Let op! geld lenen kost geld

Hoge kosten voor campereigenaren met Ford motor

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

20 november 2016

Je bent trotse eigenaar van een camper en hoopt hier heel lang en veel plezier van te hebben. Voor campereigenaars die een camper met bouwjaar 2006 tot 2010 hebben met een Ford Transit motor type 2.2. TCDi kan deze droom in duigen vallen. Er zijn namelijk problemen gemeld bij de NKC, consumenten vereniging voor camperliefhebbers, met deze motor. Zij krijgen meldingen van kapotte motoren bij kilometerstanden van onder de 100.000 km. De kosten voor het vervangen van deze Ford motor lopen op tot €10.000.

Ford heeft een software-update uitgebracht om het risico op een defecte motor te verkleinen maar dit is niet de oplossing voor het probleem. Ford Nederland heeft vervolgens een coulanceregeling in het leven geroepen maar in de praktijk komt maar een klein deel van de gedupeerden daarvoor in aanmerking (vanwege alle strenge voorwaarden die Ford stelt) en de coulance is in de vorm van de vergoeding van een deel van de kosten en niet het gehele bedrag.

Val je buiten de coulanceregeling van Ford maar zit je wel met een defecte motor? Misschien is het afsluiten van een lening een goede optie om de hoge onvoorziene kosten te kunnen betalen. Bij Krediet.nl kun je eenvoudig online een lening van €10.000 aanvragen. Onze adviseurs kunnen je helpen om de best passende leenvorm te kiezen. Een persoonlijke lening als je alleen de kosten voor de nieuwe motor wilt betalen, een doorlopend krediet als je het fijn vindt om naast het leenbedrag voor de kosten ook wat extra geld achter de hand te hebben mocht je in de toekomst weer voor onvoorziene uitgaven komen te staan.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.