Geld lenen kost geld

Geldverstrekkers van Krediet.nl scoren hoog in onderzoek

Geldverstrekkers van Krediet.nl scoren hoog in onderzoek

24 april 2022

Consumptieve kredieten worden regelmatig door onafhankelijk onderzoeksbureau MoneyView beoordeeld op prijs en kwaliteit. In het laatste onderzoek kregen DEFAM, Freo en BNP Paribas 5 sterren, de hoogste score. Het zijn niet toevallig geldverstrekkers waar Krediet.nl mee samenwerkt. 

MoneyView heeft op 1 maart 2022 voor 29 Persoonlijke Leningen gepeild wat de gemiddelde rentestand was bij leenbedragen tussen € 5.000,- en € 50.000,- en een looptijd van 60 maanden. Bovendien werd gekeken hoe die rentes zich in de afgelopen tweeënhalf jaar ontwikkeld hebben. Daarnaast zijn van 29 Persoonlijke Leningen de voorwaarden vergeleken op basis van 48 verschillende criteria. De producten worden gewaardeerd met sterren, waarbij 5 sterren de hoogste score is.

Top 3 van Persoonlijke Leningen

In de Prijs top 3 van MoneyView staan onder meer De Persoonlijke Lening Premium van DEFAM en de Persoonlijke Lening van Freo. Beide krijgen 5 sterren. Niet alleen is de rente van deze leningen heel laag, de rentes zijn ook onveranderd gebleven ten opzichte van vorig jaar. In de Voorwaarden top 3 vinden we met 5 sterren de Persoonlijkste Lening van BNP Paribas. Deze lening wordt met name geprezen om de flexibelere voorwaarden ten aanzien van de betalingsmogelijkheden voor maandtermijnen. Bij een extra aflossing is bijvoorbeeld een combinatie mogelijk van een kortere looptijd en een lagere maandtermijn.

Voordeligste lening, passende voorwaarden

Krediet.nl is er trots op dat wij bemiddelen voor deze hoog gewaardeerde leningen. Wij werken sowieso graag samen met de beste kredietverstrekkers want kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Wij vinden het belangrijk dat jij de voordeligste lening krijgt, maar ook dat de lening goed past bij je leendoel en je persoonlijke situatie. Daarom sluiten we nooit zomaar een lening voor jou af. We nemen altijd de tijd om je mogelijkheden goed in kaart te brengen en om je persoonlijk te adviseren. Zo weet je zeker dat je verantwoord leent en bij een betrouwbare en voordelige kredietverstrekker.

Vraag een offerte aan bij Krediet.nl

Wil jij een Persoonlijke Lening afsluiten met een lage rente? Vraag ons dan wat je mogelijkheden zijn of vergelijk de rente zelf. Of vraag direct een offerte aan. Wij nemen dan contact met je op. Je lening kan dan al binnen twee dagen op je rekening staan. 

Geschreven door:
  • Danny Lindeman
  • Senior Kredietspecialist
Zonnepanelen en btw, hoe zit dat ook alweer?
Zonnepanelen en btw, wat is er veranderd? 9 januari 2023 | Danny Lindeman
Geld lenen in 2023 wat verandert er
Geld lenen in 2023. Wat verandert er? 21 december 2022 | Danny Lindeman
Leningaanvraag steeds sneller afgehandeld
Leningaanvraag steeds sneller afgehandeld 5 december 2022 | Danny Lindeman

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1206 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Er werden duidelijk instructies gegeven hoe de aanvraag in zijn werk gaat. Verder was er een proactieve houding van de medewerkers wat het tot een nog prettiger gesprek deed voldoen.

Klant 4 dagen geleden
Trustpilot rating

M I 5 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 5,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen