Geld lenen kost geld

Risico's en verzekeringen bij geld lenen

Het lenen van geld brengt risico’s met zich mee. Risico’s die te maken hebben met onvoorziene omstandigheden zoals overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Hiervoor bestaan speciale risico beperkende verzekeringen.

Risico's bij geld lenen

Als je geld leent, ga je ervan uit dat je de lening zoals afgesproken in maandelijkse termijnen terugbetaalt. Als je thuissituatie plotseling verandert, kan dat financiële gevolgen hebben. Sta eens stil bij de risico’s. Wist je dat er speciale verzekeringen zijn om deze risico’s af te dekken? Krediet.nl biedt deze verzekeringen aan zodat jij geld kunt lenen zonder risico’s.

Risico bij geld lenen 3: werkloosheid

Een contract voor onbepaalde tijd biedt in de huidige markt niet de garantie dat je je baan behoudt. Als je onverwachts geen baan meer hebt, wil je geen stress hebben van je geldlening. Dankzij een werkloosheidsuitkering hoef je je niet druk te maken om de afbetaling van je lening en kun je je richten op het vinden van een nieuwe baan.

Verzekeringsadvies bij je lening

Wil je je verzekeren tegen financiële risico’s? Sta eens stil en denk hierover na. Bel één van onze kredietspecialisten. Wij geven helder inzicht in de verschillende verzekeringen en de bijbehorende tarieven.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

983 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Snel duidelijk en behulpzaam Wij zijn zeer tevreden

M. V. 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Het process was erg efficient. Bij onduidelijkheden werd er kort gebeld, ipv onhandig heen en weer mailen, en het uploaden van de stukken werd duidelijk uitgelegd en was een vlot process.

Meneer J.Brummelman 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,3% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen