Geld lenen kost geld

Scooter financieren

Met een scooter verplaats je je snel, heb je geen parkeerkosten en sta nooit in de file. Ideaal. Wil je geld lenen voor een scooter? Wij adviseren je over de beste manier om de scooter te financieren. En we zoeken de scooterlening met de laagste rente voor jou.

vanaf

6,6%

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Geld lenen voor scooter

Geld lenen voor je scooter doe je niet zomaar. Want wat moet je kiezen? Er zijn meerdere leenvormen en er zijn verschillen in rente en voorwaarden. Ook maakt het uit welke looptijd je kiest. Vraag daarom Krediet.nl om advies. Wij vragen naar je persoonlijke wensen en bekijken je financiële mogelijkheden. Op basis daarvan adviseren we welke scooterfinanciering bij jou past.

Hoe scooter financieren?

Een scooter financieren kan op verschillende manieren. Vergelijk die eens met elkaar. Dan zie je dat geld lenen voor een scooter vaak meer voordelen biedt dan andere financieringsvormen. 

 • Sparen. Ja, je kunt gaan sparen voor een scooter. Maar dat gaat langzaam, zeker nu je vrijwel geen rente meer krijgt op je spaarrekening. Terwijl je spaart, stijgt misschien de prijs van de scooter. Dan moet je nog langer doorsparen.
 • Scooter op afbetaling. Je kunt ook een scooter op afbetaling kopen. Dat lijkt mooi, maar is toch een afrader. Meestal betaal je de maximale rente, dus je bent duur uit. Vervelend is ook dat je geen eigenaar van de scooter bent en hem dus niet kunt verkopen. Ook word je bij een scooter op afbetaling niet persoonlijk geadviseerd. Het contract kan dan wel eens ongunstig blijken te zijn.
 • Scooter leasen. Tegenwoordig kun je van alles leasen, ook een scooter. Toch zitten daar flink wat bezwaren aan. De scooter is eigendom van de leasemaatschappij, dus als je ervan af wilt kun je hem inleveren, maar niet verkopen. Ook ben je met een leasecontract vaak duur uit en kun je er niet altijd gemakkelijk uit stappen. Ga je geld lenen voor een scooter, dan moet de kredietverstrekker aan strikte regels voldoen. Voor leasecontracten geldt dat niet. Je bent daardoor als consument minder goed beschermd.

Scooter financieren met een lening

Als je geld leent voor een scooter heb je alle bovenstaande nadelen niet. Maar wel:

 • Als je een lening afsluit, hoef je niet te wachten maar kun je de scooter direct kopen en ermee wegrijden.
 • Je kunt een lening afsluiten met een lage rente, waardoor je maandlasten betaalbaar zijn.
 • De scooter is direct helemaal jouw eigendom. Wil je van je scooter af? Dan kun je hem verkopen en is de opbrengst voor jou.

Scooter financieren met een Persoonlijke Lening

Voor de financiering van een scooter kom je meestal uit bij een Persoonlijke Lening. Want deze leenvorm is geschikt voor uitgaven met duidelijke kosten. De rente, maandbedrag en looptijd van een de lening staan vast. Je weet dus hoeveel je per maand betaalt, wanneer je klaar bent met aflossen en hoeveel de scooterfinanciering je in totaal kost. 

Een ander voordeel van een Persoonlijke Lening is dat je de looptijd af kunt stemmen op de gebruiksduur van je scooter. Je loopt dan niet het risico zit dat je nog vastzit aan een lening terwijl je de scooter al hebt weggedaan.

Een Persoonlijke Lening kun je altijd boetevrij extra aflossen. Dan ben je nog sneller van je lening af.

Lening aanvragen voor een scooter, hoe werkt het?

Als je een lening wilt afsluiten, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Een scooter financieren met een persoonlijk leenadvies biedt uitkomst. Én het bespaart ook geld. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten zo precies de juiste lening voor jou te vinden.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Meer over scooter financieren

Scooter financieren, let op alle kosten

Als je een scooter aanschaft, krijg je te maken met allerlei kosten die komen met het bezit en het gebruik van de scooter. Waar moet je aan denken?

 • Aanschaf. De prijzen voor scooters lopen nogal uiteen. Nieuw of tweedehands, eenvoudig of luxe, een oud model of de laatste mode, elektrisch of benzine, het is allemaal van invloed op de prijs. Zoek vooraf uit hoeveel je betaalt voor je scooter.
 • Extra kosten. Om op een scooter te kunnen rijden, heb je minimaal een scooterrijbewijs nodig. Moet je die nog halen, houd dan rekening met die kosten. Verder is een helm verplicht en wil je misschien accessoires aanschaffen zoals een speciale bril, een beenkleed, een hoes of een windscherm. Al die extra kosten kun je tegelijk met je scooter financieren.
 • Gebruik. Je scooter gebruiken betekent brandstof gebruiken. Kun je dat betalen? Ook is de gebruiksduur van je scooter beperkt. Houd daar rekening mee als je bij de financiering van de scooter een looptijd kiest.
 • Onderhoud. Je bent ongetwijfeld geld kwijt aan het onderhoud en reparaties, zeker als je de scooter tweedehands gekocht hebt. Goed om daarvoor jaarlijks een bedrag te reserveren.
 • Verzekering. Als je een scooter rijdt, ben je verplicht om een WA-verzekering af te sluiten. En een nieuwe scooter wil je misschien ook voor schade en diefstal verzekeren. Wegenbelasting is niet van toepassing op scooters.

Goedkoopste scooterfinanciering

De goedkoopste manier om je scooter te financieren is door een lening met een lage rente af te sluiten. Krediet.nl gaat daarom op zoek naar de kredietverstrekker die voor jouw leenbedrag de laagste rente biedt. We vergelijken verschillende aanbieders met elkaar en vragen direct een offerte voor je aan. Die bespreken we met jou binnen 24 uur na jouw aanvraag.

Wil je de totale kosten van de scooterfinanciering verder omlaag brengen? Kies dan voor een korte looptijd. Omdat je snel klaar bent met aflossen, betaal je minder lang rente. Nadeel is wel dat je maandlasten wat hoger uitvallen. Wil je dat niet, dan kun je beter een iets langere looptijd afspreken. Wij helpen jou de looptijd te kiezen die bij je past.

Voorwaarden scooter financieren

Je scooter financieren is meer dan letten op lage rente. Ook de voorwaarden van de scooterlening moeten bij je passen. Ook daarom doe je er goed aan om je vooraf door ons te laten adviseren. Is een Persoonlijke Lening die beste financiering voor je scooter? Of heb je meer aan een Doorlopend Krediet, waarmee je geld achter de hand hebt voor een onderhoudsbeurt of voor accessoires.

Heb je na ons advies een goed gevoel bij de rente én de voorwaarden? Dan maken wij meteen de lening voor je scooter in orde.

Scooter financieren berekenen

Je wilt geld lenen voor je scooter, maar eerst wil je weten hoeveel je kunt krijgen en hoe duur de scooterlening wordt. Check dan gerust hoeveel je kunt lenen bij Krediet.nl. Maar welke kredietverstrekker biedt jou de voordeligste lening voor je scooter? Onze kredietverstrekkers hebben ieder hun eigen aanbod. Vergelijk de rente maar eens.

Let op! Het bedrag dat je te zien krijgt is een indicatie. Veel kredietverstrekkers rekenen namelijk met risicoprofielen. Ze schatten dan in of jij gemakkelijk de maandlasten kunt dragen en de lening volledig kunt aflossen. Daarvoor kijken ze naar je financiën en je persoonlijke situatie. Is de inschatting zeer positief, dan krijg je bij sommige geldverstrekkers een lagere rente. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan om een exacte berekening te krijgen van het leenbedrag en je kosten. 

Scooter financieren via Krediet.nl

Als je geld wilt lenen voor een scooter, vraag dan een offerte aan bij Krediet.nl. Omdat wij met verschillende kredietverstrekkers samenwerken, kunnen we voor jou eenvoudig de scooterlening selecteren met een lage rente en prima voorwaarden. Bovendien adviseren we je altijd vooraf en stemmen we de lening af op je wensen en mogelijkheden. Zo weet je dat je altijd verantwoord leent.

Geld lenen voor een scooter is bij Krediet.nl niet alleen verantwoord en voordelig, maar ook gemakkelijk en snel. Je regelt alles van huis uit op het moment dat jou dat uitkomt. En je vraagt de lening online aan en kunt documenten uploaden en digitaal ondertekenen. Daardoor duurt de afhandeling slechts een paar dagen en staat het geld al gauw op je rekening.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 3 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen