Geld lenen kost geld

Creditcard oversluiten

De creditcard is een gemakkelijke manier om uitgaven te financieren. Té gemakkelijk misschien. Je schuld kan onbedoeld oplopen en dan zit je vast aan hoge kosten. Wil je voordeliger uit zijn? Dan kun je je creditcard schuld oversluiten naar een voordelige lening. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Krediet.nl kan snel je creditcard oversluiten. 

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Creditcard schuld oversluiten

Je creditcard lening oversluiten naar een lening met een lage rente? Daar doe je verstandig aan als je nu een hoge rente betaalt over je creditcardschuld. Bij Krediet.nl is de oversluitservice er om jou te helpen met het oversluiten van je creditcard. Jij vult je gegevens in en wij zoeken een beter alternatief voor je. 

Je wilt je creditcard schuld oversluiten naar een goedkopere lening, maar twijfelt nog of dat een goede stap is. Heel begrijpelijk, je wilt zeker weten dat je keuze verantwoord is. Daarom volgt op je offerteaanvraag altijd een persoonlijk adviesgesprek. We leggen dan zorgvuldig uit wat je aan kosten kunt verwachten. 

Maak je je zorgen over de kosten van de overstap? Wees gerust: die zijn er niet.

Lening oversluiten
  • Vaste rente vanaf 6,6%
  • Lagere maandlast of kortere looptijd
  • Meer inzicht in financiële situatie
  • Boetevrij extra aflossen

Waarom creditcard oversluiten?

Je creditcard lening oversluiten, wat zijn de voordelen?

  • Lagere kosten. Als je iets betaalt met je creditcard, moet je het bedrag binnen een bepaalde termijn terugbetalen. Lukt dat niet, dan ga je een flinke rente betalen, vaak de maximaal toegestane wettelijke rente. Waarom zou je jezelf zo op kosten jagen? Je kunt je creditcard oversluiten naar een lening met een veel lagere rente. Veel voordeliger.

  • Keuze uit meerdere aanbieders. Krediet.nl werkt samen met verschillende kredietverstrekkers. Zij staan bekend om hun lage rente en gunstige voorwaarden. Wie van hen voor jou het mooiste aanbod heeft, zoeken we voor je uit. Uit het brede scala van aanbieders kunnen we altijd de meest gunstige Persoonlijke Lening selecteren.

  • Boetevrij aflossen. Wil je net als bij je creditcard snel van je lening af kunnen zijn? Geen probleem. Bij al onze leningen kun je boetevrij extra aflossen zoveel je wilt. 

  • Flexibel lenen blijft mogelijk. Vind je de flexibiliteit van de creditcard aantrekkelijk? Vraag ons dan of je je creditcard kunt oversluiten naar een Doorlopend Krediet of Flexibele Lening. Je kunt dan geld opnemen wanneer het jou uitkomt en betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag.

  • Kleine leningen samenvoegen. Heb je naast je creditcard nog andere kleine en grote schulden? Voeg al die kredieten samen. Je krijgt dan een overzichtelijke lening met een lage rente. Dat betekent lagere maandlasten en meer grip op je financiën.

 

Creditcard oversluiten, bereken je besparing

Ben je nieuwsgierig hoeveel je bespaart als je je creditcard oversluit naar een voordelige lening? Als je de rente op onze leningen vergelijkt, zie je dat die veel lager is dan die op je creditcard. Hoeveel je precies gaat betalen voor de lening, weet je als je een offerte aanvraagt. Je krijgt dan direct duidelijkheid over je maandlasten en je totale kosten.

Krediet.nl neemt na je offerteaanvraag altijd contact met je op voor een persoonlijke adviesgesprek. We bespreken dan de voorwaarden en de kosten van je nieuwe lening. Ben je overtuigd van de voordelen? Dan lossen we je creditcard schuld af en sluiten direct de nieuwe lening af.

Je creditcard lening oversluiten? Vraag een offerte aan bij Krediet.nl.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Binnen de herroepingsperiode vond ik een beter aanbod. Er is professioneel en snel gehandeld om de ene lening te eindigen en over te stappen naar een andere. Ik heb bijna dagelijks of meerdere keren op een dag contact gehad en werd steeds vriendelijk en geduldig geholpen. Wij zijn heel blij!

Angelique Olree 6 dagen geleden
Trustpilot rating

Vriendelijke mensen aan de telefoon. Snelle offerte. Goede beantwoording van de vragen die we nog hadden. Het was allemaal heel betrouwbaar.

Elly Dumond 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen