Geld lenen kost geld

Garagebox financieren

Wil jij je auto of motor veilig parkeren? Dan is een garagebox een uitkomst. Vraag aan Krediet.nl wat voordeliger is: een hypotheek voor je garagebox of een lening. Onze offerte is binnen 24 uur bij je binnen. Het advies en het afsluiten van je lening zijn kosteloos. En je lening voor de garagebox kan al twee dagen na je aanvraag op je rekening staan.

vanaf

6,1%

arrow

1227 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Waarom geld lenen voor garagebox?

Er zijn verschillende redenen om geld te lenen voor een garagebox. Je wilt je auto veilig en droog weg kunnen zetten. Je motor stallen tijdens de koude wintermaanden. Of goederen en materialen goed beschermd opslaan. 

Je kunt geld lenen voor een garagebox die aan of naast je woning wordt gebouwd. Maar misschien is daar geen ruimte voor en zoek je een zelfstandige garagebox in de buurt. Weet dan dat wij ook voor een zelfstandige garagebox de financiering mogelijk maken. 

Wij helpen bij de financiering van de garagebox of die nu aan de woning vastzit of zich ergens bij jou in de buurt bevindt.

Offerte aanvragen voor een garagebox financiering

Lening voor een garagebox
  • Geen bijkomende kosten
  • Lage rente vanaf 6,1%
  • Korte looptijd, snel afgelost
  • Direct extra (opslag) ruimte
  • Boetevrij aflossen zoveel je wilt

Lening aanvragen voor een garagebox, hoe werkt het?

Als je een lening wilt afsluiten, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Een garagebox financieren met een persoonlijk leenadvies biedt uitkomst. Én het bespaart ook geld. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten zo precies de juiste lening voor jou te vinden.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Garagebox financieren, waar kan je op letten?

Bij de financiering van een garagebox, doe je er verstandig aan rekening te houden met alle kosten en fiscale voordelen die je kunt verwachten. 

Aanschaf. Om te weten hoeveel je nodig hebt om je garagebox te financieren, is de koopprijs uiteraard van belang. Die hangt af van de locatie, het formaat en de kwaliteit van de garagebox. 

Extra kosten. De garagebox moet goed beveiligd zijn en de elektra moet in orde zijn. Misschien wil je een speciale deur of wil je de inrichting van de garagebox afstemmen op het gebruik. Dat zijn extra kosten die je kunt meefinancieren.

Verzekering en onderhoud. Bouw je een garage aan de woning dan ga je meer betalen voor je opstalverzekering. Een zelfstandige garagebox moet je apart verzekeren voor schade. Bedenk dat de verzekeraar verwacht dat je de garagebox goed onderhoudt. Handig om daarvoor wat extra geld achter de hand te hebben.

Rente fiscaal aftrekbaar. Laat je een garagebox bouwen aan of naast je woning? Dan is de rente van de lening vaak fiscaal aftrekbaar omdat je het geld besteedt aan woningverbetering. Koop je een zelfstandige garagebox? Die is geen onderdeel van de eigen woning. De rente van de lening is dan niet aftrekbaar.

Garagebox hypotheek of lening?

Een hypotheek voor de garagebox kun je alleen krijgen als de garage deel uitmaakt van je woning. Heb je voor een zelfstandige garagebox financiering nodig? Dan ben je waarschijnlijk aangewezen op een lening. 

Met een aangebouwde garage is het de vraag of een hypotheek voor de garagebox het voordeligst is. De kosten lopen hoger op omdat je met een hypotheekaanvraag te maken hebt met extra kosten voor advies, taxatie en notaris. Met een Persoonlijke Lening voor je garagebox heb je die bijkomende kosten niet. Daarom is geld lenen voor een garagebox vaak een betere keuze.

Vraag ons of je voordeliger uit bent met een hypotheek voor de garagebox of met een lening. En laat ons uitzoeken bij welke kredietverstrekker je het beste een lening voor een garagebox kunt afsluiten. 

Rente en voorwaarden van de garagebox financiering

Een lening voor een garagebox kies je vanwege een lage rente, maar ook omdat de voorwaarden bij je passen. Is bijvoorbeeld je partner medeverantwoordelijk voor de lening of mag je hem ook individueel afsluiten? Wat gebeurt er met je schuld als je overlijdt voor het einde van de looptijd? En kun je de lening tussentijds aanpassen? 

Verder bespreken we met jou welke leenvorm het beste is als financiering van je garagebox. Je kunt gaan voor de Persoonlijke Lening met vaste maandlasten en een vaste looptijd. Heel handig als je vooraf precies weet hoeveel je kwijt bent.

Verwacht je nog extra kosten en wil je daarom geld achter de hand houden? Dan kan een Doorlopend Krediet uitkomst bieden. Je mag tot een bepaald bedrag geld opnemen en betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Fijn om te weten dat je altijd wat extra financiële ruimte hebt.

We gaan altijd voor het afsluiten met je in gesprek voor een persoonlijk advies. Pas als je  zowel met de rente als met de voorwaarden akkoord gaat, sluiten wij de lening voor je garagebox af.

Goedkoopste garagebox financiering

Geld lenen voor een garagebox moet betaalbaar zijn. Krediet.nl zoekt daarom voor jou de aanbieder met de laagste rente. Dat kan omdat we met veel verschillende kredietverstrekkers samenwerken. We weten wie voor jouw garagebox de financiering met de laagste rente biedt. 

Hoeveel je gaat betalen voor de financiering van je garagebox, rekenen we altijd uit voordat je de lening afsluit. We wijzen je op fiscale aftrekmogelijkheden en op mogelijkheid om je maandlasten te verlagen door te kiezen voor een langere looptijd. Of om de totale kosten van je garagebox lening te verlagen door te kiezen voor een korte looptijd.

Krijg alvast een idee van hoeveel je kunt lenen voor een garagebox en hoeveel rente je daarvoor betaalt.

Garagebox financieren via Krediet.nl

Het is slim om je garagebox te financieren via Krediet.nl. Want je kunt rekenen op snelheid, voordeel en zorgvuldigheid. Een lening voor een garagebox sluit je online af, waardoor de afhandeling sneller verloopt. De kosten liggen dan lager zodat ook jouw rente lager uitvalt. En we weten bij welke geldverstrekker je met jouw leenbedrag het goedkoopst uit bent.

Zorgvuldig zijn we omdat we jou altijd vooraf adviseren over welke lening past bij jouw persoonlijke wensen en je financiële mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1227 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Altijd snelle acties en we zijn al vaker teruggekomen!

Hirsch 18 uur geleden
Trustpilot rating

Netjes, duidelijk, snel en erg behulpzaam!

Heer Van Ledden enmevrouw Kelderman, 2 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 6,1% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen