Geld lenen kost geld

Krediet.nl gaat samenwerken met Freo

Kredietnl gaat samenwerken met freo

7 september 2020

Krediet.nl is per 7 september een samenwerking aangegaan met geldverstrekker Freo. Dat is goed nieuws voor iedereen die een passende en voordelige lening wil afsluiten. Krediet.nl werkt nu met zoveel partijen samen, dat we voor jou de lening met de laagste rente kunnen vinden.

Freo is onderdeel van Rabobank en een gerenommeerde online leenspecialist die bekend staat om duidelijkheid, eenvoud en lage rentes. Tot voor kort kon je daar alleen direct online een lening afsluiten, maar nu gaat Freo samenwerken met Krediet.nl. Je kunt dus ook via Krediet.nl een Freo-lening aanvragen. Het is voor het eerst dat Freo met een tussenpersoon gaat samenwerken en wij zijn er trots op dat de keuze op ons is gevallen. Freo heeft voor deze samenwerking gekozen vanwege onze jarenlange ervaring in kredietverlening en onze innovatieve technologie. En ten slotte delen we dezelfde uitgangspunten: het belang van de klant gaat voor alles en leningen moeten altijd verantwoord zijn.

Lening met de laagste rente

Krediet.nl is in Nederland een van de grootste tussenpersonen op het gebied van kredieten. Want ook andere banken werken graag met ons samen. Door de komst van Freo is het assortiment waar wij uit kunnen kiezen nog breder geworden. We hebben nu voor alle leenbedragen toegang tot de leningen met de laagste rente die op dit moment in Nederland worden aangeboden. Als je advies en bemiddeling wilt bij het afsluiten van de voordeligste en best passende lening, hoef je niet verder te zoeken. Bij Krediet.nl zit je altijd goed.

Offerte voor een lening bij Freo

Misschien heb je al een Freo-lening. Als je die wilt verhogen of aanpassen, kun je dat nu ook via Krediet.nl regelen. Heb je ergens anders een lening afgesloten? Dan kun je ons vragen of je die lening goedkoper kunnen oversluiten naar Freo. En wil je vrijblijvend een offerte ontvangen van Freo, dan maakt Krediet.nl dit graag voor je in orde.

Geschreven door:
  • René Koopman
  • Directeur
Optimisme over geld lenen groeit
Optimisme over geld lenen groeit 8 april 2024 | Danny Lindeman
Zonnepanelen kopen, ja of nee
Zonnepanelen kopen, ja of nee? 1 april 2024 | Danny Lindeman
Minder betalingsachterstanden op kredieten 2023
Minder betalingsachterstanden op kredieten. Of toch niet..? 12 maart 2024 | Danny Lindeman

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1315 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Goede service, adequate aanpak. Precies zoals het hoort. Met respect voor de klant en toch heel compleet.

A.O. Aslan 4 dagen geleden
Trustpilot rating

Aanvraag duurde aardig lang maar alles goed en makkelijk verlopen met duidelijke aanwijzingen

Ties Blaauw 15 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen