Geld lenen kost geld

Hypotheek of lening voor woningisolatie

Een comfortabele woning beschikt vaak over goede isolatie. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Wil je investeren in isolatie, dan is het goed om te weten dat een tweede hypotheek meestal niet de voordeligste optie is.

Woningisolatie snel terugverdiend

De rente van een Persoonlijke Lening die wordt gebruikt voor het isoleren van een woning is aftrekbaar. Daardoor is de investering nog sneller terugverdiend. Is de besparing groter dan het maandbedrag van de lening? Dan houd je direct elke maand meer geld over. En dan volgt later het geld van de belastingdienst voor de renteaftrek nog.

Hypotheek voor woningisolatie

Veel mensen denken onterecht dat een hypotheek de voordeligste financiering is voor woningisolatie. Wanneer het bedrag onder de € 25.000 ligt, is een lening altijd voordeliger.

Isolatie met hypotheek financieren

Woningisolatie financieren met een hypotheek heeft een aantal nadelen:

  • extra (hoge) kosten vanwege kosten voor notaris, taxatie en afsluiten
  • traag proces

Persoonlijke Lening voor woningisolatie

Een hypotheek is zelden de beste financiering voor woningisolatie. Kies bijvoorbeeld voor een Persoonlijke Lening. De voordelen hiervan zijn: 

  • de rente is aftrekbaar
  • geen advies-, afsluit-, notaris- en taxatiekosten

Krediet.nl heeft goede alternatieven voor de hypotheek. Kijk op geld lenen voor woningverbetering of op leendoel woning isoleren om inzicht te krijgen in de verschillende opties. Of bel direct 0318 - 888 888.

Advies lening voor woningisolatie

Bespaar niet alleen op de energierekening, bespaar ook op de financiering. Ons team van adviseurs is gedreven om met inventieve oplossingen de kosten zo laag mogelijk te houden. Neem contact op of dien een aanvraag in. Binnen 24 uur ontvang je een vrijblijvende offerte met een uitstekend voorstel.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

983 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Snel duidelijk en behulpzaam Wij zijn zeer tevreden

M. V. 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Het process was erg efficient. Bij onduidelijkheden werd er kort gebeld, ipv onhandig heen en weer mailen, en het uploaden van de stukken werd duidelijk uitgelegd en was een vlot process.

Meneer J.Brummelman 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,3% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen