Geld lenen kost geld

Vouwwagen kopen met een lening

Kamperen met de vouwwagen; zowel nieuw als tweedehands zijn vouwwagens in trek. Ze hebben de gemakken van een caravan maar het avontuur van een tent. Een ideale combinatie. Volgende stap is het vinden van de juiste financiering. Krediet.nl verstrekt leningen tegen lage rentetarieven.

Verantwoord geld lenen voor een vouwwagen

Als je een vouwwagen wilt kopen wil je een goede en gunstige financiering regelen. Hoewel de gemiddelde prijs van een vouwwagen lager is dan de prijs van een caravan is de aankoop nog steeds een behoorlijke uitgave. Een lening afsluiten om de komende jaren te kunnen reizen met de vouwwagen en veel kampeerplezier te beleven is een goede optie.

Looptijd lening

Met het afsluiten van een lening is het verstandig om de lening niet langer te laten lopen dan de economische levensduur van de vouwwagen. Hiermee voorkom je dat de lening nog loopt, en je dus nog moet aflossen, als de vouwwagen is afgeschreven. Dit wordt ook geadviseerd bij een lening voor een auto of caravan.

Leenvormen

Bij Krediet.nl kun je verantwoord geld lenen; wij werken samen met betrouwbare partnerbanken. Onze werkwijze is snel; binnen 24 uur ontvang je een scherp voorstel nadat je vrijblijvend een offerte hebt aangevraagd. Je betaalt bij ons geen advies- en afsluitkosten. Om de vouwwagen te financieren kun je kiezen uit twee leenvormen:

Persoonlijke lening

Wil je zekerheid? Dan past een persoonlijke lening bij jou. Je weet, bij het afsluiten van de lening, op welke datum je de lening volledig hebt afgelost. Het rentetarief staat vast. Je leent het bedrag dat je nodig heeft. De lening is volledig voor de aanschaf van de vouwwagen; je wilt geen extra geld als ‘reserve’.

  • Je betaalt een vaste lage rente vanaf 3,9%
  • Je weet de datum wanneer de lening volledig is afgelost
  • Het leenbedrag voor de vouwwagen is vast; je lost dit maandelijks af met een vast bedrag aan aflossing en rente

Doorlopend krediet

Hou je van flexibiliteit wat betreft je financiën en heb je graag wat extra geld achter de hand in geval van bijvoorbeeld onvoorziene uitgaven of reparaties? Met een doorlopend krediet profiteer je van flexibiliteit en heb je financiële ruimte die je vrij kunt invullen.

  • Je mag afgeloste bedragen opnieuw opnemen
  • Je bepaalt zelf hoeveel geld je opneemt met als maximum je kredietlimiet
  • Je hebt altijd geld achter de hand (omdat er geen datum is vastgesteld waarop de aflossing moet zijn gedaan)

Bereken hoeveel geld je kunt lenen, kies de leenvorm die bij je past en vraag een offerte aan. Dan kun je binnenkort kunt kamperen met je eigen vouwwagen.