Iets anders is dat je bij Santander niet vooraf geadviseerd wordt over de best passende lening. Krediet.nl doet dat wel want we vinden het belangrijk dat je verantwoord leent en niet in de financiële problemen komt met je lening. Omdat verantwoord lenen onze prioriteit is, is het risico van de kredietverstrekker kleiner. Die biedt daarom een veel lagere rente.

Geld lenen zonder advies is beslist af te raden omdat je niet weet of de lening past bij je leendoel, je persoonlijke situatie en je financiële mogelijkheden.

Krediet.nl vergeleken met Santander
  • Veel lagere rente vanaf 6,5%
  • Altijd persoonlijk advies
  • Hogere leenbedragen mogelijk
  • Verantwoord lenen heeft prioriteit

 

Santander lening vergelijken

Santander biedt persoonlijke leningen aan voor verschillende leendoelen. Vergelijken we deze leningen met andere kredietverstrekkers, dan valt al snel op dat je bij Santander duurder uit bent en minder mogelijkheden hebt. Waar zitten de verschillen?

Rente Santander

Santander rekent voor een Persoonlijke Lening een rente van 8,7% voor bedragen vanaf 12.500 euro. Voor kleinere bedragen betaal je 10% rente, het wettelijke maximum. De rente van een Doorlopend Krediet bij Santander is flexibel, maar wel vergelijkbaar met die van een Persoonlijke Lening. Dit zijn echt hoge tarieven.

Vergelijk dat eens met de rente vanaf 6,5% bij Krediet.nl voor hogere leenbedragen. Heb je een kleinere lening op het oog of wil je een Doorlopend Krediet? Ook dan is de rente bij ons een stuk lager dan bij Santander. Je bent dus veel voordeliger uit bij Krediet.nl

Productaanbod Santander

Doorlopend Krediet. Het Doorlopend Krediet van Santander wordt in een keer op je rekening gestort. Dat betekent dat je ook over het hele leenbedrag rente betaalt. Hoge maandlasten dus. Bij Krediet.nl krijg je een kredietlimiet. Tot dat bedrag mag je vrij geld opnemen en aflossen. Alleen over het opgenomen bedrag betaal je rente. Je houdt dus je maandlasten zelf in de hand.

Het maximumbedrag van het Doorlopend Krediet van Santander is 10.000 euro. Bij Krediet.nl ligt dat op 100.000 euro. Dat is wel even een verschil. Ook is de rente op het Doorlopend Krediet bij Krediet.nl. veel lager dan bij Santander.

Persoonlijke Lening. Santander biedt voor verschillende leendoelen een lening aan, maar in feite gaat het steeds over dezelfde Persoonlijke Lening. Krediet.nl heeft voor verschillende leendoelen wél verschillende leningen. Zo is er naast de Persoonlijke Lening ook een speciale groene lening voor energiebesparende maatregelen. Die heeft een gunstige rente en een looptijd van maximaal 15 jaar.

Productkenmerken

Leenbedragen. Bij Santander kun je maximaal 50.000 euro lenen met een Persoonlijke Lening. Bij Krediet.nl ligt dat maximum op maar liefst 150.000 euro. Het maximum leenbedrag van het Doorlopend Krediet van Santander is 10.000 euro. Wij werken samen met kredietverstrekkers die een veel hoger maximum hebben op hun Doorlopend Krediet.

Looptijd: De Persoonlijke Lening van Santander heeft een maximale looptijd van 10 jaar. Dat betekent dat je maandlasten relatief hoog uitvallen. Wil je liever langer doen over de aflossing? Bij Krediet.nl kun je een langere looptijd kiezen. Bij bepaalde groene leningen is zelfs een looptijd van 15 jaar mogelijk.

Boetevrij extra aflossen: Net als bij Krediet.nl kun je bij Santander boetevrij extra aflossen.

Geld lenen via Krediet.nl

Klop bij Krediet.nl aan als je wilt weten waar je de lening afsluit met de laagst mogelijke rente en de voorwaarden die het best passen bij jouw wensen en mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat je lening verantwoord is en binnen je budget past. Je wordt altijd vooraf persoonlijk geadviseerd en we leggen je precies uit wat je kunt verwachten aan kosten.

Vraag vrijlijvend een offerte aan bij ons aan om te bekijken wat je mogelijkheden zijn.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Lening aanvragen, hoe werkt het?

De beste lening vinden die haarfijn aansluit op jouw situatie en tegen een lage rente, dat is best lastig. Wij helpen je daarbij. Onze adviseurs geven je altijd kosteloos een persoonlijk advies.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Meer informatie over Santander lening

Hoeveel kan ik lenen bij Santander?

Een Persoonlijke Lening bij Santander ligt tussen 1.500 en 50.000 euro. Een Doorlopend Krediet bij Santander is maximaal 10.000 euro. 

Rente Santander lening

De rente bij Santander is vrij hoog, soms wel meer dan twee keer zo hoog als bij de kredietverstrekkers waar wij mee samenwerken. Vergelijk deze rentetarieven maar eens met die van Santander. Als je niet te veel wilt betalen, sluit je een lening af bij  Krediet.nl.

Voordelen van geld lenen via Krediet.nl

Rente check
Heb je eenmaal een Persoonlijke Lening bij Santander, dan zit je vast aan het afgesproken rentetarief. Maar Krediet.nl is altijd alert op je kosten. Wij doen van tijd tot tijd een rentecheck. In bepaalde gevallen berichten we je als je rente omlaag kan. 

Maar je hoeft niet op ons bericht te wachten. Laat gerust je lening doorlichten als je wilt weten of je ergens anders goedkoper uit kunt zijn. Wij regelen dan kosteloos de overstap. Overstappen naar een andere lening kan bij Santander niet.

Leenbedrag verhogen
Wil je je Persoonlijke Lening van Santander verhogen? Jammer, dat kan niet. Ook daarom ben je beter af bij Krediet.nl. Wij stellen ons veel flexibeler op. Wil je je leenbedrag verhogen? Dan zoeken wij opnieuw naar de lening met de laagste rente en de beste voorwaarden. Een overstap is zo geregeld en kost je niets.

Lening oversluiten
Heb je ergens anders een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet? Vraag ons dan eens om die te vergelijken met het aanbod van onze kredietverstrekkers. Grote kans dat je goedkoper kunt lenen tegen een lagere rente. Santander bemiddelt niet voor andere  kredietverstrekkers. Zij kunnen je alleen hun eigen (dure) lening aanbieden.

Offerte digitaal ondertekenen
Bij Krediet.nl kun je een offerte digitaal ondertekenen via iDIN. Heel gemakkelijk en de afhandeling verloopt dan ook nog eens sneller. iDIN is een nieuwe dienst van de Nederlandse banken waarmee je je identificeert via je eigen bank. Santander gebruikt deze dienst niet.

Eigen adviseur
Bij Santander kun je een lening aanvragen en afsluiten, maar je wordt daarbij niet geadviseerd. Maar heb je dan wel de juiste lening? Krediet.nl vindt dat goed bekekenen moet worden wat in jouw situatie de beste financiering is. Daarom adviseren we je altijd vooraf en spreken we de lening goed met je door.

Santander lening aanvragen

Bij Krediet.nl kun je geen Santander lening aanvragen. Is dat een probleem? Helemaal niet. We sluiten namelijk bij de belangrijkste en voordeligste kredietverstrekkers in Nederland wel leningen af. Volop keuze dus en daarmee een grote kans dat je de goedkoopste lening krijgt en/of profiteert van zeer gunstige voorwaarden.

De voordelen van Krediet.nl boven Santander zijn duidelijk: Bij ons heb je een ruime keuze in kredietverstrekkers, vind je de lening met de laagste rente en de beste voorwaarden en word je persoonlijke geadviseerd. Dat biedt Santander allemaal niet.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Mijn vrouw heeft hier gevraagd om een lening ruim onder de 10.000 euro. Zij is volledig werkzaam als docent, en ik ben gepensioneerd. Dus krijgen we GEEN lening omdat ik over de 70 ben. Afgeschreven dus te oud. Terwijl onze inkomsten goed zijn, en we die lening terug kunnen betalen. Hoe gek kan het gaan.

Joop Coenraads 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Goed service

Sen 12 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen