Geld lenen kost geld

Lening oversluiten ING

Je hebt ooit een lening afgesloten bij ING, maar vraagt je af of je daar wel goed zit. Dat kun je heel gemakkelijk te weten komen: vraag een offerte aan bij Krediet.nl. Wij gaan dan na of je ergens anders voordeliger en tegen betere voorwaarden geld kunt lenen. Wil je je ING Lening oversluiten? Dan regelen we dat meteen voor je. Binnen een paar dagen ben je overgestapt.

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Bestaande ING lening oversluiten

Je bestaande lening oversluiten van ING naar een andere kredietverstrekker regel je heel eenvoudig online via de oversluitservice van Krediet.nl. Daaraan zijn geen kosten verbonden. Je geeft je gegevens door en wij zoeken dan een lening voor je met een lage rente en met voorwaarden die bij jou passen. Dat voorstel sturen we je toe.

Je ING Lening oversluiten, is dat verstandig? Om dat te bespreken bellen we je voor een persoonlijk advies. We leggen dan uit hoe de nieuwe lening in elkaar zit, wat je kosten zijn en wanneer je klaar bent met aflossen. Ga je akkoord, dan lossen we jouw ING-lening af en maken je nieuwe lening in orde. Het geld wordt direct naar je overgemaakt.

Je kunt bij Krediet.nl je persoonlijke lening van ING oversluiten naar een goedkopere aanbieder.

Lening oversluiten
  • Vaste rente vanaf 6,6%
  • Lagere maandlast of kortere looptijd
  • Meer inzicht in financiële situatie
  • Boetevrij extra aflossen

Voordelen ING lening omzetten

Waarom zou je je ING Lening oversluiten bij Krediet.nl? 

  • Laagste rente. Krediet.nl doet zaken met kredietaanbieders die de laagste rente in Nederland bieden. De rente is zo laag omdat we de aanvraag digitaal afhandelen, zonder onnodige kosten. ING moet de kosten voor personeel, fysieke banken en grote kantoorpanden terugverdienen. Daarom betaal je daar een hogere rente. 

  • Speciale leningen. Krediet.nl biedt leningen aan voor specifieke leendoelen zoals een Groene Lening voor energiebesparende maatregelen. Ook zijn er ruimere leenmogelijkheden voor mensen boven de 69 jaar. Tot je 78e kun je bij ons een speciale Seniorenlening afsluiten.

  • Hogere leenbedragen. Bij ING kun je maximaal 75.000 euro lenen. Bij Krediet.nl ligt het maximum op 150.000 euro. Wil je je leenbedrag gedurende de looptijd verhogen? Dan zoeken we opnieuw uit bij welke kredietaanbieder jij het beste uit bent. Bij ING kun je alleen een ING lening krijgen.

  • Langere looptijd. Je ING Lening oversluiten is ook handig als je een langere looptijd wilt. Bij ING moet je lening doorgaans binnen acht jaar zijn afgelost. Bij de kredietverstrekkers van Krediet.nl kun je een langere looptijd kiezen. In bepaalde gevallen mag je zelfs 180 maanden over je aflossing doen.

  • Eigen adviseur. Geld lenen doe je niet zomaar even. Je wilt zeker zijn dat je lening verantwoord en voordelig is en goed bij je past. Daarom krijg je bij Krediet.nl een eigen adviseur. Die kent jou en die kun je altijd bellen met vragen of wensen. Bij ING heb je geen vaste adviseur en moet je maar afwachten door wie je geholpen wordt.

 

ING lening omzetten, bereken je besparing

Ga je je lening oversluiten van ING naar een andere kredietverstrekker? Dan kun je waarschijnlijk een mooie besparing realiseren. Hoeveel goedkoper je lening wordt? Daarvan kun je een idee krijgen als de rente vergelijkt. De exacte berekening van je kosten krijg je als je een offerte aanvraagt.

Geld lenen bij Krediet.nl doe je alleen na een gedegen advisering. We nemen altijd contact met je op om alle ins en outs van de nieuwe lening te bespreken. Je maandlasten, je totale kosten, de voorwaarden en de mogelijkheid om je te verzekeren als je inkomsten dalen. Het komt allemaal aan de orde in ons adviesgesprek.

Wil je je lening oversluiten van ING naar een andere, voordeligere kredietaanbieder? Vraag een offerte aan bij Krediet.nl.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Binnen de herroepingsperiode vond ik een beter aanbod. Er is professioneel en snel gehandeld om de ene lening te eindigen en over te stappen naar een andere. Ik heb bijna dagelijks of meerdere keren op een dag contact gehad en werd steeds vriendelijk en geduldig geholpen. Wij zijn heel blij!

Angelique Olree 6 dagen geleden
Trustpilot rating

Vriendelijke mensen aan de telefoon. Snelle offerte. Goede beantwoording van de vragen die we nog hadden. Het was allemaal heel betrouwbaar.

Elly Dumond 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen