Geld lenen kost geld

Over GreenLoans

GreenLoans is een van de weinige Nederlandse bedrijven die groene financieringen aanbiedt aan particulieren. Dat doen ze vanuit hun kantoor in Bunnik. GreenLoans is onderdeel van ALFAM, een 100% dochter van ABN AMRO.

Persoonlijk advies
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
100% dochter ABN AMRO

Het doel van GreenLoans; zorgen dat je jouw woning duurzaam kunt verbeteren

Er wordt voor gezorgd dat je duurzame investeringen kunt doen voor jouw eigen woning. Denk bijvoorbeeld aan de financiering zonnepanelen, een warmtepomp of isolatieglas. Een lening aanvragen? Dat doe je eenvoudig online. We regelen alles voor je tot in de puntjes en staan voor je klaar als u vragen heeft.

Het geleende geld is groen en blijft groen

Met leningen van greenloans wordt bijgedragen aan een duurzame wereld en energiebesparing. GreenLoans kiest voor maatschappelijk verantwoord bankieren. Het geld dat uitgeleend wordt komt uit groene fondsen. En wordt alleen uitgeleend als het voor 100% groene investeringen wirdt gebruikt. Zo blijft het groene geld groen.

Rentetarieven van een GreenLoans Lening

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen