Geld lenen kost geld

Vouwwagen kopen met een lening

Kamperen met de vouwwagen; zowel nieuw als tweedehands zijn vouwwagens in trek. Ze hebben de gemakken van een caravan en het avontuur van een tent. Een ideale combinatie. Belangrijk is het vinden van de juiste financiering. Krediet.nl verstrekt leningen tegen lage rentetarieven.

Verantwoord geld lenen voor een vouwwagen

Als je een vouwwagen wilt kopen wil je een goede en gunstige financiering regelen. Hoewel de gemiddelde prijs van een vouwwagen lager is dan de prijs van een caravan is de aankoop nog steeds een behoorlijke uitgave. Een lening afsluiten om de komende jaren te kunnen reizen met de vouwwagen en veel kampeerplezier te beleven is een goede optie.

Looptijd lening

Met het afsluiten van een lening is het verstandig om de lening niet langer te laten lopen dan de economische levensduur van de vouwwagen. Hiermee voorkom je dat de lening nog loopt, en je dus nog moet aflossen, als de vouwwagen is afgeschreven. Dit is ook belangrijk bij een lening voor een auto of caravan. (Lees ook: financiering auto)

Leenvormen

Bij Krediet.nl kun je verantwoord geld lenen; wij werken samen met betrouwbare partnerbanken. Onze werkwijze is snel; je ontvangt binnen 24 uur nadat je vrijblijvend een offerte hebt aangevraagd een scherp voorstel. Je betaalt bij ons geen advies- en afsluitkosten.

Om de vouwwagen te financieren kun je kiezen uit twee leenvormen: een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet.

Persoonlijke Lening

Wil je zekerheid? Dan past een Persoonlijke Lening bij jou. Je leent bij een Persoonlijke Lening exact het bedrag dat je nodig hebt voor de aanschaf van je vouwwagen; je wilt geen extra geld als reserve. De duur van de lening, het rentetarief en het bedrag dat je betaalt aan maandelijkse aflossing staan vast,

  • Je betaalt een vaste lage rente vanaf 6,6%
  • Je weet de datum wanneer de lening volledig is afgelost
  • Het leenbedrag voor de vouwwagen is vast; je lost dit maandelijks af met een vast bedrag aan aflossing en rente

Doorlopend Krediet

Hou je van flexibiliteit wat betreft je financiën en heb je graag wat extra geld achter de hand in geval van bijvoorbeeld onvoorziene uitgaven of reparaties? Met een Doorlopend Krediet profiteer je van flexibiliteit en heb je financiële ruimte die je vrij kunt invullen.

  • Je bepaalt zelf hoeveel geld je opneemt met als maximum je kredietlimiet
  • Je hebt altijd geld achter de hand: er is geen datum vastgesteld waarop je het hele bedrag afgelost moet hebben en je mag afgeloste bedragen opnieuw opnemen tot aan je kredietlimiet.

Bereken hoeveel geld je kunt lenen, kies de leenvorm die bij je past en vraag een offerte aan. Dan kun je binnenkort kunt kamperen met je eigen vouwwagen!

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen