Geld lenen kost geld

ABN Amro Lening oversluiten

Je bestaande lening oversluiten van ABN Amro naar een andere kredietverstrekker. Is dat slim? Waarschijnlijk wel. De kans is namelijk best groot dat je maandlasten dalen. Hoeveel je bespaart? Dat weet je als je een offerte aanvraagt bij Krediet.nl. Wij zoeken uit welke lening goedkoper is en kunnen binnen een paar dagen je ABN Amro lening oversluiten.

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Bestaande ABN Amro lening oversluiten

Als je gebruikmaakt van de oversluitservice van Krediet.nl kun snel en gemakkelijk je ABN Amro lening omzetten naar een voordeligere kredietverstrekker. Want Krediet.nl doet zaken met aanbieders van leningen die bekend staan om hun lage rente. Zodra we jouw gegevens hebben, kunnen we uitzoeken waar jij het voordeligst uit bent.   

Je ABN Amro lening oversluiten kan al binnen 2 dagen geregeld zijn. We sturen je een voorstel voor een nieuwe lening en bespreken die met jou in een persoonlijk adviesgesprek. Concludeer je dat je erop vooruit gaat? Dan gaan we jouw ABN lening oversluiten. Aan het aflossen van de oude lening en het afsluiten van de nieuwe zijn geen kosten verbonden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Lening oversluiten
  • Vaste rente vanaf 6,6%
  • Lagere maandlast of kortere looptijd
  • Meer inzicht in financiële situatie
  • Boetevrij extra aflossen

Voordelen ABN Amro lening omzetten

Je ABN  lening oversluiten, levert je de volgende voordelen op:

  • Lagere rente. Krediet.nl biedt leningen aan met de laagste rentes in Nederland. Wij zijn voordeliger omdat onze kosten lager zijn dan die van banken met grote gebouwen en veel personeel. Wij handelen de aanvragen voor leningen online en geautomatiseerd af.

  • Hogere leenbedragen. Bij ABN Amro is het maximale leenbedrag 75.000 euro. Ga je geld lenen bij Krediet.nl, dan kun je tot 150.000 euro lenen. Heb je een lening en wil je extra lenen? Dan bekijken we opnieuw welke kredietverstrekker het voordeligste aanbod heeft. ABN Amro biedt alleen zijn eigen leningen aan.

  • Langere looptijd. Een lening bij ABN Amro heeft een maximale looptijd van 12 jaar. Wil je liever wat langer doen over je aflossing? Bij Krediet.nl is in bepaalde gevallen een looptijd mogelijk van 15 jaar. Je maandlasten vallen dan lager uit.

  • Speciale leningen. Een Groene Lening afsluiten voor energiebesparende maatregelen? Een Persoonlijke Lening afsluiten op je 78e? Dat kan bij ABN Amro niet, bij Krediet.nl kun je na je 70e in aanmerking komen voor een Seniorenlening.

  • Vaste adviseur. Je hebt bij Krediet.nl een vaste adviseur bij wie je ook na het afsluiten van je lening kunt aankloppen voor goede raad. Omdat hij jou al eerder heeft geholpen, kent hij je situatie en kan hij je beter helpen. Bij ABN Amro krijg je steeds iemand anders te spreken.

 

ABN lening omzetten, bereken je besparing

Wil je je je lening oversluiten van ABN Amro naar een andere kredietverstrekker? Vergelijk dan de rente maar eens en je ziet hoeveel je kunt besparen. Het overzicht is een indicatie van je kosten. Hoeveel de nieuwe lening je precies oplevert, weet je als je een offerte aanvraagt. Je ontvangt dan een exacte berekening van je kosten.

Nadat je een offerte hebt aangevraagd, nemen we contact met je op voor een persoonlijke adviesgesprek. We willen namelijk zeker weten dat je achter ons voorstel staat en doorlopen samen met jou nog alle aspecten van de nieuwe lening. Pas als je 100% overtuigd bent van de overstap gaan we je ABN lening omzetten.

Vraag een offerte aan bij Krediet.nl als je je ABN Amro lening wilt oversluiten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen