Geld lenen kost geld

Over GreenLoans

GreenLoans is een van de weinige Nederlandse bedrijven die groene financieringen aanbiedt aan particulieren. Dat doen ze vanuit hun kantoor in Bunnik. GreenLoans is onderdeel van ALFAM, een 100% dochter van ABN AMRO.

Persoonlijk advies
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
100% dochter ABN AMRO

Het doel van GreenLoans; zorgen dat je jouw woning duurzaam kunt verbeteren

Er wordt voor gezorgd dat je duurzame investeringen kunt doen voor jouw eigen woning. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen, een warmtepomp of isolatieglas. Een lening aanvragen? Dat doe je eenvoudig online. We regelen alles voor je tot in de puntjes en staan voor je klaar als u vragen heeft.

Het geleende geld is groen en blijft groen

Met leningen van GreenLoans wordt bijgedragen aan een duurzame wereld en energiebesparing. GreenLoans kiest voor maatschappelijk verantwoord bankieren. Het geld dat uitgeleend wordt komt uit groene fondsen. En wordt alleen uitgeleend als het voor 100% groene investeringen wirdt gebruikt. Zo blijft het groene geld groen.

Rentetarieven van een GreenLoans Lening

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

958 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ik ben door het proces heen goed begeleid. Dhr Lindeman is heel behulpzaam en denkt mee.

Angela Tavares 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Wat is het toch fijn, als je het echt niet meer weet. Omdat je eigen bank niet mee werkt ,omdat je afgekeurd bent. Of je daar om vraagt in dit leven. En zware lekkage heb in je huis. Dat je dan de man van krediet aan de lijn hebt. En je rustig maakt. Alles netjes uitlegt met je mee denkt ,en ook dat ik aangaf me printer heeft het ook nog begeven , online kon tekenen. Heb het contact met krediet.nl als heel fijn ervaren en ook vertrouwen in hun deskundigheid. Bedankt voor alles Danny

Desiree 2 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen