Geld lenen kost geld

Geld lenen bij SNS Bank

Vergelijk SNS Bank met andere kredietverstrekkers en sluit de voordeligste lening af

vanaf

6,5%

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Lening van SNS Bank

Wil je geld lenen bij SNS Bank? Dan merk je al gauw dat dat niet mogelijk is. SNS biedt geen Persoonlijke Leningen meer aan en ook geen Doorlopende Kredieten. Als je geld wilt lenen, kun je beter een offerte aanvragen bij Krediet.nl waar je de keuze hebt uit de beste geldverstrekkers in Nederland. Je kunt dan al binnen twee dagen over je geld beschikken.

SNS Bank geeft al enige tijd geen leningen meer uit. De enige mogelijkheid die je hebt om geld te lenen bij SNS Bank is door rood te staan op je betaalrekening. Je moet dan om te beginnen wel een rekening hebben bij SNS Bank. En zelfs dan is het niet de meest optimale keuze om een aankoop te financieren. 

Voor rood staan betaal je vaak een vrij hoge rente. Bovendien heb je bij SNS Bank een kredietlimiet: je mag maximaal 2.500 euro rood staan. Ook als je meerdere rekeningen zou hebben, is het totaal bedrag dat je rood mag staan maximaal 2.500 euro.

Productaanbod SNS Bank

Het productaanbod van SNS Bank bestaat zoals hierboven al uitgelegd alleen nog maar uit een roodstand op je bankrekening. Voor een Persoonlijke Lening en Doorlopend Krediet kun je niet meer bij SNS Bank terecht.

Heb je geld nodig voor een grotere uitgave kan je bij SNS Bank niet het benodigde bedrag lenen. Gelukkig zijn er diverse andere kredietverstrekkers waar Krediet.nl voor bemiddelt en je dus wel terecht kunt.

Geld lenen via Krediet.nl

Klop bij Krediet.nl aan als je wilt weten waar je de lening afsluit met de laagst mogelijke rente en de voorwaarden die het best passen bij jouw wensen en mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat je lening verantwoord is en binnen je budget past. Je wordt altijd vooraf persoonlijk geadviseerd en we leggen je precies uit wat je kunt verwachten aan kosten.

Vraag vrijlijvend een offerte aan bij ons aan om te bekijken wat je mogelijkheden zijn.

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Lening aanvragen, hoe werkt het?

De beste lening vinden die haarfijn aansluit op jouw situatie en tegen een lage rente, dat is best lastig. Wij helpen je daarbij. Onze adviseurs geven je altijd kosteloos een persoonlijk advies.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Meer informatie over lenen via Krediet.nl

Voordelen van geld lenen via Krediet.nl

Als je op zoek bent naar een goede en voordelige lening, kun je beter aankloppen bij Krediet.nl. Waarom?

Keuzemogelijkheden
Krediet.nl bemiddelt voor veel kredietverstrekkers in Nederland en in dat brede aanbod vinden wij ongetwijfeld de lening die het beste bij jou past. Dat kan een Persoonlijke Lening zijn of een Doorlopend Krediet

Laagste rente
Je kunt bij Krediet.nl de lening met de laagste rente krijgen. Die rente is laag omdat onze kredietverstrekkers weinig kosten maken voor personeel en gebouwen. Je aanvraag verloopt immers digitaal. Lage kosten betekent simpelweg een lagere rente. 

Elke lening is weer anders en elk krediet heeft zijn eigen rentetarief. Wij weten welke aanbieder de laagste rente heeft bij het bedrag dat jij wilt lenen en het leendoel dat jou voor ogen staat. Zo kunnen wij eenvoudig de lening met de laagste rente voor jou selecteren.

Snelle afwikkeling
Dat jouw aanvraag digitaal verloopt, heeft nog een voordeel: snelheid. Binnen een uur hebben we een offerte die we met jou kunnen bespreken. Toesturen en ondertekenen van documenten is zó gebeurd. Door die snelle afwikkeling kan het geld vaak al binnen twee dagen op je rekening staan.

Rente check
Krediet.nl is altijd alert op de kosten van je krediet. Daarom doen wij regelmatig rentechecks. In bepaalde gevallen laten we het je weten als je kunt lenen tegen een lagere rente. 

Maar je hoeft niet te wachten op een bericht van ons. Je mag ons altijd vragen om je huidige lening te vergelijken met die van onze andere kredietverstrekkers. Of je vergelijkt de rente zelf even. Ben je ergens anders voordeliger uit? Dan regelen wij de overstap.

Leenbedrag verhogen
Heb je een lening afgesloten bij Krediet.nl en wil je die verhogen? Dan kijken we opnieuw naar het totale beschikbare aanbod en zoeken we weer de meest voordelige lening voor jou uit.

Lening oversluiten
Wil je af van een dure Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet? Het is echt niet nodig om te veel te betalen. Krediet.nl sluit je lening over naar een lening met een lagere rente. Ook kun je leningen samenvoegen waardoor je voordeliger uit bent dan met allerlei losse kredieten.

Eigen adviseur
Wil je geld lenen via Krediet.nl dan kun je altijd rekenen op persoonlijk advies. We vragen wat belangrijk is voor jou. De laagste rente, flexibele voorwaarden, lage maandlasten of lage totaalkosten, een looptijd afgestemd op de gebruiksduur van je aanschaf? We zoeken de lening die past bij je wensen en je financiële mogelijkheden.

Loopt je lening al en heb je vragen of wensen? Neem dan gerust weer contact op met je adviseur van Krediet.nl. Hij kent jouw situatie en kan jou daarom goed helpen. 

SNS Bank lening aanvragen

Krediet.nl bemiddelt niet voor SNS Bank leningen. Je kunt bij ons dus geen lening afsluiten bij SNS Bank. Wij kunnen je wel helpen als je openstaat voor leningen van andere kredietverstrekkers. Kijk je liever verder en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Krediet.nl? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Mijn vrouw heeft hier gevraagd om een lening ruim onder de 10.000 euro. Zij is volledig werkzaam als docent, en ik ben gepensioneerd. Dus krijgen we GEEN lening omdat ik over de 70 ben. Afgeschreven dus te oud. Terwijl onze inkomsten goed zijn, en we die lening terug kunnen betalen. Hoe gek kan het gaan.

Joop Coenraads 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Goed service

Sen 12 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen