Geld lenen kost geld

Freo verlaagt rente op persoonlijke leningen, ook voor lagere bedragen

Kredietnl gaat samenwerken met freo

1 december 2020

Per 1 december voert Freo een renteverlaging door op persoonlijke leningen met verschillende bedragen. Freo staat bekend als een van de voordeligste kredietverstrekkers in Nederland. Met deze verlaging is deze positie weer verder verstevigd.

Er lijkt dit jaar een heuse prijzenslag te zijn uitgebroken onder kredietverstrekkers in Nederland. Zij verlagen steeds vaker hun rentes en volgen elkaar daarin steeds sneller op. De strijd was tot nu toe vooral zichtbaar bij de hogere leenbedragen, vaak vanaf 50.000 euro. Maar Freo verlaagt nu per 1 december ook de rente op kleinere leningen.

Rente op persoonlijke leningen van Freo per 1 december

  • Persoonlijke lening tussen 10.000 en 15.000 euro van 5,2% naar 5.0%
  • Persoonlijke lening tussen 15.000 en 25.000 euro van 4,4% naar 4,2%
  • Persoonlijke lening tussen 25.000 en 50.000 euro van 3,8% naar 3.6%

Leningen samenvoegen

Voor heel wat mensen is de renteverlaging van Freo goed nieuws. Voor iedereen met allerlei kleine kredieten van in totaal meer dan 10.000 euro, bijvoorbeeld. Want hoe kleiner het krediet, hoe hoger de rente. Als je via Krediet.nl een persoonlijke lening afsluit bij Freo, kun je in één keer al die losse leningen samenvoegen. Je bent dan bevrijd van die hoge rentes en je maandlasten dalen. Laat maar eens uitrekenen hoeveel jou dat scheelt.

Lagere maandlasten

Heb je een dure lening ergens anders lopen? Dan is dit het moment om over te stappen naar een voordeligere lening bij Freo. Meestal kun je je bestaande persoonlijke lening of doorlopende krediet namelijk boetevrij aflossen. Een overstap is daardoor eenvoudig te maken. Als je contact opneemt met Krediet.nl zorgen wij ervoor dat Freo zo snel mogelijk de nieuwe lening in orde maakt. Dat kan al in een paar dagen geregeld zijn. Je oude lening wordt afgelost en je nieuwe maandlasten zijn een stuk lager.

Grote aanschaf

Uiteraard biedt de renteverlaging van Freo ook prima mogelijkheden als je voor een grote aanschaf staat. Wil je je huis verfraaien met een nieuwe badkamer of keuken? Wil je een nieuwe auto financieren of zoek je het avontuur op en koop je een motor? Wat je wensen ook zijn, je kunt daarvoor tegenwoordig vaak goedkoop geld lenen. Terwijl sparen niet opschiet met de lage rentes. 

Vraag een lening aan bij Krediet.nl

Maak je dromen waar en vraag Krediet.nl wat je mogelijkheden zijn om geld te lenen. Wij zoeken de lening die past bij jouw leendoel en gaan op zoek naar de lening met de laagste rente, bij Freo of bij een andere kredietverstrekker. Neem contact met ons op via 0318 – 88 88 88 of vraag een offerte aan.

Geschreven door:
  • Danny Lindeman
  • Senior Kredietspecialist
ECB verlaagt de rente. Wordt geld lenen weer goedkoper?
ECB verlaagt de rente. Wordt geld lenen weer goedkoper? 17 juni 2024 | Natasja Schipper
Waarom is mijn krediet afgewezen?
Waarom is mijn krediet afgewezen? 5 juni 2024 | Rene Pieper
Elektrische auto leasen is vaak onaantrekkelijk
Elektrische auto leasen is vaak onaantrekkelijk 3 juni 2024 | Natasja Schipper

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Mijn vrouw heeft hier gevraagd om een lening ruim onder de 10.000 euro. Zij is volledig werkzaam als docent, en ik ben gepensioneerd. Dus krijgen we GEEN lening omdat ik over de 70 ben. Afgeschreven dus te oud. Terwijl onze inkomsten goed zijn, en we die lening terug kunnen betalen. Hoe gek kan het gaan.

Joop Coenraads 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Goed service

Sen 12 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen