Geld lenen kost geld

Risico bij geld lenen: arbeidsongeschikt

Fit en vitaal. Bij het afsluiten van je lening was je gezondheid prima in orde. Maar wat als je ineens arbeidsongeschikt raakt? Zorg dat je niet wakker hoeft te liggen over het afbetalen van je lening. Verzeker je met behulp van een maandlastenbeschermer.

Lening met arbeidsongeschiktheid

Een ongeluk of plotselinge ziekte: het kan iedereen overkomen. Elke maand heb je keurig aan de betalingsverplichting van je lening voldaan. Maar hoe moet dat wanneer je inkomsten minder worden door arbeidsongeschiktheid?

Financieel risico dekken

Met een maandlastenbeschermer verzeker je het financiële risico van je lening. Deze arbeidsongeschiktheidsverzekering keert namelijk iedere maand een bedrag uit. Zo weet je zeker dat je altijd voldoende geld hebt om je maandelijkse lasten te betalen.

Zorgeloos je lening aflossen

Je bepaalt zelf voor hoe lang je een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluit. Je kunt dus kiezen voor een maandlastenbeschermer die even lang loopt als je lening. Dan kun je gewoon doorgaan met het aflossen van je geldlening mocht je tijdelijk arbeidsongeschikt worden.

Eenvoudig afsluiten

Het afsluiten van een maandlastenbeschermer bij de aanvraag van je lening is eenvoudig. Het beantwoorden van een paar vragen over je gezondheid is voldoende. Voor deze arbeidsongeschiktheidsverzekering hoef je geen uitgebreide medische keurig te ondergaan.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1287 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Een heel goed advies en mensen die met je meedenken. En altijd een snelle reactie.

Ton 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Zeer vlotte service, vriendelijk contact en snel geregeld.

Jo Mols 3 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen