Geld lenen kost geld

Geld lenen voor een garagebox?

Je auto of motor veilig parkeren? Dan is een garagebox een uitkomst. Wil je geld lenen voor een garagebox? Vraag dan aan Krediet.nl waar jij voordelig uit bent. Onze offerte is binnen 24 uur bij je binnen en we adviseren je persoonlijk. Het advies en het afsluiten van je lening is kosteloos. En je lening voor de garagebox kan al twee dagen na aanvraag op je rekening staan.

vanaf

6,5%

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Waarom geld lenen voor garagebox?

Er zijn verschillende redenen om geld te lenen voor een garagebox. Je wilt je elektrische auto veilig en droog weg kunnen zetten. Je motor stallen tijdens de koude wintermaanden. Of goederen en materialen goed beschermd opslaan. 

De prijs van een garagebox hangt sterk af van de locatie. Het maakt nogal uit of je een garage aan je woning laat aanbouwen of een garagebox in het centrum van de stad koopt. Prijzen voor een garagebox liggen daarom tussen de 10.000 en 50.000 euro. Hoeveel je ook wilt lenen, je kunt jouw garage financieren via Krediet.nl.

Wil je geld lenen voor een garagebox die aan of naast je woning wordt gebouwd? Of zoek je een zelfstandige garagebox in de buurt? Wij maken de financiering van de garagebox mogelijk. Je wordt geadviseerd over welke lening en looptijd bij jou passen. En je weet vooraf wat de kosten van de lening voor een garagebox zijn. 

Offerte aanvragen voor een garagebox financiering

Lening voor een garagebox
 • Geen bijkomende kosten
 • Lage rente vanaf 6,5%
 • Korte looptijd, snel afgelost
 • Direct extra (opslag) ruimte
 • Boetevrij aflossen zoveel je wilt

Hoe werkt de lening aanvraag?

Als je een lening wilt afsluiten, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Een garagebox financieren met een persoonlijk leenadvies biedt dan uitkomst. Én het bespaart geld. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten zo precies de juiste lening voor jou te vinden.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Waar moet je op letten?

Bij de financiering van een garagebox, doe je er verstandig aan rekening te houden met alle kosten en fiscale voordelen die je kunt verwachten. 

Aanschaf. Om te weten hoeveel je nodig hebt om je garagebox te financieren, is de koopprijs uiteraard van belang. Die hangt af van de locatie, het formaat en de kwaliteit van de garagebox.

Extra kosten. De garagebox moet goed beveiligd zijn en de elektra moet in orde zijn. Misschien wil je een speciale deur of wil je de inrichting afstemmen op het gebruik? Dat zijn extra kosten die je kunt meefinancieren in je lening voor een garagebox.

Verzekering en onderhoud. Bouw je een garage aan de woning dan ga je meer betalen voor je opstalverzekering. Een zelfstandige garagebox moet je apart verzekeren voor schade. Bedenk dat de verzekeraar verwacht dat je de garagebox goed onderhoudt. Handig om daarvoor wat extra geld achter de hand te hebben.

Rente fiscaal aftrekbaar. Laat je een garagebox bouwen aan of naast je woning? Dan is de rente van de lening voor je garage in tegenstelling tot bij lenen voor een auto fiscaal aftrekbaar omdat je het geld besteedt aan woningverbetering. Koop je een zelfstandige garagebox? Die is geen onderdeel van de eigen woning. De rente is dan niet aftrekbaar.

Hypotheek of lening voor garage?

Je zoekt een financiering voor een garagebox , maar weet niet wat dan je dan beter kunt afsluiten, een hypotheek of een lening. Dat is een kwestie van afwegen. Wij zetten de argumenten op een rijtje.

Hypotheek

Een garage financieren met een hypotheek kan alleen als de garage deel uitmaakt van je woning. Heb je voor een zelfstandige garagebox financiering nodig? Dan ben je waarschijnlijk aangewezen op een lening. 

Laat je een garage aanbouwen aan je woning? Als je overwaarde hebt kun je de hypotheek verhogen om de financiering van de garage rond te krijgen. Het voordeel is dat hypotheekrente lager is dan de rente op een lening. Toch kun je met een hypotheek duurder uit zijn dan met een lening voor de garagebox. Hoe zit dat?

 • Met een hypotheek heb je te maken met bijkomende kosten. Je betaalt namelijk ook voor het hypotheekadvies, de woningtaxatie en het werk van de notaris. Die kosten komen boven op het bedrag dat je nodig hebt voor de kosten van de verbouwing. 
 • De looptijd van een hypotheek is (veel) langer dan de looptijd van een lening. Je betaalt dus veel langer rente. Hoewel het rentetarief lager is, kunnen de rentekosten daardoor toch hoger uitvallen dan met een lening voor een garage.
 • Kies je voor een aflossingsvrije hypotheek? Dan is de rente niet fiscaal aftrekbaar. De kosten komen hoger uit dan bij een lening, omdat je een belastingvoordeel mist. Bovendien moet je aan het einde van de looptijd het hypotheekbedrag in een keer terugbetalen.
 • Op een hypotheek kun je vaak maar beperkt boetevrij extra aflossen, per jaar meestal niet meer dan 10% van het hypotheekbedrag.
 • Je moet 4 tot 6 weken wachten voordat de hypotheekaanvraag is afgewikkeld.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is vaak een prima financiering voor een garagebox. En als je een zelfstandige garagebox koopt, is het zelfs de enige manier om geld te lenen. Het totale leenbedrag wordt eenmalig op je rekening gestort. Je lost het bedrag af binnen een bepaalde looptijd en betaalt iedere maand hetzelfde maandbedrag. Je weet dus vooraf wanneer je klaar bent met aflossen en hoeveel je kwijt bent aan de lening.

Waarom kun je beter geld lenen voor een garagebox met een persoonlijke lening? 

 • Met een persoonlijke lening voor je garagebox heb je geen bijkomende kosten zoals met een  hypotheek. Je hebt dus minder geld nodig om de garagebox aan te schaffen. Reken vooraf uit hoeveel dat scheelt in je kosten.
 • Ga je geld lenen voor een garage aan huis, dan is de rente van de lening fiscaal aftrekbaar als je kiest voor een persoonlijke lening. Een voorwaarde is namelijk dat je de lening vanaf het begin stapsgewijs aflost. Kies je voor een aflossingsvrije hypotheek, dan mag je de rente niet aftrekken. Omdat je het belastingvoordeel mist, wordt die financiering van je garagebox dus duurder.
 • Met een persoonlijke lening los je het hele leenbedrag in 10 of 15 jaar af. Je bent dus sneller van je lening af dan met een hypotheek die een looptijd heeft van 30 jaar. Door die kortere looptijd vallen je totale kosten vaak lager uit, hoewel het rentetarief van de lening misschien wat hoger ligt.
 • Je kunt tussentijds zoveel en zo vaak als je wilt boetevrij aflossen op je hypotheek. Je verkort dan je looptijd waardoor je nog sneller van je lening af bent. Boetevrij aflossen op de hypotheek is meestal maar beperkt mogelijk.
 • Een lening is snel geregeld. Het geld kan al binnen een paar dagen naar je worden overgemaakt.

 

Huidige rentes en voorwaarden

Een lening voor een garagebox kies je vanwege een lage rente, maar ook omdat de voorwaarden bij je passen. Is bijvoorbeeld je partner medeverantwoordelijk voor de lening of mag je de lening ook individueel afsluiten? Wat gebeurt er met je schuld als je overlijdt voor het einde van de looptijd? En kun je de lening tussentijds aanpassen? 

Bekijk en vergelijk de rente en de voorwaarden van onze kredietverstrekkers.

Wij maken graag een offerte voor je waarin je duidelijkheid krijgt over het rentetarief en de voorwaarden van de lening voor een garagebox. We gaan bovendien voor het afsluiten met je in gesprek voor een persoonlijk advies. Pas als je zowel met de rente als met de voorwaarden akkoord gaat, sluiten wij de lening voor je garagebox af.

Goedkoopste garagebox financiering

Geld lenen voor een garagebox moet betaalbaar zijn. Krediet.nl zoekt daarom voor jou de aanbieder met de laagste rente. Dat kan omdat we met veel verschillende kredietverstrekkers samenwerken. We weten wie voor jouw garagebox de financiering met de laagste rente biedt. 

Hoeveel je gaat betalen voor de financiering van je garagebox, rekenen we altijd uit voordat je de lening afsluit. We wijzen je op fiscale aftrekmogelijkheden en op de mogelijkheid om je maandlasten te verlagen door te kiezen voor een langere looptijd. Of om de totale kosten van je garagebox lening te verlagen door te kiezen voor een korte looptijd.

Krijg alvast een idee van hoeveel je kunt lenen voor een garagebox en hoeveel rente je daarvoor betaalt.

Financier jouw garage via Krediet.nl

Het is slim om je garagebox te financieren via Krediet.nl. Want je kunt rekenen op snelheid, voordeel en zorgvuldigheid. Een lening voor een garagebox sluit je online af, waardoor de afhandeling sneller verloopt. De kosten liggen dan lager zodat ook jouw rente lager uitvalt. En we weten bij welke geldverstrekker je met jouw leenbedrag het goedkoopst uit bent.

Zorgvuldig zijn we omdat we jou vooraf adviseren over welke lening past bij jouw persoonlijke wensen en je financiële mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Mijn vrouw heeft hier gevraagd om een lening ruim onder de 10.000 euro. Zij is volledig werkzaam als docent, en ik ben gepensioneerd. Dus krijgen we GEEN lening omdat ik over de 70 ben. Afgeschreven dus te oud. Terwijl onze inkomsten goed zijn, en we die lening terug kunnen betalen. Hoe gek kan het gaan.

Joop Coenraads 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Goed service

Sen 12 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen