Geld lenen kost geld

Laadpaal financieren

Het aantal elektrische auto's in Nederland stijgt snel. Van de nieuwe auto’s die verkocht worden is al ruim een kwart elektrisch. Rijd jij ook liever op stroom? Dan kun je je vervoerskosten beperken door thuis een laadpaal te plaatsen. Krediet.nl stuurt je graag een offerte voor het financieren van een laadpaal.

vanaf

6,5%

1314 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Thuis opladen?

Een eigen laadpaal aan huis is even een investering, maar die kosten verdien je al snel terug. Thuis opladen is nu eenmaal de helft goedkoper dan bij een publieke laadpaal. Reken maar eens uit wat je dat per jaar scheelt. Wek je zelf stroom op met zonnepanelen? Dan heb je nog meer profijt van je laadpaal. 

Hoeveel geld heb je nodig voor het financieren van een laadpaal? Dat hangt af van het type laadpaal en eventuele werkzaamheden. Is een verbinding met de meterkast bijvoorbeeld gemakkelijk te maken? En is die meterkast geschikt of moet die verzwaard worden omdat je snel wilt kunnen laden? Het kan ook zijn dat er gegraven moet worden om een kabel te trekken. Dan ben je wat duurder uit.

Wil je geld lenen voor een laadpaal? Ga dan eerst na wat je aan kosten kunt verwachten voor de aanschaf en de installatie. Wil je ook nog een lening voor een elektrische auto afsluiten? Dan wordt het leenbedrag een stuk hoger.

Online lening aanvragen, zo werkt het!

Als je een lening wilt afsluiten, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Vraag daarom een  persoonlijk leenadvies over het financieren van een laadpaal. Dat heb je duidelijkheid en de zekerheid dat je tegen de laagste rente leent. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten precies de juiste lening voor jou te vinden.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Welke leenvormen zijn er?

Geld lenen voor een laadpaal kan met verschillende leningen. Bespreek met een van onze adviseurs welke keuze jij het best kunt maken voor de financiering van de laadpaal. Hij vergelijkt de rente en de voorwaarden van verschillende aanbieders en hij wijst je op mogelijkheden om de maandlasten te verlagen.

Persoonlijke lening

Als je een persoonlijke lening voor een laadpaal afsluit, krijg je het leenbedrag direct volledig op je rekening. De rente die je betaalt, staat vast evenals de looptijd waarin je het leenbedrag aflost. Daardoor weet je precies wat je maandelijks betaalt, hoe hoog je totale kosten zijn en wanneer je klaar bent met aflossen. 

Ga je geld lenen voor een laadpaal met een persoonlijke lening? Omdat je stapsgewijs aflost en de laagpaal valt onder verduurzaming van je woning, is de rente van de laadpaallening fiscaal aftrekbaar. Heb je de financiële ruimte om tussentijds extra af te lossen? Dan kan dat boetevrij. En zie je dat de rente daalt? Vraag ons dan om je lening boetevrij over te sluiten naar een lening met een lagere rente.

Hoe veel geld je leent voor een laadpaal, hangt af van je kosten. Maar misschien is de plaatsing van de laadpaal meteen een goede reden om ook geld te lenen voor zonnepanelen. Je leenbedrag wordt dan wat hoger, maar daardoor heb je misschien een gunstigere rente. En de kosten van je lening verdien je nog sneller terug omdat je vrijwel gratis rijdt.

Groene lening

Via Krediet.nl kun je een groene lening voor je laadpaal afsluiten. Het is de Go Green lening van Lender & Spender. De rente van de Go Green Lening ligt 0,5% lager dan de rente op hun andere leningen. Het is een persoonlijke lening met alle voordelen van dien: zekerheid, vaste lasten en de mogelijkheid om de rente af te trekken.

Met Go Green kun je bovendien een looptijd van 15 jaar kiezen om de lening van je laadpaal af te lossen. Met zo’n lange looptijd verlaag je je maandlasten. Dankzij de laadpaal bespaar je dan misschien wel meer op je energiekosten dan je per maand aan de lening kwijt bent. 

Ook andere verduurzamingsmaatregelen kun je financieren met de Go Green lening van Lender & Spender. Bijvoorbeeld voor de zonnepanelen waarmee je stroom opwekt voor de laadpaal. Ook voor de elektrische auto zelf mag je gebruikmaken van Go Green.

Doorlopend krediet

Een laadpaal financieren met een doorlopend krediet is minder voor de hand liggend. Het grootste nadeel is dat je geen vast aflosschema hebt, waardoor de rente niet fiscaal aftrekbaar is. Daarnaast heb je geen zekerheid over de kosten omdat de rente gedurende de looptijd kan stijgen of dalen. Een doorlopend krediet wordt bovendien door vrijwel geen enkele geldverstrekker nog aangeboden.

Een doorlopend krediet voor je laadpaal kan wel prettig zijn als je niet alle kosten in één keer maakt, maar met tussenpozen. Met een doorlopend krediet kun je namelijk geld opnemen wanneer je het  nodig hebt. Omdat je alleen over het opgenomen bedrag rente betaalt, kunnen je kosten iets lager zijn dan met een persoonlijke lening.

Bij Krediet.nl kun je alleen nog een doorlopend krediet afsluiten met een looptijd van twee jaar.

Vertrouw op de expertise van Krediet.nl

Hoe ga jij je laadpaal financieren? Dat kun je het beste vragen aan de kredietadviseur van Krediet.nl. Wij werken samen met een aantal geldverstrekkers in Nederland en weten waar je voor jouw leenbedrag de laagste rente betaalt. Is dat een groene lening of een ‘gewone’ persoonlijke lening?

Uiteraard kijken we ook naar de voorwaarden. Mag je een langere looptijd afspreken? Moet je de lening samen met je partner afsluiten? En is er een leeftijdsgrens of kun je ook als senior een lening afsluiten? 

De deskundige kredietadviseurs van Krediet.nl zitten voor je klaar om je te adviseren over de best passende lening voor een laadpaal.

Informatie gecontroleerd door kredietspecialist

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Danny Lindeman, expert en specialist op het gebied van geld lenen. Als directeur van Krediet.nl en Senior Kredietspecialist heeft Danny meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van geld lenen en verschijnt hij ook regelmatig met artikelen in de media. Zoals onder andere bij Metro en Nieuws.nl.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1314 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Aanvraag duurde aardig lang maar alles goed en makkelijk verlopen met duidelijke aanwijzingen

Ties Blaauw 5 dagen geleden
Trustpilot rating

Heel fijn contact, snel bereikbaar en duidelijke uitleg. Alles netjes en snel geregeld!

Jan Bogerd 26 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen