Geld lenen kost geld

Hoge kosten voor campereigenaren met Ford motor

20 november 2016

Je bent trotse eigenaar van een camper en hoopt hier heel lang en veel plezier van te hebben. Voor campereigenaars die een camper met bouwjaar 2006 tot 2010 hebben met een Ford Transit motor type 2.2. TCDi kan deze droom in duigen vallen. Er zijn namelijk problemen gemeld bij de NKC, consumenten vereniging voor camperliefhebbers, met deze motor. Zij krijgen meldingen van kapotte motoren bij kilometerstanden van onder de 100.000 km. De kosten voor het vervangen van deze Ford motor lopen op tot €10.000.

Ford heeft een software-update uitgebracht om het risico op een defecte motor te verkleinen maar dit is niet de oplossing voor het probleem. Ford Nederland heeft vervolgens een coulanceregeling in het leven geroepen maar in de praktijk komt maar een klein deel van de gedupeerden daarvoor in aanmerking (vanwege alle strenge voorwaarden die Ford stelt) en de coulance is in de vorm van de vergoeding van een deel van de kosten en niet het gehele bedrag.

Val je buiten de coulanceregeling van Ford maar zit je wel met een defecte motor? Misschien is het afsluiten van een lening een goede optie om de hoge onvoorziene kosten te kunnen betalen. Bij Krediet.nl kun je eenvoudig online een lening van €10.000 aanvragen. Onze adviseurs kunnen je helpen om de best passende leenvorm te kiezen. Een persoonlijke lening als je alleen de kosten voor de nieuwe motor wilt betalen, een doorlopend krediet als je het fijn vindt om naast het leenbedrag voor de kosten ook wat extra geld achter de hand te hebben mocht je in de toekomst weer voor onvoorziene uitgaven komen te staan.

Moneyou stopt

Moneyou verdwijnt uit Nederland. Stap over naar een andere geldverstrekker

14 augustus 2020
Maximale rente omlaag naar 10 procent

Maximale kredietvergoeding per 10 augustus naar 10%

3 augustus 2020
Nationale Nederlanden stopt met Doorlopend Krediet

Nationale-Nederlanden stopt met Doorlopend Krediet

29 juni 2020

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen